2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bide lansolin diye bi ilac varmış 25. Haftalarda kullanın diyorlar yoksa meme ucu çok yara olurmuş geç kullanınca çok faydası olmuyormuş
Canim ben krem filan kullanmadim masrafa gerek yok :) ayva cekirdeklerini cikardim yarim cay bardagi suyun icine koydum beklettim ole jellesio zaten krem gibi banyodan cikmadan surrun ben doguma bir ay kala 4 kere filan yaptim ne kanama ne yara hic bi skntim olmadi arkadasin yara olup kaniodu ikinci bebisinde onada soledim bunda hic yara olmadi dedi tavsiye ederim kizlarr

En guzel maske o ya .Ben bir ara yuzume uyguluyordum sivilceleri bile söndürüyor .

Gule gule kullan cnm bende gitmek istiyorum, ama daha cinsiyet belirsiz, bu arada fiyatlar uygun mu, birde anne bebek mevlut takimlari var mi o tarz seyler, en son kinam icin gitmistim 4 sene once

Teşekkür ederim, inşallah hepimizinkini :)

Telefonla randevu aldım 2 hafta önceden, randevu günü konusunda bir sıkıntı yaşamadım, müsaitti. 425 tl ödedim.

İnternetten kendim araştırdım açıkçası, kendi doktorum gerek görmemişti, ben bakıcam zaten ama rapor vermeyeceğim demişti ama ben biraz pimpirikli olduğum için yinede gittim.

Ben araştırırken ayrıntılı ultrason için ankarada Eyüp Ekici ve Ali Ergün dışında pek bi isme rastlamadım. Ali Ergün 730 tl mi neydi, o yüzden onu hiç düşünmedim.

Canım sen bunu bize doğumdan önce de hatırlat olur mu

Benim doktorum kendine guvenmiyor sanki hatta radyolog bile olsun istemio, herkese perinatolog gorsun dio. Kac dakika surdu ve tavrindan memnun kaldin mi peki?

Foto isteriz :)

Benim doktorum kendine guvenmiyor sanki hatta radyolog bile olsun istemio, herkese perinatolog gorsun dio. Kac dakika surdu ve tavrindan memnun kaldin mi peki?

Tavrı gayet iyi, konuştu, gösterdi tek tek anlattı.
15 dk civarı sürdü, baya bi baktı kalp ve beyne özellikle. Kısa mı sürdü dedim kendi kendime ama bi sıkıntı görmeyince kısa sürdü diye avundum sonra.

Bu arada kendisi ne radyolog, ne kadın doğumcu ne de perinatolog. Nükleer tıp uzmanı :)

Anladım canım. Oyyy maşallah paşaya ya:) İnş biz de güzel güzel görürüz oğluşumuzu:) cd veriyoruz dediler ama video da çeksem mi ben de bilemedim:) darısı diğer güzel haberlere inş

Bunu söylediğinizde iyi oldu benim ablam çok çekti göğüs yarasından hiç geçmedi , yapıcam inş olmaz:)

Saglikli olsun da onemli olan o zaten, yoksa biz ne kadar uzun gorsek o kadar iyi:) ben de bir an once karar vermeliyim kime gidecegime..

Kızlar yarın e bebek te mamas&papas ve philps avent indirime giriyor. Ben biberon ve emzik almayı düşünüyorum. Birde göğüs kalkanı.

Tabi bu fiyatlar %28 inecek gece yarısı :)

Evet . Sema Hanıma gidiyorum . Çok candan ve alakalı davranıyor . Daha önce Özel Etimed Hastanesi ndeymiş kendisi okuduğum kadarıyla . Tavsiye ederim
Cevabınız için çok çok teşekkürler. Orada doğum yapıya yorum yapan kimseyi bulamadım kk da. Siz doğum yapanlardan bilgi aldınız mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…