2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Medova nin dogumhanesi hakkinda fikriniz var mi ? Fuat Hoca oraya gecti .Eger degistirecek olursam orasi boyle degilse Fuat Hocayla devam edeceğim.

Kizlar b 12 ignesi yaptiranlar vardi sanirim benim gibi .Eger 750 yi gecerse deger tehlikeliymis .Cunku icinde kobalt atomlari varmis .Ben ayda bir ölctürüyorum su an 600 de aşmamasi icin ayda 1 olarak devam etmemi soyledi doktor .
canım senin değerin kaçken iğne verdi doktorun? benim 312 falandı bir ay önce ne iğne verdi ne başka bişey decavit kullanıyorum sadece içinde b12 var mı bilmiyorum. iki doktor da önemsemedi hiç.

Medova nin dogumhanesi hakkinda fikriniz var mi ? Fuat Hoca oraya gecti .Eger degistirecek olursam orasi boyle degilse Fuat Hocayla devam edeceğim.
evet fuat hocada geçmiş bu ay randevu alırken gördüm doğumhane konusunda bir bilgim yok açıkçası 24ünde randevum var unutmazsam inşallah sorayım

Sen sansliymissin gercekten .Dusun bahsettigim ozel hastane .Bir de o dikisi nasil atiyorlar ya eger normal olursa en taktigim sey.

canım senin değerin kaçken iğne verdi doktorun? benim 312 falandı bir ay önce ne iğne verdi ne başka bişey decavit kullanıyorum sadece içinde b12 var mı bilmiyorum. iki doktor da önemsemedi hiç.
70 ti 0 a yakin yani .Seninki referans araligindadir ondan bir sey vermemislerdir .Dedigim gibi icinde kobalt atomu varmis az once Saracoglu soyledi .

evet fuat hocada geçmiş bu ay randevu alırken gördüm doğumhane konusunda bir bilgim yok açıkçası 24ünde randevum var unutmazsam inşallah sorayım
Eger gecersem sormaktan ziyade gormek istiyorum .Alacagim cevap tatmin etmez çünkü .Sen aklina gelirse sor .Arkadasım da Fuat Hocayla birlikte oraya gecti 3 4 haftası kaldi Tecrubelerini paylaşır .

Eger gecersem sormaktan ziyade gormek istiyorum .Alacagim cevap tatmin etmez çünkü .Sen aklina gelirse sor .Arkadasım da Fuat Hocayla birlikte oraya gecti 3 4 haftası kaldi Tecrubelerini paylaşır .
Tamamdır inşallah unutmam çünkü bende eşimsiz olmak istemiyorum o anlarda sende arkadaşın tecrübelerini paylaşırsan sevinirim :)

Hangisini tek alsaydın cnm nuk olanı mı? Onu mu beğenmedin?

Hangisini tek alsaydın cnm nuk olanı mı? Onu mu beğenmedin?
yok ikisi de çokk güzel kaliteli ama herkes bana bebeğin küçükken biberona ihtiyaç duymayacağını büyüdüğünde de küçük biberon değil büyük biberon kullanacağımı söyledi. bir tane almak lazım illaki. ikinciyi ihtiyaç duyarsam alabilirdim demek istiyorum. bir de bebek artık iyice hareketlendiğinde camı atıp kırıyormuş. ama cam sağlıktır diye düşünüyorum.

Kızlar cnnde karatay gebelikte şekeri anlatıyor.

Ay evet. Ben karatay hocaya inanıyorum açıkçası, diyetini deneyip doğruluğunu gördüm. Ama bu şeker konusunda antitezli çok doktor var, benim doktorum da yapmamı istediğinden yapacağım.

Cam sise kiliflari var onlardan takilabilir .

Kızlar cnnde karatay gebelikte şekeri anlatıyor.
ben de onu dinliyordum şuanda tam olarak. çok bilimsel konuştuğunu söyleyemicem. belki düşünceleri öyledir ama kendini anlatamıyor da olabilir bilemedim. mesela şeker testinin bebeğine zarar verdiğini soyleyen anneler mesaj atmış buna bir sürü. ama bu ne kadar inandırıcı yani şeker yüklemesi yaptırdıktan sonra bebeğine bir şey olan direk testi suçlayabilir. önemli olan bunun şeker testiyle ilgili olduğunun kanıtlanması mesela... bilemiyorum ben de sağlıkçı olduğum için her cümlesi kanıtlı olmalı bana göre. yapılan çalışmaların testlerin falan da bir sürü güvenilirlik derecesi var onlardan hiç bahsetmiyor. şu çalışmaya göre böyle bu çalışmaya göre şöyle şu kitapta böyle yazıyor falan bunlar çok havada.

Bebek küçükken nasıl biberon kullanmıyormuş yahu? Çalışan kadınız, işe başladığımızda annelerimiz yada bakıcı nasıl doyuracak? İşe başlamadan da bi işimiz çıktı dışarı çıktık diyelim o esnada bebek nasıl beslenecek? Yada dışarı gezmeye çıktık, dışarıda emzirmek istemiyoruz o esnada nasıl beslenecek? Ayrıca bazı bebekler yeterince güçlü emmediğinden süt gelmiyormuş yada az geliyormuş, o durumda sütü sağıp vermek gerekiyormuş. Bebek bir memeyi emerken, diğerini sağıp saklayan bile var.

Süt sağma makinalarının olmadığı dönemden yorumlar gelmiş bence sana canım. Biberon illaki kullanır. Ha bazı bebekler her biberonu almıyormuş, sevmiyormuş onu anlarım.

Canım benim bebeğinde ultrasonda bile bebeğmde gaz varmış o göründü.
Ne yapcam ilkte anlamamıştım ama sıkıntı galiba bu

ilk 6 ay çalışmayan kişiler söyledi bunu ben de öyle düşünüyorum da... inşallah sütümüz yeter bebek de emer sadece zaruri durumlarda sağmak zorunda kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…