2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet kizlaar .Ilk zamanlar iyi bir doktor aradim durdum buldum,icime sindi hala cok memnunum dr dan .Ama hastane konusunda kafam cok karisti.Şoyle ki bir arkadasim ayni hastanede baska dr a gidiyordu vs 2 hafta once doğum yapti ama o hastanede degil .Tabii o an soramadim .Bugun konustuk niye hastane değiştirdin dedim .39.haftada rahatsizlaniyor serum vs bunlari dogumhanede veriyorlar .O ortami da görmüş boylelikle Sanci odasi yokmus sanci salonu varmis herkes birbirini gorup duyuyor vs .Asil olaya bakın doğumhane de hemen oranin bitisigi ve sadece perdelerle kapatilmis .Dedi ki dogumda kadin vardi her anına kulaklarim sahit oldu dedi.Ve yanina esini almamislae toplu salon oldugu icin .Ama bana dr demisti ki dogum anina kadar esin elini utar. Bunları duyunca ben cok huzursuz oldum muhtemelen değiştireceğim .Ama yeni hastane yeni dr alisma süresi vs cok stres oldum.
Icinizde ne var bunda diyecek kisiler vardir .Ama benim yapım buna hic musait degil o an soguk kanli olamam milleti görünce her sey sarpa sarar .Buna adim gibi eminim .Doktordan memnunum ama bu sartlarda devam edemeyeceğim. Cok canim skldı

Seni çok iyi anlıyorum cnm. Bende tam bu sebepten asla devlet hastanesi düşünmedim ve büyük bir özel hastane olsun istedim. Ne kimsenin içinde sancı çekebilirim, ne doğurabilirim, ne de başkasını duyarak soğuk kanlı kalabilirim.

Yaaa bunlarin hepsini birebir yasadim canim ilk bebegimde bolee 5 6 yatak ntsler karinlara bagli bazilarinin kolunda suni sanci(bnde dahil) sanci cekioruz esi birak erkek sinek almiolar ainn dogum odasida hemen yan oda arada perde var ve kadinin bagirmalarina sanci cekmesine sahit olduk valla agladim ole kadini duyuncaaa yani kurbanlik koyun gibi geleni aliolar yaaa catala cikardilar oyle vahsi davraniolar ki ben dogurmuorum dedim baska sansim varmış gibi yaaa isteee acil sezeryana alindimda o tabloyi yasamdim annemlerde yasamdi cunku onlarda orda ve duyuolar...

3-4 gündür kasık ağrım vardı ama böyle hafif regl ağrısı gibi. Sırtıma vuruyordu gaz diye düşündüm hatta sütü suçladım. Dün akşamdan beri tuvalettede canım yandı biraz. İdrar yolları ama tahlilde çok az çıktı lökasit. Kültürü pazartesi alcam. Kasık ağrısınada neden olurmuş. Ayaklarını üşütmeyin, bol su için. Gebelikte sık olabiliyormuş.

Geçmiş olsun cnm. Dikkat et kendine

Devlet degil ki devlet olsa icim yanmaz .Tonla para veriyoruz .Paranla rezil olmak bu olsa gerek .En basta soyledim esimi alcaksiniz demi diye .Dogum anina kadar senle olcak dediler ama demek ki bos vaadler .Sinir olmus durumdayim .Tek avantajim orda cok tutulan dr baska hastaneye gecti. Pesinden gidecek gibiyim 1 ay icinde arkadasim orda dogum yapacak. Ortami görsün bakalim
Cok kötü benim hemen baska yere gecmem lazim gerildim aksam aksam

O zaman ayva çekirdeği kurutup stoklayalim yazın ayva bulamayız :) peki aktarlarda oluyor mu acaba ayva çekirdeği yağı öyle bir şey varsa aynı işlemi yapar mı ?

Eki Görüntüle 2112528

Kızlar yarın e bebek te mamas&papas ve philps avent indirime giriyor. Ben biberon ve emzik almayı düşünüyorum. Birde göğüs kalkanı.

Tabi bu fiyatlar %28 inecek gece yarısı :)
cam biberondan ben de aldım geçenki indirimde canım. elime aldığımda ben pahalıyım diye bağırıyor resmen. bir tane de nuk cam biberon aldım o da antikolik başlıklı. ama keşke tek alsaydım diye pişman oldum sonra.

Gecmis olsun canim .Ev sicak ama ben surekli corap giyiyorum.Bebegin gazli olmasina neden oluyormus usutmek .Ayak karin ve sirta cok dikkat etmek lazim.

O konu hakkinda bi fikrim yok canim belki dondurucuda saklanir bence sanirsam galiba .:)
O zaman ayva çekirdeği kurutup stoklayalim yazın ayva bulamayız :) peki aktarlarda oluyor mu acaba ayva çekirdeği yağı öyle bir şey varsa aynı işlemi yapar mı ?

canım sen kime gidiyordun tülin hanımamı

B 12 eksikligi olanlar trt haberde saracoglu var izlemek isterseniz .

Kizlar b 12 ignesi yaptiranlar vardi sanirim benim gibi .Eger 750 yi gecerse deger tehlikeliymis .Cunku icinde kobalt atomlari varmis .Ben ayda bir ölctürüyorum su an 600 de aşmamasi icin ayda 1 olarak devam etmemi soyledi doktor .

Arkadaşımda ona gidiyor nisan sonu gibi olacak doğumu eğer öyleyse ona da söyliyim hazırlıklı olsun
Doktorda sorun yok gercekten bir arkadasimin bebegin kordon dolanmis ölmek üzereyken Tulin hanim kurtardi .Belki arkadasiniz soguk kanlidir o ortamdan etkilenmez bilemiyorum .Ben hala acaba mi diye düşünüyorum. Su gune kadar sorunsuz geldik şükür .Dusuk tehlikem azaldi Tulin hoca sayesinde .Simdi bir de bu cikti .Sen kime gidiyordun canim

Ben devlet Hastanesi'nde doğum yaptım 2014 yılında hep eşim yanımdaydı ilk başlarda sonradan şiddetli doğum sancısı başlayınca ameliyathaneye aldılar oraya yabancı kimse almiyorlardi tekbasima odada sancı çektim biraz yanımda ebelerden biri oturdu son ana kadar ara ara alttan bakıyordu en sonunda hadi doğuma dedi iç odaya geçtik orda 2-3 defa ikindim ebe de karnimdan bastırıyordu hemen doğdu ama doğarken ebe diyo ya ay saçları görünüyor bebek çıkınca da ay gamzeleri var şunun diyorlardı hemen bana gösterip yanımdaki ısıtıcınin altında giyindirdiler o arada da bana alt dikişi atıldı sonra altımı hasta beziyle bağladılar , bir de ben tesettürlüyum oraya geçince başımı açmıştım diye başımı falan bağladim tekerlekli sandalyeyle odaya aldılar ebe de yanımla yürüyordu bebek de kucağında bana vermedi basın döner düşürürsün diye odaya geldik eşim annem ve kv bekliyorlardı eşim kucağına alıp yatağa yatırdı hemen bebeği verdiler bana :)

Arkadaşım 20küsür haftalıktı meram tıpta erken doğum yaptı önceden ordada kötü bir ortam vardı Allah'a şükür bu gebeliği iyi geçiyor belki pek takmaz bilmiyorum ama yine de söyliyim belki rahat bir sancı ortamı isteyebilir ben medovaya şükran hanıma gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…