2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın ayrıntılı ultrasona 22 haftada gitmek şartmı yani 21 veya 23 olsa bişey olurmu gerçi doktorum 22 de gel dedi ama önce veya sonra yaptıran varmı
Ben 23. haftada yaptıracağım. Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum.

Kızlar günaydın ayrıntılı ultrasona 22 haftada gitmek şartmı yani 21 veya 23 olsa bişey olurmu gerçi doktorum 22 de gel dedi ama önce veya sonra yaptıran varmı
Canım 20-24 arası oluyor o haftalarda bakıyorlar ille de 22 olması şart değil bak ben 22 de muayene olacam ne zamana randevu verecek ayrıntili için bilmiyorum ama büyük ihtimal 23e verecek

Kızlar beğendiğim bebek bakım çantalarını paylaşmak istedim. Sırt çantası istiyorum, en önemli kriterim bu. Termos gözü yada çantası olması da önemli. Onun dışında biraz da tarz olsun, kıyafet tarZıma da uysun istiyorum.

Muca, skip hopp ön planda. İndirim kovalıyorum. Olmazsa temmuzda indirimsiz alırım:)

Pembe Okirdog'u en baştan beri çok beğeniyorum, gözüm sürekli ona takılıyor. Onun siyah üzeri mor işlemeli versiyonu da var.

600 lu bir fiyat mi

Muca set şeklinde benimde favorilerimde çok tatlılar:) skiphopp mavi olanı da ceyda düvencinin videolarında görmüştüm sürekli onu kullandı. eğer indirim fırsatı yakalayabilirsen burada da paylaşırsan çok sevinirim :) (muca'yı hiç indirimli görmedim bugüne kadar )

Muca indirime girmez evet :) ama skip hopp giriyo başka sitelerde onu kovalayabilirim, karar vermedim henüz :) en kullanışlı ve genişi skip hopp gibi görünüyor ama muca da çok tatlış :)

Kızlar ben de bu çantayı çok beğendim bebek arabasına falan asılan aparatları da var instagramda kalehanbaby sitesinde. Başka çantalara da baktım dedikleriniz ama sanırım bunu alacağım.

Nerede o mağaza canım bizde bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…