2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım bende yaptırcam arıyorum acmıyorlar acaba direk gitsem hemen yapar mı? Tok mu gittiniz? 19. Haftada yaptırıcam bende

Geçmiş olsun canım bende yaptırcam arıyorum acmıyorlar acaba direk gitsem hemen yapar mı? Tok mu gittiniz? 19. Haftada yaptırıcam bende
Bence git yaparlar elinde vardi hazirladi yapti tok ac farketcegini sanmiyorum ben actm ama ilac almstim beklemem gerwkiodu die yememistm bisey yoksa yerdm

onları daha keşfetmedim canım ama merve çok fena.iki tane kız var başları kapalı satış yapan.100 liralık uyku setine 230 tl dediler.fırmanızla konuştum netten buldum buraya yönlendirdiler dedim kıvırmaya çalıştılar saçma saçma hareketler yapıolar biri sistem açımızı yakaladınız dio utanmadan sırıtarak.üstüne birde aradılar adam dedi verin size uyguna gelio zaten dedi. kız tlfnu kapattı kıvırıo size nette öle dendiği için o fiyata vercez normalde o fiyat değil dio daha.rengi kalmamış arayım depoda varmı dio arkadaşı arama var yeni geldi dio arayım da getirsinler dio.kapatıo tlfnu bugün pazar getiremio dio.parasını vermemi beklio yarın gelir dio.gelsin gelelim o zaman dedim o zamanda burdaki rengi gösteririm anca die saçmalıo.ben ürünü görmeden mi alıcam bakıp almak istiyorum diorum saçma saçma kıvırıo resmen.öle istesem netten alırım mağazada ürünü görmeden para vermek ne alaka.ben ürüne bakıp inceleyip alcam dedim kız bozuldu arkadaşı dedi tamam cumartesi gelir o zaman bakarsınız dedi.çok kötü insanlar var.başları kapalı birde Allah tan korkmuolar.yazıştığım kişiye yazdım tekrar böyle böyle die cvp bile vermedi adam rezilliği görünce demekki.

merhaba anneler her kese guzel ve hayirli bir hafta diliyorum. inwallah sag salim bebiwlerinizle mutlu haftagecirirsiniz. iki gundur kizim awi yaptik ve atewi vardi. cok huysuzlandi. wukurler olsun bu gun iyilerwdi. bir wey yemedi iki gundur.

merhaba anneler her kese guzel ve hayirli bir hafta diliyorum. inwallah sag salim bebiwlerinizle mutlu haftagecirirsiniz. iki gundur kizim awi yaptik ve atewi vardi. cok huysuzlandi. wukurler olsun bu gun iyilerwdi. bir wey yemedi iki gundur.
Yaaa bu kuzulara allah sifa versin insallah onlar hasta olunca evinde tadi tuzu kacio valla insallah dhada iyi olurr yavrun canim

Maşallah canım, şanslı kadınlardansın :) bu sefer de çatlamazsın umarım. bende henüz çatlamadım ama henüz çok kilo almadım, ilerde ne olurum bilmiyorum :)

Valla ben o iki yanyana kucuk satici var onlari seviyorum orayi giderim. Hediyeleri de oradan aliyorum herkese

Eki Görüntüle 2113024

Bunlar da almayi dusundugum diger takimlar. Su 42 tl lik inanilmaz guzel. Magazada gordum yakindan baktim sisme gibi yelegi var yumusacik. 40 tuzlu biraz ama o yelege deger bence

Cnm bunlar kaç aylık için. Ben bebekken zıbın tulum dışında ne giydiririm bilemedim.

Harika Sağlıkla kullanın . Bizde aynı modelin farklı rengini aldık

Cnm bunlar kaç aylık için. Ben bebekken zıbın tulum dışında ne giydiririm bilemedim.

0-3 ay icin genelde canim. Sadece kalinlari 3 6 ay aldim kisa olur diye. Bence bol bol alt ust alt. Cok degisecek üstü lazim olacak. Ayakli tavsiye etmediler. Boyu kisa gelirsek ayagini çektikçe içinden çıkarıyormuş bebek. Elastan orani yuzde 15 ve altı pamuk corap önerdiler. Ben hep soruyorum annelre neler ise yarar neler yaramaz diye. Besik olarak yataga eklenen anne yanini siddetle tavsiye ettiler. Biberon ve emzik dogmamis bebege almayin damak yapisi nasil olacak bilemezsiniz diyorlar. Yegenim 1 gun dahi emzik emmedi. Biberonda dolgu damak sevdigi icin baslik degistirdiler denk gelmedi filan. Bence kiyafete agirlik vermek bir tane de su icin degisen baslıklı biberon en mantiklisi. Banyo icin sapkayi önerdiler legeni katlanan alin diyorlar. Simdilik bu kadar :)

Bugün devlete kontrole gidecegim ve sevk isteyecegim. Perinatolojiden sevk olmadan ayrintili randevusu alamadim. Ozeller ates pahasi. 1000 tl dedi bi yer en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…