2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sinirlendiğinizde sizin de karnınıza ağrı giriyor mu ben ufacık sinirlensem bile hemen karnıma ağrılar doluyor sonra da bin pişman oluyorum ama nafile , az önce sinirlendim yine şimdi karnım ağrıyor ve çok korkuyorum

Çok şükür hayırlı sonuç aldın. Darısı bize inş

Bende bugun ilk asimi oldum agri yok ama cok hafif his kaybi var sanki 26 martta 2. Cisi icin cagirdilar
Banada doktorum boğmaca ve tetanoz bir arada olan aşılar var onu yaptır dedi. İlk defa duydum pazartesi randevu alıp yüzyüze konuşacaşım. Okadar zaman hiç demir başlamadı, şimdi kalcadan iğnesini verdi. Ağızdan olan pek işe yaramaz dedi.

Ikizlerde durum oyle oluyor hep .Arkadaşım benden 1 hafta onde güya .Daha cinsiyetlerini ogrenemedi 20 ye gircek.Ne guzel sorun çıkmamış masallah kuzulara
Kasiklarima kramp giriyor maalesef .

Bilgiler çok değerli çok teşekkür ederim :)

Kızlar tetanoz aşısını 18.haftamda yaptılar çok mu erken bir şey olur mu
Sorun olacağını sanmam canım ben hamile kalmadan 3 ay önce olmuştum tek doz o yüzden direk 2.dozu yapıcaz dedi ebe bana. Önemli olan koruma süresidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…