2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

allahim bebegini korusun insallah canm nasil oldun kanaman durdumu haber ver bizede

Canım nasıl oldun Allah yardımcın olsun , Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah önemsiz bir kanamadır

Canim agdadan kaynaklidir belkide benm ilk oglumdada o aylarda iliskiden dolayi gelmisti kan ama bak bi skntı olmadi saglikli dogdu uzme kendini

hey maşallah şüpheye ne hacet sağlıkla gelsin paşa

Canım çok geçmiş olsun benim olmuştu kanama plesantam aşağıda olduğu için ucu, iğne oldum ilaç kullanılorum şuan iyiyim, sizinde bişeyiniz yoktur inşş belki ağdaya bağlı olabilir eşi sarstıysa kılcal damar kanama yaparmış

Z Zynpmnsr canım benim bende bilirim anne acısını haftalardır alamadığımız izni nihayet alıp gitmiştik memlekete bir hafta geçmedi annemi aniden kaybettim meğer onun için gitmişiz. O günden sonra ne zaman aniden izne gitsek korka korka gider oldum yine birine bişi olacak diye.annem ölfüğünde meğer bende ilk oğluma bir haftalık kadar hamileymişim çocuklarımı göremedi.üzülüyormuş benim için olmicakmı acaba çocuğu diye.çok yıkıcıydı benim için benimde gözümün önünde oldu olanlar allah sabır versin annesizlik çok zor ama alışıyo insan herşeye rabbim size sağlıklı uzun ömür versin.başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin

Bende şimdi oldum inşallah ağrımız olmaz bir sonraki doz için 26 mart gel dedi. Detaylı ultrasona da girdim normal çıktı çok şükür.
Hadi gözün aydin cnm. Bana da 22 martta gel dedi bide kan değerlerime bakacaklar o yüzdende kan verdim bugün, açlık kan şekerime geçen gün bakıldı bi sıkıntı çıkmadı Allaha şükürler olsun. Detaylı ultrasonu pazartesi günü çektiler ondada sıkıntı çıkmadı çok şükür. Kiloma baktılar bide boyumu da ölçtüler

Günaydın kızlarsizlere bişey danışmak istiyorum 17 haftalığz tam doktor detaylı ultrason istedi 20 li haftalarda oluyormuş nasılsa 3 hafta var devletten randevu almaya çalış dedi ama size sorum normal kadın doğuma mu randevu alıyoruz yoksa ayrıca gidip belirtmeniz mi gerekiyor ya da ist Anadolu yakasında onerdiginiz bi yer var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…