- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #22.761
Banada verdi canım arada iç dedi miden içinKızlar mide yanması için lansor kullanan varmı doktorum verdi bi tane içtim ama hamilelere önerilmez yaziyor bişey olurmu
Bana iki gün önce yazıldı canım günde bir kere icebilirsin dedi. Rennie reflumu kesmiyor da...Kızlar mide yanması için lansor kullanan varmı doktorum verdi bi tane içtim ama hamilelere önerilmez yaziyor bişey olurmu
Kizlar iyi pazarlarr surekli bi saga bi sola yatmaktan uyusuo kolum bacagim ya napabilirm kizlar sizdede durum bolemi
cnm valla birininin kullanmasina cok sewindim ne kadara aldn birde detayli resm atabilir misin bna uygun oldugun bi zamn cok sewinirimGünaydın benim besigimde asansörlü bebeği rahatlikla almanizi sağlıyor bebeginiz buyudugunde kaldirdiginizda ayaklandiginda dusmemesi için iyi oluyor
Anladım cnm mümkünse kullanmamayı düşünüyorum.Banada verdi canım arada iç dedi miden için
O reflu olayı bendede var ama ben şöyle yaptım cnm az yiyorum 1 dilim çavdar ekmeği diğer yemekleri ekmeksiz yiyorum midemi rahatsız etmiyor mesela bi kac gündür sıkıntım yok.Bana iki gün önce yazıldı canım günde bir kere icebilirsin dedi. Rennie reflumu kesmiyor da...
Biberonun içerisine sağdığınız anne sütünü de koyup verebilirsiniz. İlla mama koyulacak diye bir kaide yok. Ben çalıştığım için oğlumu 3 ay emzirdim. Sonrasında işe başlayınca sütümü sağıp biberonla vermek zorunda kaldım. Eve geldiğimde emziriyordum sadece. 8 ay boyunca anne sütü aldı. Biberon denilince yapay süte odaklanmamak lazım. Süt sağma makineleri işe yarıyor yaniCanım yalnız bebek küçükken eğer meme emdiği dönemde biberon verirsen sütün almaz bidaha ona dikkat et başka yöntemler var kaşıkla variyolar organik kaşık gibi bişe onu sor istersen birine . Anne sütü çok önemli bebek almazsa kötü olur
Ainn yaa walla bende uyanirum ki sirt ustu yatmisin hemen yana donuorum agridanda bi sure uyyamiorum yaaBende aynıyım cnm, bu sabah çok kötü uyandım. Omzum, belim, kalçam, boynum her yerim ağrıyo. Gece de uyanıyorum, düz yatıyorum hemen karnım, göbeğim kasılıyornapsak bilemedim
Kizlar iyi pazarlarr surekli bi saga bi sola yatmaktan uyusuo kolum bacagim ya napabilirm kizlar sizdede durum bolemi[/QU
Aynı durumdayım :) Bir de uyandığımda allerim uyuşmuş oluyor. 2-3 dakikaya açılıyor hareket ettirerek. Aynı şeyi araba kullanırken de yaşıyorum. Ellerim uyuşuyor bazen. Acaba bir eksiklik mi var vücutta da böyle oluyor?
Tabi çalışan anneler için mecbur öyle yapmak gerekiyor ama çalışmayan için sağıp vermek angarya gibi direk açıp vermek varken :) bide çevremde çok var biberona geçen artık sütünü sağmayada üşenip mamaya dönüyorBiberonun içerisine sağdığınız anne sütünü de koyup verebilirsiniz. İlla mama koyulacak diye bir kaide yok. Ben çalıştığım için oğlumu 3 ay emzirdim. Sonrasında işe başlayınca sütümü sağıp biberonla vermek zorunda kaldım. Eve geldiğimde emziriyordum sadece. 8 ay boyunca anne sütü aldı. Biberon denilince yapay süte odaklanmamak lazım. Süt sağma makineleri işe yarıyor yani
Tabi çalışan anneler için mecbur öyle yapmak gerekiyor ama çalışmayan için sağıp vermek angarya gibi direk açıp vermek varken :) bide çevremde çok var biberona geçen artık sütünü sağmayada üşenip mamaya dönüyor
6. Haftadan itibaren surekli kullaniyorum, mide yanmasi icin degil de mide agrisi icin vermisti doktorum bana. Yanma icin gaviscon veya renie kullansan daha iyi olur , yan etkisiz.Kızlar mide yanması için lansor kullanan varmı doktorum verdi bi tane içtim ama hamilelere önerilmez yaziyor bişey olurmu
E bebekten hamile yastığı aldım. Ona sarılıp uyuyunca rahat geldi.Bende aynıyım cnm, bu sabah çok kötü uyandım. Omzum, belim, kalçam, boynum her yerim ağrıyo. Gece de uyanıyorum, düz yatıyorum hemen karnım, göbeğim kasılıyornapsak bilemedim
Sen sansliymissin gercekten .Dusun bahsettigim ozel hastane .Bir de o dikisi nasil atiyorlar ya eger normal olursa en taktigim sey.
Sevgili sonsuzzz, biberon kullanımı bebekte anne meme reddine sebep oluyor. Bakıcı kişi kaşıkla vermeli çocuğa, biberona da sağsa emzikli şekliyle kullanılmamalı. Yani eski yöntemler olduğu için değil tamamiyle biberon ucundaki memenin akışı ile anne memesinin akışı bir değil bu sebepten dolayı bebeğin meme reddi sözkonusu. Bebek kolay olana yönlenip ve ona alıştıkça anne memesiyle savaşmaya başlıyor. Ayrıca süt sağımını da meme terbiye olduktan sonra yapmak (süt akışının bebeğin çekişiyle isteğine göre gelmesi meme terbiyesi demek) bebek için daha uygun. Çünkü ayı zamanda emerken de kendi emiş gücü ile memenin ucundan sütü alacak. Erken ve sürekli sağımlar daha çok süt çekeceği için erken zamanda bebeğin memeden çekiş gücü ile sütün akış hızı farklılaşacaktır. Bu yüzden önerilmiyor, ama sağım tabiki olacaktır çalışan anneler için özellikle. En önemlisi biberon ve emzik kullanımı uzmanlar tarafından kesinlikle önerilmiyor bilginiz olsun
NasilYarDiyeyim
Diğer arkadaşlarımın da dikkatini çekerim bu konuya. Bebeğinizin emmesini istiyorsanız kesinlikle biberon değil sağdığınız sütü kaşıkla veya şırınga ile besleyin, beslettirin.
Uzun zamandır giremiyordum konuyu görünce yazayım dedim, önemli çünkü, size de faydası olsun bu bilgileri ben de uzmanlardan öğrendim.
Ah canım kıyamam ya aklım almıyor gerçekten nasıl bir insan olur da bu kadincagaz hamile bir işin ucundan tutayım demez , Allah kolaylık versin sana canım bugün son gün bitiyor çok şükür biraz daha sabretmeye çalış canımElimden geldiğince rahat olmaya kendimi yormamaya çalışıyorum ama içim rahat değil yine bi bakıyorum bulaşıkların başındayım bi bakıyorum çay demliyorum. Birine şunu yap demeyi de hiç sevmem. Kendi düşünüp yapsın isterim. Of ya şu saat oldu ancak yattı herkes. Zor yer yatak ayarladım. Stres sıcak bastı daraldım iyice resmen. Haftasonu bi geçse artık hayırlısıyla... diğer haftasonu kendime ayırıcam eşim de yok nasılsa kızlarla kahvaltı planı yapıcam..bu haftasonu yorgunluğunun acısını çıkarıp rahatlamam gerek. Oğlum da ben de yorulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?