2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrrr ben ozele gidiyorum gittigim ozel 3lu tarama yapmior 2li ve 4lu var bnde devlette yaptirmayi planliyorum sorum su ki devlete bi k.d randevu alip muanede 3lu test mi yaptirmak istiorum diecem pek devletteki sistemi bilmiorum yardim edin ya banaa

Gideceğin devlet hastanesinde yapıyorlar mı öncelikle hastaneyi arayıp onu sor canım sonra randevu al gidince de dersin dışarda başka bir hastaneye gidiyorum 3lu yapılmadığı için buraya geldim dersin hem başka bir Dr muayene eder bakalım o Dr neler diyecek bebeğine alakalı hem de 3luyu yaptırırsin inşallah

Kızlar bugün sabahtan beri midem hafif hafif bulanıyor öyle şiddetli değil ama biraz canımı sıktı açıkçası , hatta dışarı çıktık eşimle gezdik biraz iyi gelir gibi oldu ama sonra yine aynı oldu şu an hala devam ediyor , acaba sebebi ne ola bilir , ama bebeğim kipirdiyor diye biraz içim rahat yine de nebilim tedirgin oldum

Şimdi hatırladım cnm vucud dengesini korusun hastalanmasın diye vermişti öyle söyledi dun sıkıntı olsa zaten vermezdi herhalde
Bakmadan verilmez ki fazlasi zarar olan bir vitamin mesela üst sinir 750 benim 600 olunca hemen ayda bire dusurdu dr

Canım bulantı neden tedirgin ettiki seni. Bende bugün sabah çıkardım. Geçen pazardan beri bi sorun yoktu. Haftada bir on günde bir bulantı ve kusmalar beni yokluyo hala. Geri kalan günlerde iyiyim ama.

Saol canim benim tesekkur ederim

Canım bulantı neden tedirgin ettiki seni. Bende bugün sabah çıkardım. Geçen pazardan beri bi sorun yoktu. Haftada bir on günde bir bulantı ve kusmalar beni yokluyo hala. Geri kalan günlerde iyiyim ama.
16.haftadan beri iyiydim de canım hiç o zamandan beri bulanmamıştı 3-4 hafta sonra tekrardan bulanınca biraz tedirgin oldum öylesine mi bulanıyor yoksa ters bir şey mi var diye

Bakmadan verilmez ki fazlasi zarar olan bir vitamin mesela üst sinir 750 benim 600 olunca hemen ayda bire dusurdu dr
Kızlar ben sağlık ocağında aile hekimime gidiyorum o da ilgili bende araştırıyorum doktorum da söylüyor tahlillerimi her ay yaptırıp kendi kendimi takip ediyorum. Tiroid hastasıyım ben aynı zamanda. Doktoruma da o sonuçları götürüyorum.

Kizlar tel bozuldu ne zamandir sizlerin yazdiklarini okuyamadim arada pc girip baktim ama tel gibi olmuyor insallah hepiniz iyisinizdir bebisleriniz saglikla buyumustur uzun bir gecmis okuyacagim simdi :)
Hosgeldin canim evet yoklugunu fark ettim .Bir kac arkadas daha kayip.Benim bebisim iyi teyzesi oglusum olcak .Seninki nasil ?

Siz de bire bir tecrübe eden anne olarak çok güzel izah etmişsiniz. Anne meme reddine varan biberon kullanımı ya da 2+ yaş emzirecekken 7-8 ayda neden sütten kesildiklerini anlatmaya çalışıyoruz. Buna rağmen yok yine kabul etmiyorlarsa kendileri bilirler, ama yanlış düşüncedeler farkında değiller. Şunu bilmekte fayda var çocuğumuzu sık sık emzirmek, mecbur kaldığımız için kaşıkla sağdığımız sütü vermek ASLA EZİYET olamaz. Bakıcıya anneanneye babaanneye de eziyet olamaz. Ayrıca mamaya mecbur kaldıysak kademe kademe kesme yolları var. Biberona da bulaştıysak kurtulmanın yolları var. Bu bilince şimdiden varalim ki lohusa halimizle ne yapacağız diye psikolojimizi bozmayalım fena mı ?

Kesinlikle böyle besin değeri yüksek olan şeyi bebeğinden esirgeyen anneler var yazık valla umarım sütümüz olurda bol bol emziririz

İnşallah ve o süt hamileliğinin 4.ayından itibaren vücutta üretilmeye başlanıyor. Bu gerçekten bir mucize değil mi zaten. Annelik sabır ve özveri demek yapacak bir şey yok. Sağlıklı olsunlar da holstein ineği gibi emziricez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…