2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok güzel duygu diğimi ben daha kucuk seyırmeden baika bişey his etmedim ama his etmem gerekirdi nede olsa 2 gebeliğim haftaya kontrolum var dr sorucam.
valla bende hep aynı kısımda olan bi pıtırtı hissediorum ilk bebeğim ama o pıtırtı minişim sanırım :) ananem dedi sırt üstü yatınca seyrir die aynen öle oluo :)

Kızlar bir bakar mısınız bu benimki kız göbeği mi erkek göbeği mi

Eklentiler

• IMG_20180218_172456.webp
    5 KB · Görüntüleme: 81
aynen canım öyle amam zaten hormonlar sinir stres yapıo birde böyle insanlarla uğraşıyoruz en keyifli alışverişi yaparken hemde
Ah şu hormonlar :) dmi ama ne güzel gezip eğlenip keyif yapmak varken , dün ilk defa bir mağazaya girdim neye bakayım şaşırıp kaldım eşim de yanında bir birimize bakıyorduk cinsiyet de belli değil tabi hadi 10 lu takımlara bakalım dedik ne de olsa ilk ihtiyaç o içinde hepsi var ama onda da ortak renklerden kalmamıştı diye 5li takım ve ağız mendili aldık anca :) ama ayaklarımı sürerek çıktım hiç cikasim yoktu ah şu cinsiyet bir belli olsa :)

Maşallah canım, şanslı kadınlardansın :) bu sefer de çatlamazsın umarım. bende henüz çatlamadım ama henüz çok kilo almadım, ilerde ne olurum bilmiyorum :)
bunda 2,5 kilo aldım toplamda ama olan son aylarda oluyor zaten anlamıyorsun bi ara her tartıya cıktığımda 1 kilo alıyordum :)
buarada aldıklarına bayıldım bende h.sonu mothercare ye baktım cok güzel seyler vardı ama ayrıntılıdan sonra alıcam kısmetse kredi kartımı bu ay azaltmaya calışıyorum :)

Sanırım 2 hamileliğin ilk hamileliğinde kac kılo almıştın ve vere bildin ne kadar zamanda verdin?

Benim de 27 sinde ayrintili randevum perinatologtan kendi doktorum yonlendirdi randevumu aldirdi fiyat da soramadim
Canim ben ayrintili yaptirmadim doktorum her ay bakiyor organlarina eline ayagina beynine kalbine zaten basindan beri sikintisiz bir hamilelik geciriyorum ama fiyatini sordugumda 350 tl demislerdi ozel hastaneye gidiyorum

Bizim çift olduğu için tekler kadar çok kilo alamayacaklar zaten. Doktor bir şey demediyse endişelenme hiç. Kiloları aynı mıydı? Benimkinlerde altta kalan daha ufak diğerine göre mesela.

Kizlar gittigim ozeli aradim ayrintili usgye 150 tl dediler nasil sizce unide mi yaptiriyim ozelde mi ne dersiniz

10 ve 12.haftalarda erkek 17de kız dedi canım

Değişmesi tam sürpriz olur valla o kadar oarti yaptık herkese duyurduk herkes şok olur
12. Haftalarda bazen tahminlerde yanılma oluyo çünkü organlar çok benziyomuş çok bilgili dr yanılmıyor o yüzden cinsiyet için en sağlıklı 16. Haftadan sonrakiler ama kiminin 16 dan sonrada değişiyor değişik valla dr tecrübesi önemli

b

bizde aynı eşimle :)) mağazayı gezdik hiç bi fikrimiz yok ne alcaz napcaz cinsiyet belli olsa fikrimiz olur
sanırım:) çünkü arkadaş yeni doğum yaptı onun bebişine bi takım bi zıbın aldık mesela :))

Eklentiler

• 20180219_155428.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 64
valla bende hep aynı kısımda olan bi pıtırtı hissediorum ilk bebeğim ama o pıtırtı minişim sanırım :) ananem dedi sırt üstü yatınca seyrir die aynen öle oluo :)
Evet benim kızımda sırt üstü uzandığımda çok atıyo aşağı bastırıyo hep ama bende gıdıklanma ve gülme hissi oluşuyo çok güzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…