2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

fiş vermedikleri için bende işkilleniyorum açıkçası mecburen hesap yapıp öyle gidiyorum kasaya açılan linktede yok iskonto yok KDV pek bişey anlaşılmıyor

Aaa bi yasima daha girdim nasi hesap yapiyorlar oyle insani aptal yerine koyuyorlar resmen
hic basima gelmedi aman sinir bozucu neyseki anlamissin cnm

En sinir olduğum şey plan yapıyorsun hazirlaniyorsun tam evden cikacakken son anda arıyor birileri biz yoldayız size geliyoruz diye o zaman bendeki siniri bir gör , yazık sana da ya planın bozulmasına mı yanasın eğlenmek varken birilerine hizmet etmek zorunda kalmana mi yanasin fazla yüklenme kendine eltilerini de çalıştır sen masayı kur de birine sen tabakları diz de yemek falan bitince de toplamana yıkamana çayı yapmana yardım etsinler sen bulaşığı hallederken diğerine de çay yaptır bir diğerine de çayları dağıttır ağır ağır hareket yap ne düşünürlerse düşünsünler ben eltimi gorumcemi hep çalıştırıyorum kv de kızıma bakıyor ben de bir ucundan tutuyorum ve sık sık oturup soluklaniyorum hamileyim sonuçta kimse bebeğimden kıymetli değil , camlari da boş ver kış günü silip ne yapacaksın içerden kenarları sildin mi yeter . Stres de yapma sakın

fiş vermedikleri için bende işkilleniyorum açıkçası mecburen hesap yapıp öyle gidiyorum kasaya açılan linktede yok iskonto yok KDV pek bişey anlaşılmıyor
Ozellikle kulede dikkat et.Pasa pasa fatura cikardilar sikayet edecegimi anlayinca .Tamamen kasiyerin hatasi bir de üste çıkıyor.

Kendime hindistan cevizi yagi aldim evde kantaron yagi da var .Ama bu yaglari kullaninca üst bas kalmiyor her zaman kullanacağımı sanmiyorum .Parabensiz zeytinyağlı losyon aldim onu kullanacağım yaglari suremeyince .

Bugün annemle Eminönü Havuzluhan a gittik minnaklarima 2 takım 10lu hastane çıkışı aldım birde kendime lohusa gecelik takımı aldım. Internetten hem uyguna buldum hemde model olarak çok çeşit vardı. Daha alınacak çok şey var bende yavaştan alıyorum biraz.

Aldıklarını topigime eklersen bizim icin de fikir olur canim.
Ben de yavas yavas aliyorum .Bugun agiz mendili battaniye kundak filan aldim.

Canım aldğn anne yanı beşiğn hangi renkleri var

Kızlar bide lansolin diye bi ilac varmış 25. Haftalarda kullanın diyorlar yoksa meme ucu çok yara olurmuş geç kullanınca çok faydası olmuyormuş

Hayirli haberlerle cikmissiniz ne guzel, saglikla kucagina da alirsin canim insallah..
Eyup ekiciden nasil randevu aldin, cok onceden mi almak gerekiyor, bide ucreti ne kadar ? Ankarada o kadar cok alternatif var ki Eyup Ekiciye tavsiye uzerine mi gittin. Ben hala karar veremedim kime gitmem gerektigine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…