2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim burda devlette yokta universite hastanesinden aldin ben sira radyalojiden once kadin doguna gidiosun kagit hazirliolar ordan radyalojiye kagidi veriosun gun veriolar sana ordada oledir yani

Kadın doğuma en yakın zamana randevu al canım. Gidip detaylı ultrasyon için geldim diyorsun. Muayene ettikten sonra seni yönlendiriyor ve detaylı için randevu veriliyor. Ben 5 şubatta gittim 19 marta randevu verdiler.

Kadın doğuma en yakın zamana randevu al canım. Gidip detaylı ultrasyon için geldim diyorsun. Muayene ettikten sonra seni yönlendiriyor ve detaylı için randevu veriliyor. Ben 5 şubatta gittim 19 marta randevu verdiler.

Ay canm Allah razı olsun hemen cevap verdin bi bakayım bakalm inşallah bulurum randevu çok sağol

Bende de alerjik astım var şimdilik symbicort ve ventolin kullaniyorum ama dediğin gibi alerji haplarını almiyorum. Sen hangi ilaçları kullanıyorsun .
Ventolin in havası var ihtiyaç halinde kullnamak için fakat henüz ihtiyaç hissetmedim şükür benim derdim aşırı hapşırık burun ve göz kaşıntısı ayrıca damaklarim da inanılmaz kaşınıyor deli olucam zyrtec hap verdi ama çok etki etmedi hafif kaldı herhalde.Normalde levmont kullanıyorum asl8nda ama gebelik dolayısıyla zyrtec başladı Dr.

ben dün üniversite hastanesinde tahlillerimi yaptırdım ayrıntılı ultrason yapiyormusunuz diye sordum ikili test üçlü test yaptirinca yapiyoruz dedi ben o testleri yaptirmadim heralde testlerde sorun çıkarsa ayrintiliya aliyorlar ben Marmara Üniversitesi hastanesine gitmistim

Devlette olmayabilir randevu alirken sormaniz lazim. Benim dr um iki kisi onerdi prof ve doc .Onlardan birine randevu aldim cok da mantikli geldi gittigim hastanede normal radyolog inceleyince 250 tl aliyormus ben de zaten bu gidecegim dr a 250 tl verecegim.

Hanımlar bende dün tahlil verdim idrar yolu iltihabim hala devam ediyor bide troidim çıkmış daha doktora göstermedim dün gece iliskiden sonra banyodan çıktıktan şu geldi inşallah suyum değildir bu 3.hamileligim ama çok endiseliyim diğerlerini erken dogurdum suyum bitmisti

Bana da aynısı oldu canım çok moralim bozuldu dün doktora gittim vajinal muayene yaptı evet akıntı var ama normal gebelik akıntısı bu dedi. Bir de ultrasonla servikal uzunluk mu ne öyle bişey ölçtü sıkıntı yok dedi. Son olarak da ilişkide prezervatif kullanın dedi. Hem enfeksiyon oluşturabilir bu şekilde hem de böyle sıvısı dışarı çıkınca korkuturmuş.
Yani bir an önce doktora git için rahatlasin

Sağol canım doktoruma randevu aldım bakalım inşallah su degildir ama akıntı gibi değildi baya aktı

Merhaba guzel anneler simdi dr dan geldim ayritili icin en guzel 20,24 hafta arasu sen 22 haftada yaptir dedi oglumda da 23 haftalik bakilmisti okuyorum cogunuzun dr daha erken mi istedi ayrintiliyi kac haftalikken yaptirdiniz veya yaptiracaksiniz

Merhaba guzel anneler simdi dr dan geldim ayritili icin en guzel 20,24 hafta arasu sen 22 haftada yaptir dedi oglumda da 23 haftalik bakilmisti okuyorum cogunuzun dr daha erken mi istedi ayrintiliyi kac haftalikken yaptirdiniz veya yaptiracaksiniz
ben daha yaptırmadım.. pzt inşallah giricem

Anadolu yakasında Zeynep Kamilde yapılıyor diye biliyorum

Günaydın kızlar tetanoz aşısı olup geldim ins çok ağrı yapmaz.

Bende şimdi oldum inşallah ağrımız olmaz bir sonraki doz için 26 mart gel dedi. Detaylı ultrasona da girdim normal çıktı çok şükür.

bende p.tesi olmuştum kiminde ateş oluomuş ondan korktum ateşim olmadı ama koluma biri değince fln ağrıo hala...
ya bide ben 19 unda oldum mart 19 dedi. sana 1ay 4gün sonraya gel demiş şubat 28 çektiği için sanrm. fatma sibel sana bidaha nezaman gel dedi ikinci doz için

şimdi gördüm cnm senide 1ay sonraya çağırmışlar tmmdr

Merhaba,
21.haftada çağırdı ayrıntılı ultrason için. önümüzdeki hafta gideceğim ben de.

Ben 21+4 te gidicem cnm

bana doktorum 20-22 arası yaptır dedi bende 21+1 e randevu aldım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…