2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eve bebek görmeye gelenlerin yanına pijamalı mi cikcaz? Yani ilk günlerde gelenlerin yanına?
Erkek varsa ve pijaman inceyse ev giyimi eşofman tarzı giyersin yok normal ev giyimi tarzı pijamaysa rahatlıkla giy canım eğer erkek yoksa dilediğini giy önemli olan senin rahatın , ben eşofman ve t-shirt giymiştim kayınpederim ve eşimin abisi vardı eve gelir gelmez hemen gelmişlerdi ama onlar olmadığında şort atlet ince elbise canım ne istediyse giydim , ama kızımın kınasında süslendim püslendim tabi :)

Evet tam sürpriz oldu çok şaşırdım umarım başka sürprizleri yoktur doktor doğru görmüştür :) amin cümlemiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı
Valla değişen oluyo ama hayırlısı canım ayrıntılıda kesinleşir zaten :)

Tetanoz aşısının agrisi kişiye göre değişir bence canım bende ilk hamileliğimde yaptırmıştım 2 gün ağrı olmuştu hatta kolumu kaldıramıyordum ama arkadaşımda hafif ağrı olmuş akşama geçmişti , evet hamileyken aşı olduğun için bebeğin doğuştan aşılı oluyor , 1 ay sonra 2.doz oluyorsun o zaman pek de ağrı olmamıştı bende , inşallah seninki de hafif olur geçer canım , ayın 23de var benim de bakalım nasıl olacak bu defa :)

Kızlar bebişi artık göbek hizamda hissediyorum ama aynı zamanda kasıkta hatta mesanede tekme hissediyorum. Bebek dik mi duruyor şimdi? Hep yatay diye dusunmustum
Pozisyonu değişiyor canım şu an içerisi baya geniş ya dilediği gibi dönüyor yuvarlanıyor ama ilerde büyüdükçe rahat dönemeyecek yeri daralacak o zaman da hareketlerini göbeğinin üstünden bile göreceksin inşallah :)

Boş ver canım daha ne dükkanlar gezeceksin neler neler alacaksın inşallah onlardan alacağın uyku setine mı kaldın alma ordan bir şey daha vaktin var nasılsa belki daha güzelini bulacaksın

Kızlar muayenemi oldum bebişlerim pek büyümemiş 3 haftada 1,5 cmcik sadece. Kilona dikkat et dedi çünkü bunsabah 7 kg almış görünüyorum. Kalça ağrım içinde tek taraflı olduğu için fiZik tedavi dedi çift taraflı olsaydı magnezyum başlardım dedi. Yavrularım çok minik kaldılar

Kızlaaarrr dün gece ilk kez kızım tekme attı 3 kere seğirme gibiydi ama hissettim sonunda
Cok güzel duygu diğimi ben daha kucuk seyırmeden baika bişey his etmedim ama his etmem gerekirdi nede olsa 2 gebeliğim haftaya kontrolum var dr sorucam.

Boş ver canım daha ne dükkanlar gezeceksin neler neler alacaksın inşallah onlardan alacağın uyku setine mı kaldın alma ordan bir şey daha vaktin var nasılsa belki daha güzelini bulacaksın
aynen canım öyle amam zaten hormonlar sinir stres yapıo birde böyle insanlarla uğraşıyoruz en keyifli alışverişi yaparken hemde

Bende de kalca ağrısı var ama normal dedi dr ve hic bişey önermedi benimkıde tek taraflı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…