2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnternette şöyle bi beşik gördüm kullanışlı geldi baya kullanır gibi fikri olan var mı, bebekkende yatabilir mi acaba bunda

Eklentiler

• B3587FEA-B6AE-4477-8764-4F2F741D5741.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 55
ay buda cok guzelmis tipi filan diorum ilk bas yatak odasina alirim sonra tasirim kendi odasina buyuyunca dogdugunfa kullanisli olur demi
Evet canım bende o şekilde beşik aldım 4 yaşa kadar kullanılıyor boyut olarak. Yatağı da aşağı yukarı ayarlanıyor öndeki barı da inip kalkıyor çok rahat bizimkini kurdular bile odasına :)

16.haftadan beri iyiydim de canım hiç o zamandan beri bulanmamıştı 3-4 hafta sonra tekrardan bulanınca biraz tedirgin oldum öylesine mi bulanıyor yoksa ters bir şey mi var diye
Canım içini ferah tut. Benimde 10 gün hiçbirşeyim yokken bir gün çok kötü olabiliyorum sebebi dalgalanan henüz yerine oturmamış hormanlarmış:) kötü olduğum gün çok beter oluyorum hem çıkarıyorum hem bulantı devam ediyor hem sürekli uyku durumunda oluyorum.

Cok sukur bizde iyiyiz canim doktor kiza benzetti ama detaylida kesinlesir dedi insallah prensestir:)
Ben hemen benimsedim oğlan olmasini .Ogrenene kadar hep kiz esyalarina bakmistim .Biraz da rüyaların etkisi .Yok rüyada adet kani gorenin kizi olurmuş filan hepsi bos .Allah saglik versin her seyden once

İnternette şöyle bi beşik gördüm kullanışlı geldi baya kullanır gibi fikri olan var mı, bebekkende yatabilir mi acaba bunda
Ben bunun iki tarafı açık olanını yaptırıyorum. İç ölçüleri 80x140 yani satıcı 6-7 yaş dedi ama abartmışta olabilir. Mağazasında yakından gördüm çok kaliteli ama çok pahalı. Yatak kısmı kademeli değil , korkuluk kısmı inip kalkıyor.

Evet 6 yaşına kadar yatabiliyomuş inip kalkıyor korkuluk, bide sallansa süper olur bende böyle bişe bakabilirim

bu canta nasil sizce kizlar ?Kullanici yorumlari guzeldi
Eki Görüntüle 2112926

Daha öncede görmüştüm bu çantayı güzel görünüyor. Eğer hemen alacaksanız aynı çanta hepsiburada'da 120,70 TL fiyatı haberiniz olsun :)

Ben de başka indirim olur mu acaba diye beklemede kalıyorum böyle şeylerde bir de masrafları aylara yayıyorum birden yüklü ödeme çıkmasın diye.

Kızlar eve bebek görmeye gelenlerin yanına pijamalı mi cikcaz? Yani ilk günlerde gelenlerin yanına?

:))) aynı şeyi ben de düşünüp duruyordum sabahlık alıcam ama yaz olacağı için pişmeyelim diye de endişem var. Herhalde önden açılır pijama takımı alıp üzerine sabahlık giyerim bilemedim. Bir de şehir dışından ailem kalabalık gelecek ve kalırlar yani öyle sürekli eni konu giyinemem.

Canım bizim kabul etmediğimiz bi şey yokki. İstisnaları olmakla birlikte her kadın ister bebeğini emzirmeyi. Ama ben 3. Ayda yada 4. Ayda işe başlayacağım, onun öncesinde boşanma davam olacak mesela en kötü ona gideceğim, evden çıkacağım yani başka durumlarda da illaki. Ben yokken de bebeğim beslenecek. 2 yıl anneme saatlerce kaşıkla emzir diyemem, bence bu eziyet. Çocuğa da eziyet. 50-100 cc süt kaç saatte kaşıkla verilir?

Ayrıca meme reddi olduğu gibi, reddetmeyenler de var. Benim iş arkadaşım 3. Ayda işe başlayıp, sağıp annesi biberonla vermesine rağmen, 27. Ayda zorla kesti memeyi. Hatırladığım ceyda düvenci nin videolarına bakın mesela. O da biberonla verdirmiş kendisi çalışıyorken ama hala emiyormuş. Başka videolarda da görmüştüm.

Bu tamamen şans işi, bebeğin seçimi. Anneyi hiç emmeyenler de var. Ben annemi 2 ay emmişim mesela. Keşke o zamanlarda da sağım makinaları ve biberon olsaymış da en azından annemin sütüyle büyüseymişim.

Bu bilinçsizlik yada özverisizlik, iyi annelik, kötü annelik değil yani, tamamen zaruret hali, hayatın olağan akışı, yanlış adlandırmayalım.

Canım herkesin kendi seçimidir veya bebeğin durumuna göre hareket edecektir. Ama burada biberonu öne çıkaracak yorumlardan ısrarla kaçınıyorum. Ceyda düvenci öyle demiş olabilir, ben de onun videolarını izliyorum gerekli gereksiz her şeyi reklam amaçlıda lazımmış gibi tanıtabiliyor kadın, yani ona aldanmayın siz.

Biberona rağmen annelerini emen minikler varsa anneyi şanslı sayarım. Kimseyi özverisizlikle asla rencide etmek istemem ama uzmanlar ve tecrübeli annelerin % 99 u aynı şeyi söylüyorsa onlara kulak veririm. Siz iki ay emdiyseniz hastalık veya başka bir sebep yoksa bu annenizin tecrübesizliğinden kaynaklanmıştır derim.

Niyetim kötü annelik demek değil, bilinçsiziz kabul edelim. Annelerimizde çok bilinçli büyütmediler onlarda büyüklerinden gördüklerini ya da kendi deneyimleriyle bir şeyler yapmaya çalıştılar. Ve inanın bebeklikte yanlış beslenme sonucu mide bağırsak hastalığı kabızlık sorunu çeken bir sürü insan var. Bunlar şimdi anlaşılıyor.

Hepimiz özeliz, ben bu konuya özellikle emzirme düzenimiz bozulmasın diye dikkat çekmek istiyorum. Yoksa seçim sizin, tecrübe sizin, her çocuk farklı büyür beslenmesi de öyle tabii ki.

Konuyla ilgili tamamlayıcı videoları da buraya ekliyorum.

Kaşık biberonla anne sütü içirilmesi

Biberon kullanımı memeden soğumaya neden olur mu?

Emzirme Destekleyici Sistem Montajı ( EDS Yöntemi)

Bilinçsizlik olarak hala düşünmüyorum. 2 yıl boyunca çalışmayacak, ev hanımı yada bebeğini yanından hiç ayırmayacak olan varsa buyursun sadece memede emzirsin, saygı duyarım.

4-5 aylık bebeğe günde 150-200 cc sütü, dökmeden, sabırla, o sürede bebeği sıkmadan, ağlatmadan içirebilecek bakıcı vb. Varsa da buyursun kaşıkla içirsin, ona da saygı duyarım.

Burada kimse biberon seviciliği yapmadı, zaruriyetten bebeğini biberonla beslemek zorunda kalacak annelere bilinçsiz demek hoş olmuyor.

Ve ben şimdiden çok rica ediyorum, allah kısmet ederse yavrularımız doğduğunda, 6 aylık bebeğinize kaşıkla sütünüzü içirebildiğinizde burada videosunu paylaşırsanız sevinirim, bilinçleniriz.

Teoride her şey muhteşemde tabi, bunu pratiğe %100 döken varsa tebrik ederim.

Yani neden özelleştirdiniz ki konuyu bebeğimin videosunu sırf size ispat edeyim diye neden internet ortamında paylaşayım? Sizin için farklı videoları yukarıda ekledim , ilgileniyorsanız bakarsınız.

Hassas zamanlardayız o yüzden gereksiz uzatmak istemiyorum, seçim herkesin kendine aittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…