- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #22.721
Maşallah canım, hadi hayırlı olsun inşallah :) darısı bizlere.Eki Görüntüle 2112357
Bizim jimnastikçinin yine ayak kafadaydı ama doktor güzel yüzünün fotosunu verdi bu sefer
Allahıma şükürler olsun ki hiç bir sıkıntı yok oğlumda.
450 gram, 23 cm olmuş. 21 w 6 gün çıktı, doktor sağlıklı bir iriliği var dedi. Hele el parmakları baya uzun şimdiden:) doktor bana benzetti oğlumu, çene ve burunun güzelliğinden :)))
Herşeyi tam ve eksiksiz dedi, muhteşem bi kalbi var dedi
Plasentam yerindeymiş, suyum iyimiş, kısacası bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Darısı sizlerin bebişlerinin güzel haberlerine inşallah
Çevremde 2 kişi doğum yaptı . Hatta bugün onlardan biriyle görüştük . Bebeğin kordonu boğazına 2 kez dolanmış şekilde doğmuş ve yoğunbakıma almaları gerekmiş . İlgi alakadan gayet memnun olduğunu söyledi . Diğer doğum yapan da devlet hastanesine göre çok çok temiz ve özenli olduğunu söylemişti . Ben de doğumda özel oda durumunu soracağım bidahaki gidişimde . Yakınlarımda olan daha iyi bir hastane yok , özellerin yoğunbakımı güvenilir gelmiyor bana . Şu an bebeğimin beyninde kist olduğu için her ihtimale karşı önceliiim güvenilir yenidoğan yoğunbakımı . Doktorumdan da memnun kalınca oraya devam ederim gibi geliyor bana . Kontroller için ayrıca Özel Eryaman Hastanesi Oscar Hocaya gidyorum , çok başarılı ve bilgisine güvendiğim bir hekim . Şimdilik ilerleyiş ve düşüncelerim bu şekilde..Cevabınız için çok çok teşekkürler. Orada doğum yapıya yorum yapan kimseyi bulamadım kk da. Siz doğum yapanlardan bilgi aldınız mı hiç
Canım hangi gün hangi ürün indirime girecek bilgisini nereden ediniyoruz acaba :) ben de Philips avent süt sağma Makinesi istiyorumEki Görüntüle 2112528
Kızlar yarın e bebek te mamas&papas ve philps avent indirime giriyor. Ben biberon ve emzik almayı düşünüyorum. Birde göğüs kalkanı.
Tabi bu fiyatlar %28 inecek gece yarısı :)
Göğüs kalkanı ve ve süt sağma makinesi kullanışlı mi arkadaşlar sizceCanım hangi gün hangi ürün indirime girecek bilgisini nereden ediniyoruz acaba :) ben de Philips avent süt sağma Makinesi istiyorum
Maşallah canım, hadi hayırlı olsun inşallah :) darısı bizlere.
Benim bebekli arkadaşlarım ikisini de tavsiye ediyor. Kalkan göğüs koruyucu görevi görüyor yara olduğunda birşeyler değdikçe canın yanmıyor ve çabuk iyileşiyormuş. Süt sağma makinesi de gerekli yine. Hani ben emziririm diyenler için bile fazla sütü sağıyorlar, yoksa göğüslerde rahatsızlık olabiliyor.Göğüs kalkanı ve ve süt sağma makinesi kullanışlı mi arkadaşlar sizce
Canım hangi gün hangi ürün indirime girecek bilgisini nereden ediniyoruz acaba :) ben de Philips avent süt sağma Makinesi istiyorum
Benim bebekli arkadaşlarım ikisini de tavsiye ediyor. Kalkan göğüs koruyucu görevi görüyor yara olduğunda birşeyler değdikçe canın yanmıyor ve çabuk iyileşiyormuş. Süt sağma makinesi de gerekli yine. Hani ben emziririm diyenler için bile fazla sütü sağıyorlar, yoksa göğüslerde rahatsızlık olabiliyor.
Çok teşekkürler :)https://www.sondakikaindirimi.com/e-bebek-indirimleri/
Ben e bebek in aplikasyonundan bakıp, ekran fotosu almıştım ama fotoyu yükleyemiyorum buraya. Ama bu sitede de var aynı foto, burdan bakabilirsin.
Ben elektronik ürünleri daha sonra almayı düşünüyorum cnm. Temmuzda kullanmaya başlayacağız, garanti süresi 4 ay boşa gidecek.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/page-53nevesta81 canım ben de internetten bakıp beğeniyorum, havuzluhan aklımda. Hastane çıkışını ne kadara aldın şöyle bir aklımdaki ürünlerle karşılaştırma yapayım. Çeşit olarak da güzel demişsin :)
Kızlar sol kalçama bıçak sağlanır gibi ağrı yayılıyor, kuyruk sokumu etrafı. Paxartesi günü doktor kontrolüm var ama böyle olupta ilaç kullanıp ağrısı geçen oldu mu? Ona göre doktora sorup kullanayım. Şuan için decavit dahil hiçbir takviye almıyorum
Bende magnezyum ve kalsiyum desteğine başladıktan sonra düzeldim bir haftadır falan agrım yok ama ondan önce olmaya başlamıştıKızlar sol kalçama bıçak sağlanır gibi ağrı yayılıyor, kuyruk sokumu etrafı. Paxartesi günü doktor kontrolüm var ama böyle olupta ilaç kullanıp ağrısı geçen oldu mu? Ona göre doktora sorup kullanayım. Şuan için decavit dahil hiçbir takviye almıyorum
Canım yalnız bebek küçükken eğer meme emdiği dönemde biberon verirsen sütün almaz bidaha ona dikkat et başka yöntemler var kaşıkla variyolar organik kaşık gibi bişe onu sor istersen birine . Anne sütü çok önemli bebek almazsa kötü olurBebek küçükken nasıl biberon kullanmıyormuş yahu? Çalışan kadınız, işe başladığımızda annelerimiz yada bakıcı nasıl doyuracak? İşe başlamadan da bi işimiz çıktı dışarı çıktık diyelim o esnada bebek nasıl beslenecek? Yada dışarı gezmeye çıktık, dışarıda emzirmek istemiyoruz o esnada nasıl beslenecek? Ayrıca bazı bebekler yeterince güçlü emmediğinden süt gelmiyormuş yada az geliyormuş, o durumda sütü sağıp vermek gerekiyormuş. Bebek bir memeyi emerken, diğerini sağıp saklayan bile var.
Süt sağma makinalarının olmadığı dönemden yorumlar gelmiş bence sana canım. Biberon illaki kullanır. Ha bazı bebekler her biberonu almıyormuş, sevmiyormuş onu anlarım.
Vakit ayırıp uzun uzun yazmışsınız. Tekrar tekrar teşekkür ederim. Bende koru ya gidiyorum Hüseyin bey e. Oskar beyide iyi bilirim ama bu sefer Hüseyin bey e gitmek istedim. Yenimahalle yi sorma sebebim normal doğum istiyorum ve devlet hastanelerine bu konuda daha çok güveniyorum. Tekrar teşekkür ederim çok yardımcı oldunuzÇevremde 2 kişi doğum yaptı . Hatta bugün onlardan biriyle görüştük . Bebeğin kordonu boğazına 2 kez dolanmış şekilde doğmuş ve yoğunbakıma almaları gerekmiş . İlgi alakadan gayet memnun olduğunu söyledi . Diğer doğum yapan da devlet hastanesine göre çok çok temiz ve özenli olduğunu söylemişti . Ben de doğumda özel oda durumunu soracağım bidahaki gidişimde . Yakınlarımda olan daha iyi bir hastane yok , özellerin yoğunbakımı güvenilir gelmiyor bana . Şu an bebeğimin beyninde kist olduğu için her ihtimale karşı önceliiim güvenilir yenidoğan yoğunbakımı . Doktorumdan da memnun kalınca oraya devam ederim gibi geliyor bana . Kontroller için ayrıca Özel Eryaman Hastanesi Oscar Hocaya gidyorum , çok başarılı ve bilgisine güvendiğim bir hekim . Şimdilik ilerleyiş ve düşüncelerim bu şekilde..
Benimde aynen sol kalçama bıçak saplanması gibi kramp ağrı oluyordu. Gece yatakta döneniyordum mağnezyum ilacı çok iyi geldi ama oda ağzımın tadını değiştirdi için içemiyorum. Onun yerine günde üç tane muz yiyorum pek sıkıntım kalmadı.Kızlar sol kalçama bıçak sağlanır gibi ağrı yayılıyor, kuyruk sokumu etrafı. Paxartesi günü doktor kontrolüm var ama böyle olupta ilaç kullanıp ağrısı geçen oldu mu? Ona göre doktora sorup kullanayım. Şuan için decavit dahil hiçbir takviye almıyorum
En sinir olduğum şey plan yapıyorsun hazirlaniyorsun tam evden cikacakken son anda arıyor birileri biz yoldayız size geliyoruz diye o zaman bendeki siniri bir gör , yazık sana da ya planın bozulmasına mı yanasın eğlenmek varken birilerine hizmet etmek zorunda kalmana mi yanasin fazla yüklenme kendine eltilerini de çalıştır sen masayı kur de birine sen tabakları diz de yemek falan bitince de toplamana yıkamana çayı yapmana yardım etsinler sen bulaşığı hallederken diğerine de çay yaptır bir diğerine de çayları dağıttır ağır ağır hareket yap ne düşünürlerse düşünsünler ben eltimi gorumcemi hep çalıştırıyorum kv de kızıma bakıyor ben de bir ucundan tutuyorum ve sık sık oturup soluklaniyorum hamileyim sonuçta kimse bebeğimden kıymetli değil , camlari da boş ver kış günü silip ne yapacaksın içerden kenarları sildin mi yeter . Stres de yapma sakın
Bebek küçükken nasıl biberon kullanmıyormuş yahu? Çalışan kadınız, işe başladığımızda annelerimiz yada bakıcı nasıl doyuracak? İşe başlamadan da bi işimiz çıktı dışarı çıktık diyelim o esnada bebek nasıl beslenecek? Yada dışarı gezmeye çıktık, dışarıda emzirmek istemiyoruz o esnada nasıl beslenecek? Ayrıca bazı bebekler yeterince güçlü emmediğinden süt gelmiyormuş yada az geliyormuş, o durumda sütü sağıp vermek gerekiyormuş. Bebek bir memeyi emerken, diğerini sağıp saklayan bile var.
Süt sağma makinalarının olmadığı dönemden yorumlar gelmiş bence sana canım. Biberon illaki kullanır. Ha bazı bebekler her biberonu almıyormuş, sevmiyormuş onu anlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?