2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar iyi pazarlarr surekli bi saga bi sola yatmaktan uyusuo kolum bacagim ya napabilirm kizlar sizdede durum bolemi

Kizlar iyi pazarlarr surekli bi saga bi sola yatmaktan uyusuo kolum bacagim ya napabilirm kizlar sizdede durum bolemi

Bende aynıyım cnm, bu sabah çok kötü uyandım. Omzum, belim, kalçam, boynum her yerim ağrıyo. Gece de uyanıyorum, düz yatıyorum hemen karnım, göbeğim kasılıyor napsak bilemedim

Bende uyurken çok zorlanıyorum sağ sola yatmakla olmuyo sadece insan her türlü yatmak istiyor. Benimde içtiğim ilaçlardan mı bilmilorum mahvediyo midemi rennei biraz da olsa hafifletiyor . İstanbulda hava çok güzel benim evde olmam çok kötüüüüüü

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar

fatma_sibel canım maşllah prensesine sağlıkla gelsin inşallah

Siz bebişler için bişiler aldıkça bende hevesleniyorum ama ben biraz daha bekleme taraftarıyım aldıklarınızı güle güle kullansın bebişler hepsi birbirinden güzel

Günaydın benim besigimde asansörlü bebeği rahatlikla almanizi sağlıyor bebeginiz buyudugunde kaldirdiginizda ayaklandiginda dusmemesi için iyi oluyor
cnm valla birininin kullanmasina cok sewindim ne kadara aldn birde detayli resm atabilir misin bna uygun oldugun bi zamn cok sewinirim

Bana iki gün önce yazıldı canım günde bir kere icebilirsin dedi. Rennie reflumu kesmiyor da...
O reflu olayı bendede var ama ben şöyle yaptım cnm az yiyorum 1 dilim çavdar ekmeği diğer yemekleri ekmeksiz yiyorum midemi rahatsız etmiyor mesela bi kac gündür sıkıntım yok.

Biberonun içerisine sağdığınız anne sütünü de koyup verebilirsiniz. İlla mama koyulacak diye bir kaide yok. Ben çalıştığım için oğlumu 3 ay emzirdim. Sonrasında işe başlayınca sütümü sağıp biberonla vermek zorunda kaldım. Eve geldiğimde emziriyordum sadece. 8 ay boyunca anne sütü aldı. Biberon denilince yapay süte odaklanmamak lazım. Süt sağma makineleri işe yarıyor yani

Bende aynıyım cnm, bu sabah çok kötü uyandım. Omzum, belim, kalçam, boynum her yerim ağrıyo. Gece de uyanıyorum, düz yatıyorum hemen karnım, göbeğim kasılıyor napsak bilemedim
Ainn yaa walla bende uyanirum ki sirt ustu yatmisin hemen yana donuorum agridanda bi sure uyyamiorum yaa

Tabi çalışan anneler için mecbur öyle yapmak gerekiyor ama çalışmayan için sağıp vermek angarya gibi direk açıp vermek varken :) bide çevremde çok var biberona geçen artık sütünü sağmayada üşenip mamaya dönüyor

Bir bebek için en değerli şey anne sütü. Doğal antibiyotik. Tabii ki anne evdeyse en güzel ve en zahmetsizi drekt memeden sür içmesi. Ama anne çalışıyorsa mecbur kalınıyor. Ben 8. ayda sütüm kalmayıp, süt vermeyi kestiğimde bebeğim hastalanmaya başladı. İlk 8 ay hiç bir şey olmadı. Sütü olup da sırf üşengeçlikten biberon mamasına geçen annelerin de anneliğinden şüphe etmek lazım :)

Ben
Kızlar mide yanması için lansor kullanan varmı doktorum verdi bi tane içtim ama hamilelere önerilmez yaziyor bişey olurmu
6. Haftadan itibaren surekli kullaniyorum, mide yanmasi icin degil de mide agrisi icin vermisti doktorum bana. Yanma icin gaviscon veya renie kullansan daha iyi olur , yan etkisiz.

E bebekten hamile yastığı aldım. Ona sarılıp uyuyunca rahat geldi.

Sen sansliymissin gercekten .Dusun bahsettigim ozel hastane .Bir de o dikisi nasil atiyorlar ya eger normal olursa en taktigim sey.

Doğum sırasında iğne yapıyorlar alttan ve kesi atıyorlar bebek doğuyor ve dikiş atıyorlar o müddetçe daha uyuşukluk geçmemiş oluyor diye hiç bir şey hissetmiyorsun canım odana geçiyorsun sana serum takıyorlar ağrı kesici de veriyorlar gece uyurken biraz acı hissediyorsun bir de ertesi günden itibaren bir kaç gün sürüyor acısı ama ağrı kesici yazıyorlar evde de kullanıyorsun canım ayaktayken falan pek acı hissetmiyorsun yatarken de bir tek otururken biraz hissediyorsun bende dikiş sağ taraftaydi diye ben sola eğilimli oturuyordum

Yazdiklariniza kesinlikle katiliyorum,bizzat tecrube ettigim icin onayliyorum, oglumda sutum gec geldigi icin ve sarilik oldugundan dolayi mecburi mamaya basladik ilk iki gun kasikla veriyorduk sonrasinda biberonla denedik baslarda sutumde az olunca hem beni hem biberonu aliyordu, ama sonra beni reddetmeye basladi, 5 aya kadar zor emzirdim oda uyku esnasinda aglamassa aliyordu, sutum ilk 5 dk yogun daha sonra az az geldigi icin sabredemiyordu, biberonu okadar ufak olmasina ragmen cok iyi ayird ediyordu, akis hizi biberonda daha hizli doyuma kolay ulasmasi sebebiyle beni tamamen reddetti ve sutumu sagip verdim, tabi buda zamanla sutumun azalmasina sebep oldu,yani yavrumu diledigince emziremedim ve bunun vicdan azabini hala cekiyorum, ins 2 bebegimde ayni hatalari yapmamayi ve tamamen beni emmesini saglamayi dusunuyorum,mama vermek zorunda kalacak olan annelere tavsiyemdir ne olur biberonun cazibesine kapilmayin o an lohusalik psikolojisiyle rahat olur amaciyla biberona yonelmeyin, kasik bence guzel bir yontem sizden baska emebilecegi tek sey mecbur kalirsaniz emzik olsun uykuya rahat dalmasi icin vs, ama biberon meme reddinin en buyuk sebebi bilin isterim...

Ah canım kıyamam ya aklım almıyor gerçekten nasıl bir insan olur da bu kadincagaz hamile bir işin ucundan tutayım demez , Allah kolaylık versin sana canım bugün son gün bitiyor çok şükür biraz daha sabretmeye çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…