2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İstersen birde rennie duo yu sor canım doktoruna o baya rahatlatıyor. Birde süt ve ayvada iyi geliyormuş diye duydum

3 tulum 70 tl, 5 zıbın 55 tl cnm.

Hadi güzel haberlerle gel :)

İnşallah canımcım, paşanın keyfi nası isterse artık :)

Ilk kıyafetimiz uygun bir kucuk bebek esyasi dükkanindan oldu takim 15 tl :) 3 de zibin var 5er tl. Birde tavsan ayakkabi 7.5. :) eskisehirde yasayan varsa bilir zaten tudorstan esnaf sarayina giderken arada minik iki dukkan var. Yanyanalar ama birisi biraz daha pahali :)

Kızlar bende bu sabah sağlık ocağında tahlillerimi yaptırdım tetanoz aşımı oldum ve 1.5 aydır kontrole gitmiyordum bebişin kalp atışlarını dinledik çok iyi geldi :) çarşamba günü detaylı var benim doktorum kendisi yapıyormuş. 19. Hafta dolmuş olacak. Bazı doktorlar 2 aşamalı detaylı yapıyormuş 19 ve 22 de öyle mi yapacak bilmiyorum. Benim görümcemin kızının anne karnında kalp damarından biri oluşmamıştı ve genetik olabilir demiş doktoru. Bende acaba başka doktora daha gitsem mi bilemedim

Musmutlu haftalar olsun ins hepimize, tum annislerimizin fikirleri cok degerli, tecrubeleri kendine ozeldir. Simdiden dogum ve sonrasini dusunmekte stresten baska birsey getirmez, zamani gelince hersey halloluyor, inanin bu hamilelik sureci okadar cok ozleniyor ki, bulantilar vs degil tabiki, yavrunuzla ayni bedende olma hissi, kendinizi mucizevi bir varlik olarak gormeniz, yani hiiic bisey sizden ve bebeginizden onemli olamaz, dogumdan sonrada ztn tecrubeleriniz kendinize ozel olacak,kararlarinizda oyle, calisan annelerimiz var onlari cok iyi anliyorum, yillarca calisan annelerin cocuklarina bakan biri olarak soyluyorum bunu, sizler ozelsiniz hepinizi ve bebisleri sevgiyle kucaklarim..

İstersen birde rennie duo yu sor canım doktoruna o baya rahatlatıyor. Birde süt ve ayvada iyi geliyormuş diye duydum
Cnm sut ve ayvadan çok tiksindim 3 aydır süt ve ayva ağzıma koymuyorum. Bugün zaten detaylı ultrason için hastaneye gidicem sonucu göstericem doktora o zaman sorucam.

Bende kaşınma yok cnm pek. 4-5 kg aldım henüz. Ani kilo alımlarında çok çatlak oluyor diyolar. Öyle bi durum var mı?

Birde ben kakao yağı kullanıyorum her banyo sonrası. Onun da etkisi olabilir.

bence o bünye ile alakalı ben ilkinde 20 kilo aldım sadece johson baby ile aktardan aldığım badem yağını karıştırıp sürdüm hiç catlak olmadı eski kiloma düştüm sürmedim bile düşerken olmadı şimdi cok sürmüyorum daha catlağım yok

çok tatlı canım güle güle giysin minişin İnşallah.merve bebe mi pahalı olan dün baktımda

Cnm sut ve ayvadan çok tiksindim 3 aydır süt ve ayva ağzıma koymuyorum. Bugün zaten detaylı ultrason için hastaneye gidicem sonucu göstericem doktora o zaman sorucam.
Anladım canım kötü olmuş ya tiksindiysen zor. Sor canım inşallah ilaçlarla hafifler biran önce

C
Cokk guzell bayildim yaaa

çok tatlı canım güle güle giysin minişin İnşallah.merve bebe mi pahalı olan dün baktımda

Sirazeni karsi sokagindan giriyorsun ilk saga dönüyorsun bir perdeci var. Onuda gecince iki tane yan yana dukkan. Birincisi biraz pahali ikincisi daha uygun. Ama zaman aman değişiyor. Birincide corap baktim elastan orani cok yuksekti ama 5 tlydi digerinde 8 lira. Ikisine de bakmak lazim birinde gorup direk almayacaksin en iyisi tesekkur ederim bu arada

Kızlar tetenoz aşımızın ilk dozunu yaptırdık yanlız kızın elimi ağır nedir yaptıktan hemen sonra baya acıdı. Neysee bebişime bir iki parça bişey aldım biberon mama sandelyesi minderi(mama sandalyesini almıştık zaten ikeadan) bide birz önce e bebekten bebek bakım çantası aldım. Özellikle çantayı merak ediyorum nasıl kullanışlı olucakmı die resimlerini atıyorum. Çantayi atamadm digerlerini yolluyorum

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-18-03-53-38.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2018-02-18-03-53-23.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 50
maşallah cok şükür atlattın darısı bizim başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…