2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba. Allah hepimize bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Ben de temmuz annesi olacağım nasipse. Şeker problemi dolayısıyle gebeliğimin başından beri diyetteyim. Zaten kilolu ve insülin dirençli biriyim. Benim gibi olan var mı. Şeker ölçümleriniz ne durum da acaba.

Dr uma sormustum ben cagirirlarsa hemen gideyim mi diye .Gitme 20 gecsin ayrintilidan sonra git demisti .
Druma sormamanın cezasını çekiyorum şuan of kendimi hiç affetmicem galiba inşallah bir şey olmaz sağlık ocağının hatasını çekiyorum şuan :'( :'(

Sanırım bu topikte yok hiç rastlamadım insülin direncim var diyene ama haziran annelerinde bir iki kişi görmüştüm canım. Geçmiş olsun dikkat ediyorsan bir şey olmaz Allah'ın izniyle

Druma sormamanın cezasını çekiyorum şuan of kendimi hiç affetmicem galiba inşallah bir şey olmaz sağlık ocağının hatasını çekiyorum şuan :'( :'(
O kadar takma kafana yahu bir şey olacak olsa çoktan olurdu. Benim bildiğim ateş falan yaparsa sıkıntı oluyor sen o süreyi atlattın zaten. Bir de o sağlık ocağı her gebeye 18. haftada uyguluyor demek ki tek değilsin yani bak onlara bişey olmamış. Doktoruna sor elbet ama korkudan kıvranma etkileniyor bebişin

Günaydim umarım bebeğin cok sağlıklıdır. Ve tam zamanında sağlıkla kucağina alırsın. İnşallah birdaha kotu bir acı yaşamazsın. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Canim icin rahat olsun strese girme zarari olacagini düşünmüyorum .
Yok canım daha iyiyim şimdi galiba şeker bı anda yükselip düşünce öyle oldu. Son yarım saatim. Sonra taksiyle eşimin yanına gidicem. Sonra da kandirabilirsem e bebek mağazasina
Esim e bebek hic sevmiyor ya ona joker panco de severek gezer hele bir de gecen hafta aldiklarimizi 2 kere okutmuslar ya iptal icin yarim saat ayakta bekledik .Iyice sinir oldu

Günaydin herkese. Aranızda hamilelikde grip olupda bebeğe zararı oldumu olduysa ne gibi problemler oldu cok fena hastayım ve endişeleniyorum herkes suyun bulanır diyor ama ne zararı var nasıl tedavı edilir bilmiyorum

Sanırım bu topikte yok hiç rastlamadım insülin direncim var diyene ama haziran annelerinde bir iki kişi görmüştüm canım. Geçmiş olsun dikkat ediyorsan bir şey olmaz Allah'ın izniyle
İnşallah olmaz. Teşekkür ederim. Diyetimi hiç bozmadan devam ediyorum şimdiye kadar en yüksek 138 çıktı tokluk şekerim. Ama yinede korkuyorum. 2 kere detaylıya gireceğim bu yüzden.

İnşallah canım niye sormadan araştırmadan gittim çok kızıyorum kendime şuan aşı programında 4.ayın karşılaşması diyor bazı yerlerde de genellikle 5.ay diyor aklım iyice allak bullak oldu umarım bir şey olmaz

Kızlar tetanoz aşısını 18.haftamda yaptılar çok mu erken bir şey olur mu
Canım 1doz 5.ayda 1doz da 6.ayda yapıyorlar artık hangi haftasına denk gelirse , hem 5.ay 17.haftan dolduğunda başlıyor sen 5.ayin başında olmuşsun kimisi ortasında kimisi de sonlarında olur o hafta ile değil ay ile hesaplanır canım hiç bir endişelenecek durum yok

Kızlar şeker yüklemesi yaptırıyorum hastanedeyim. Tek başımayım maalesef. O gazozu içip bu şekilde aç beklemek çok zor geldi bana daha 2 saatim var
Sakın kusma canım kusarsan bir kaç gün sonra tekrar gitmen gerekir çık dışarda iç biraz da açık havada dolan unutursun zamanı içerde bekleme sakın

Bende güzel bir hastane çıkışı bulamadim henüz istediğim gibi .süslü birsey olsun istiyorum bebeğim erkek kızlar alanlardan tavsiye alabilirim..

Ben dün bunu aldım canım hastane çıkışı için

Eklentiler

• 0017BFE4-B6C3-407E-8602-8A5D06B4B005.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 76
Ay nasıl içimi rahatlattınız anlatamam size Allah razı olsun ben 18+2 de olmuş oluyorum normalde 18+4 olmam gerekiyordu ama geçen ultrasonda 2 gün geri çıkmıştı ben ozaman ayları mı yanlış hesaplıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…