2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın :) senin de inşallah bulanmaz rahat bir gebelik gecirirsin sende de baya uzun sürdü bulantı dönemi , inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini

kızlar günaydın hepimiz için mutlu huzurlu hayırlı bi hafta olsun İnşallah dün malum hafta sonu misafirlerimizi gönderir göndermez ilk kez bakınmaya çıktık çok değişik gelio herşey minik minik ne alcamız hakkında hiç fikrimiz yok birde cinsiyet olmayınca sanırım bişi alamadık minişimiz için ilk ve bunu aldık sizce nasıl :)

Kizlaar ne buldum super yaa
Esime gosterdim yatakta tek yatarsin bu ne kocaman diyor
Eki Görüntüle 2112903
herkes kendini düşünüo eşler çok komik ben sadece bacak arama yastık koyuyorum, eşime sarılırken aramızda kalıo yastık çok komik oluo üç kişilik yatmaya alışturma bu bence dioz

Çok çok güzel bende böyle düşünüyorum ondan galiba. Güzel günlerde uyusun yavruşun

Özelleştirdim çünkü üçüncü çoğul şahıs için yazdığınız mesajdan önce ben de yazmıştım biberon mevzusunu. Ve o mesajınız çok kırıcıydı, anlatmaya çalışıyoruz anlamazlarsa yapacak bi şey yok vs. Süt sağma ve biberonla besleme üzerine de tonla uzman videosu var, bu onların da en doğru olduğu anlamına gelmez. Her anne ile bebeğin en doğrusunu anne belirler yada belirlemek zorunda kalır zaten.

Videoyu da özellikle rica ettim, çünkü teoride anlattığınız kaşıkla süt verme durumunun pratikle bağdaşır hiç bi tarafı yok. Bebeği saatlerce oturtup bilmemkaç cc sütü verebilecek misiniz görelim, biz 3 ayda işe dönüp bebeğini biberonla besleyecek anneleri daha da bilinçlendirin istedim.

Kimse kendi şartlarıyla, başkasının şartlarını denk tutup, annelik üzerinden güzelleme yapmasın bence. O zaman kimse kırılmaz bu hassas zamanlarında.

Arkadaşlar herkese günaydın. Güzel haftalar olsun. Ben dün forum ankara mothercare outletten bu tulum, zıbın ve muslim örtüleri aldım. Kaliteleri ve fiyatları çok iyi. Ankaradaki arkadaşlara tavsiye ederim.

E bebek avent indiriminden de ilk biberon ve emziğini aldım oğlumun. Bakalım sevecek mı :)

size katılıyorum. 8-5 mesai çalışan ve annelik izni kısıtlı olan kadınlar için malesef ideal hayattaki emzirme şartları geçerli olmayabilir. keşke biz çalışan kadınlar da evde rahat rahat bebekle ilgilenebilsek. şimdi bile hamilelikte işle birlikte gerçekten zor geçiyor.

Evet malesef müthiş bel ve kalça ağrısıyla her gün sıcak yatağımdan kalkıp, işe gitmeyi tercih etmezdim ama mecburuz.

2 yıl ücretsiz izin alıp bebeğimi emzirmeyi ve 2 yaşına getirmeyi hangimiz istemeyiz ki, ama hayat işte, seçme şansı sunmuyor bazen.

Kızlar sağlık ocağında kan verdim veeee tetanoz aşısı oldum yaparken çok acımadi ama şuan hafif bir ağrı var inşallah ilerlemez. Bugünlük istirahat raporu istedim, öğleden sonra da ayrıntılı ultrasonum var.
Aşıyı yapan hemşire aşı kartı verdi ikinci doz için de tarih verdi. Bu kartı çocuk doğduktan sonra da çocuğa bir şey batması halinde bize gösterin dedi. Demek ki bebişimi de koruyacak.
sonsuzzz canım aldıklarını beğendim mothercare biraz pahalı oluyor kaça aldın tulumlari mesela?

önemli olan zor şartlarda bile yapılabileceklerin en iyisini elden gelenin en iyisini yapmak. ideal şartlar ile hayat koşulları her zaman uyuşmuyor maalesef. mükemmel dünya yok.

Kızlar bebişi artık göbek hizamda hissediyorum ama aynı zamanda kasıkta hatta mesanede tekme hissediyorum. Bebek dik mi duruyor şimdi? Hep yatay diye dusunmustum

Oyyy cok tatli bunlar yaaa bu tarz emzikleri cok begeniorum gulerekkk kullansinn pasaa

Canim bende oglymda kullandim biberon bi yere gittigim zaman anneme birakinca falan biberon verildi 2 yasina kadarda emzirdim suan asla biberonla bise iciremezsin ogluma yani aliskanlik yapmadi oglumda her anne doya doya emzirmek ister ama hayat kosullarindan dolayi mecbur kaliosun rahat ol gece sabaha kadar seni emicegi icin gunduz aldigi biberon aliskanlik yapmaz emmeyi birakmaz yani pasa :)

Biraz daha bakip alayim icime sindi gibi .Tesekkur ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…