2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim ne demek

canm bnmde oglum 22 aylik 16 ay emzirdim ilk baslarda mamada ver biberonla dediler bi baktim oglum bni almaz oldu ne yaptiysam emmedi uyanikken biberon istiyodu gece bni emiyodu daha 3 4 aylikti hemen biberonu kestm cok sukur bni tekrar emdi yani bebekler biberona hemen alisiyor ve memeyi birakiyor sutunuzu sagin hatta ulk 1 ayki sutunuz antibiyotikmis doktrum demisti bebek bitiremiyo ilk gunlerde sutu mecbur sagiyosunuz onu bn buzluga attim 6 ay omru var hastalaninca icirdim hemen iyilesiyordu buda aklinizda bulunsun ama elinizden geldigince gunduz biberon vermeyin bn geceleri verdim buyuyuncede ac kalmasin diye simdi gunduzleri hala biberon almaz oglum ama iyikide almiyo bni emdi cunku bebisim

Teşekkürler tecrübenizi paylaştığınız için. Ben de sağım için biberon alacağım cc sayımı için ve bebeğe gerektiğinde kaşıkla veya şırınga ile verebilmek için. Doğum yapacağız sonuçta yanında olamayacağımız an olur biberon lazım olabilir ama kesinlikle emzikli şekilde kullanmayı düşünmüyorum.

Uzmanların anne sütünün yeterli beslenme ve su içimile sütünün az olması veya gelmemesi gibi bir ihtimal belki %1-2 dir deniyor. O süt 4. aydan itibaren memelerimizde oluşuyor ve kesinlikle orada. sabırlı olup bebeklerimizi emzireceğiz az gelmesi diye bir şey yok. ilk günlerde zaten kolostrum denen kahverengi süt geliyor. Ve bebeğin midesi o kadar küçük ki sadece bu yağlı bebeğin ilk aşısı denilen kolostrum yetiyor. Sonraları emme ile birlikte akış zaten başlıyor. Eğer bebekde kilo düşmesi yoksa, çişli bezleri günlük 3 yumurta ağrılığındaysa kesinlikle mama vermeyin deniyor. Ola ki mama takviyesi yapıldıysa da kesinlikle biberon olmadan ve zamanla azaltarak anne memesi emme teşvik edilerek kesilmeli deniyor.

Bütün annelerin emzirme yanlısı olduğunu bildiğim için bilgimizi paylaşmamız büyük önem taşıyor.
İnşallah bebeklerimiz sağlıkla şakır şakır emerler de mama gibi takviyeye gerek kalmaz.

amin canm insallah

Ben de aynen senin kafadayim. Simdiden biberonlarim, sagma makinem ve saklama posetlerim hazir. 5 aylik bebegi bakiciya birakinca kim nasil emzircek. Kadina biberonla degil kasikla besleyeceksin desem ona da eziyet 3 saate 1 beslenen bebege kasikla doke saca sut mu icirsin. İns biberonu reddetmez ama ben 2-3 ayliktan biberona alistirmayi planliyorum. Memeyi reddederse de sagip sagip veririm gittigi yere kadar.

bende böyle bir ortamda sakin kalabileceğimi düşünmüyorum, bu insanı daha çok sitrese sokar

Kızlar gunaydin nasılsınız? Dün randevum vardı nihayet cinsiyetini öğrenebildik bizimki de kiz olacakmış boyu 23 cm ağırlığı 385 gr minigimin. Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin.

maşallah kocaman olmuş, hayırlısıyla sağlıklı sihatli gelsin kızın

Birde şu var. Ben dışarı çıkarım annem besler, ben gece uyanamam kötüyümdür annem besler, olsaydı babası beslerdi, yada dışarda geZmedeyiz, restoranda, cafede, avm de açıp emziremem sanırım, orda beslenir biberonla.

Meme reddi olabilir tabiki, asla olmamıştır diyemem ancak izlediğim bazı videolarda da bu şekilde uygulayan anneler var. Hiç de meme reddi yapmamışlar. Şans işi bu biraz. Ben zaten 4. Ayda işe başlayacağım için mecburuz yani. Anneme eziyet eder gibi bende kaşıkla besle diyemem.

Kızlar mide yanması için lansor kullanan varmı doktorum verdi bi tane içtim ama hamilelere önerilmez yaziyor bişey olurmu

Hiç duymadım canım onu rennie duo kullanıyorum ben ama doktorun verdiyse bir şey olmaz bence
Bilmiyorum cnm ya nette baktım bi kac doktor kullanabilirsiniz yazmış bi kaçı kullanmayın yazmış gerekirse o reflüyü cekerim ama içim rahat etmicekse içmeyi tercih etmiyorum tmm doktoruma güveniyorum ama ne bilim içim içimi yiyor

gaviscon şurup al duo etkili olanlardan onu gebeler kullanabiliyor bende sürekli kulllanıyorum çok iyi

gaviscon şurup al duo etkili olanlardan onu gebeler kullanabiliyor bende sürekli kulllanıyorum çok iyi
Gaviscon kullanıyordum bitti doktorum lansor verdi bi tane içtim bu sabah ama ıçime sinmedi içmemeye karar verdim bide benexolb12 verdi ondada mesela hamilelere önerilmez yaziyor doktor veriyorsa vardır bi bildiği ama ne bilim

hanimlar gunaydin asansorlu bebek yataklari varmis videosunu buladim interntee o kısim nasil calisiyor acaba .
hem anne yani yaparm istedigimde hen kaldrip normal besige dobustrrm die dusundum

hanimlar gunaydin asansorlu bebek yataklari varmis videosunu buladim interntee o kısim nasil calisiyor acaba .
hem anne yani yaparm istedigimde hen kaldrip normal besige dobustrrm die dusundum
Günaydın benim besigimde asansörlü bebeği rahatlikla almanizi sağlıyor bebeginiz buyudugunde kaldirdiginizda ayaklandiginda dusmemesi için iyi oluyor

Kızlar mide yanması için lansor kullanan varmı doktorum verdi bi tane içtim ama hamilelere önerilmez yaziyor bişey olurmu
Gerekirse lansor yazarım demisti bir ara ama ben almamak için gerektiğini söylemedim. Dediğin gibi üzerinde hamileler kullanamaz yazıyordu bende korkmuştum ..

Gerekirse lansor yazarım demisti bir ara ama ben almamak için gerektiğini söylemedim. Dediğin gibi üzerinde hamileler kullanamaz yazıyordu bende korkmuştum ..
Ben bu sabah bi tane içtim ama yok artik kullanmicam arkadaşım kullanmış bişey olmaz doktor veriyor dedi ıçime sinmedi birde benexol b12 verdi onu daha içmedim ondada hamilelere önerilmez yaziyor ben yine decavit ve devit almaya devam edicem. Mide içinde gaviscon kullanıcam yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…