2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım, hadi hayırlı olsun inşallah :) darısı bizlere.

Cevabınız için çok çok teşekkürler. Orada doğum yapıya yorum yapan kimseyi bulamadım kk da. Siz doğum yapanlardan bilgi aldınız mı hiç
Çevremde 2 kişi doğum yaptı . Hatta bugün onlardan biriyle görüştük . Bebeğin kordonu boğazına 2 kez dolanmış şekilde doğmuş ve yoğunbakıma almaları gerekmiş . İlgi alakadan gayet memnun olduğunu söyledi . Diğer doğum yapan da devlet hastanesine göre çok çok temiz ve özenli olduğunu söylemişti . Ben de doğumda özel oda durumunu soracağım bidahaki gidişimde . Yakınlarımda olan daha iyi bir hastane yok , özellerin yoğunbakımı güvenilir gelmiyor bana . Şu an bebeğimin beyninde kist olduğu için her ihtimale karşı önceliiim güvenilir yenidoğan yoğunbakımı . Doktorumdan da memnun kalınca oraya devam ederim gibi geliyor bana . Kontroller için ayrıca Özel Eryaman Hastanesi Oscar Hocaya gidyorum , çok başarılı ve bilgisine güvendiğim bir hekim . Şimdilik ilerleyiş ve düşüncelerim bu şekilde..

nevesta81 canım ben de internetten bakıp beğeniyorum, havuzluhan aklımda. Hastane çıkışını ne kadara aldın şöyle bir aklımdaki ürünlerle karşılaştırma yapayım. Çeşit olarak da güzel demişsin :)

Eki Görüntüle 2112528

Kızlar yarın e bebek te mamas&papas ve philps avent indirime giriyor. Ben biberon ve emzik almayı düşünüyorum. Birde göğüs kalkanı.

Tabi bu fiyatlar %28 inecek gece yarısı :)
Canım hangi gün hangi ürün indirime girecek bilgisini nereden ediniyoruz acaba :) ben de Philips avent süt sağma Makinesi istiyorum

Göğüs kalkanı ve ve süt sağma makinesi kullanışlı mi arkadaşlar sizce
Benim bebekli arkadaşlarım ikisini de tavsiye ediyor. Kalkan göğüs koruyucu görevi görüyor yara olduğunda birşeyler değdikçe canın yanmıyor ve çabuk iyileşiyormuş. Süt sağma makinesi de gerekli yine. Hani ben emziririm diyenler için bile fazla sütü sağıyorlar, yoksa göğüslerde rahatsızlık olabiliyor.

Canım hangi gün hangi ürün indirime girecek bilgisini nereden ediniyoruz acaba :) ben de Philips avent süt sağma Makinesi istiyorum

https://www.sondakikaindirimi.com/e-bebek-indirimleri/

Ben e bebek in aplikasyonundan bakıp, ekran fotosu almıştım ama fotoyu yükleyemiyorum buraya. Ama bu sitede de var aynı foto, burdan bakabilirsin.

Ben elektronik ürünleri daha sonra almayı düşünüyorum cnm. Temmuzda kullanmaya başlayacağız, garanti süresi 4 ay boşa gidecek.

Canım göğüs kalkanı hem ikili satılıyor delikli ve deliksiz olarai.
Öyle olduğu için çift mi almak gerkir.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/page-53
Bak fotoları burada paylaştım, ben 10 lu takımı 100 tl den aldım. Daha ucuzlarida var ama ben penye kalitesine yakından bakınca daha net anladım fiyat farkı boşuna değil gerçekten çok belli oluyor.

Kızlar sol kalçama bıçak sağlanır gibi ağrı yayılıyor, kuyruk sokumu etrafı. Paxartesi günü doktor kontrolüm var ama böyle olupta ilaç kullanıp ağrısı geçen oldu mu? Ona göre doktora sorup kullanayım. Şuan için decavit dahil hiçbir takviye almıyorum

Doktor muz ye dedi günde bir tane ve magnezy8m versi
Bardakta eritip iciyoeum

Bende magnezyum ve kalsiyum desteğine başladıktan sonra düzeldim bir haftadır falan agrım yok ama ondan önce olmaya başlamıştı

Canım yalnız bebek küçükken eğer meme emdiği dönemde biberon verirsen sütün almaz bidaha ona dikkat et başka yöntemler var kaşıkla variyolar organik kaşık gibi bişe onu sor istersen birine . Anne sütü çok önemli bebek almazsa kötü olur

Vakit ayırıp uzun uzun yazmışsınız. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Bende koru ya gidiyorum Hüseyin bey e. Oskar beyide iyi bilirim ama bu sefer Hüseyin bey e gitmek istedim. Yenimahalle yi sorma sebebim normal doğum istiyorum ve devlet hastanelerine bu konuda daha çok güveniyorum. Tekrar teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Benimde aynen sol kalçama bıçak saplanması gibi kramp ağrı oluyordu. Gece yatakta döneniyordum mağnezyum ilacı çok iyi geldi ama oda ağzımın tadını değiştirdi için içemiyorum. Onun yerine günde üç tane muz yiyorum pek sıkıntım kalmadı.

Elimden geldiğince rahat olmaya kendimi yormamaya çalışıyorum ama içim rahat değil yine bi bakıyorum bulaşıkların başındayım bi bakıyorum çay demliyorum. Birine şunu yap demeyi de hiç sevmem. Kendi düşünüp yapsın isterim. Of ya şu saat oldu ancak yattı herkes. Zor yer yatak ayarladım. Stres sıcak bastı daraldım iyice resmen. Haftasonu bi geçse artık hayırlısıyla... diğer haftasonu kendime ayırıcam eşim de yok nasılsa kızlarla kahvaltı planı yapıcam..bu haftasonu yorgunluğunun acısını çıkarıp rahatlamam gerek. Oğlum da ben de yorulduk

Sevgili sonsuzzz, biberon kullanımı bebekte anne meme reddine sebep oluyor. Bakıcı kişi kaşıkla vermeli çocuğa, biberona da sağsa emzikli şekliyle kullanılmamalı. Yani eski yöntemler olduğu için değil tamamiyle biberon ucundaki memenin akışı ile anne memesinin akışı bir değil bu sebepten dolayı bebeğin meme reddi sözkonusu. Bebek kolay olana yönlenip ve ona alıştıkça anne memesiyle savaşmaya başlıyor. Ayrıca süt sağımını da meme terbiye olduktan sonra yapmak (süt akışının bebeğin çekişiyle isteğine göre gelmesi meme terbiyesi demek) bebek için daha uygun. Çünkü ayı zamanda emerken de kendi emiş gücü ile memenin ucundan sütü alacak. Erken ve sürekli sağımlar daha çok süt çekeceği için erken zamanda bebeğin memeden çekiş gücü ile sütün akış hızı farklılaşacaktır. Bu yüzden önerilmiyor, ama sağım tabiki olacaktır çalışan anneler için özellikle. En önemlisi biberon ve emzik kullanımı uzmanlar tarafından kesinlikle önerilmiyor bilginiz olsun
@Kizilcik123

Diğer arkadaşlarımın da dikkatini çekerim bu konuya. Bebeğinizin emmesini istiyorsanız kesinlikle biberon değil sağdığınız sütü kaşıkla veya şırınga ile besleyin, beslettirin.

Uzun zamandır giremiyordum konuyu görünce yazayım dedim, önemli çünkü, size de faydası olsun bu bilgileri ben de uzmanlardan öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…