2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben

6. Haftadan itibaren surekli kullaniyorum, mide yanmasi icin degil de mide agrisi icin vermisti doktorum bana. Yanma icin gaviscon veya renie kullansan daha iyi olur , yan etkisiz.
Gaviscon kullanıyorum cnm bitti yarın alicam onu artık ama sanki reflu bende azaldı gibi haftada 1 yada 2kez yasiyorum fazla sikinti olmuyor.

Kesinlikle böyle besin değeri yüksek olan şeyi bebeğinden esirgeyen anneler var yazık valla umarım sütümüz olurda bol bol emziririz

Kadkntı elındemı canım bnm elımdede egzama var sğreklı bıo krem sür nemlı tut sayet elındeyse hıc kuru kalmayacak 1 hafta kullanabılırsın kortızonu fazlası zarar

Canım rennie hamilelikte kullanılıyormu ve hangisi ben gaviskon kullanıyorum evde rennie de var

Kadkntı elındemı canım bnm elımdede egzama var sğreklı bıo krem sür nemlı tut sayet elındeyse hıc kuru kalmayacak 1 hafta kullanabılırsın kortızonu fazlası zarar
Bana da 1 hafta kullan gel dedi canım. Elimde başladı ama sonra ayağım bacağım kollarım da kaşınmaya başladı. Banada sürekli nemlendir dedi. Lierac aldım.

Bencede elevit yada decavit al çünkü bunlar hamilelik için olan vitaminler. Benim midem zaten sorunlu ağrı ve yanma hep var ama lansoru kullanmıyorum. Arada ağrıdan kıvranıyorum ama idare ediyorum.

İyi pazarlar herkese yarın kardeşim geliyor uzaktan temizlik yapıyorum çok fırsatım olmuyor yazmaya midesi yananlar hiç sakız çiğnemeyi denediniz mi acaba kızımda çok işe yaramıştı aklıma geldi söylemek istedim

O gebelikte kullanilmiyor benim bildiğim .Bende yıllardır b 12 eksikligi vsr bir donem kullandim o hapi tüylenme yapti hemen biraktim .Gebelikte de dodex igne veriyor doktor .
Bana benexol verdi dün yarın arayıp soracağım yada detaylı için hastaneye gidicem sonuç gösterdiğimde sorarim artik

Bana benexol verdi dün yarın arayıp soracağım yada detaylı için hastaneye gidicem sonuç gösterdiğimde sorarim artik
Simdilik kullanma canim hamilelikten once bir dönem her gun dodex igne yaptiriyordum.Hamilelikte dr haftada bir e indirdi simdi ayda bir dengeler dedi .Surekli kontrol ettiriyorum. B 12 degerin kac senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…