2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar tetanoz aşısını 18.haftamda yaptılar çok mu erken bir şey olur mu
Bende dün telefon ettim ben 20den sonra arayacağım sizi dedi hemşire. Yalnız doktorum boğmaca tetanoz bir yaptır dedi. Bende anlamadım pzartesi soracağım.

Günaydın herşey yolunda gider inş, güzel haberlerini bekliyoruz

Bı bilgim yok canım ama bana da 20+ da yaptılar arada çok büyük bir fark yok yani
Bana niye 18.haftayı verdi ki acaba ya herkese 20lerde yapılmış bende normalde her şeyi araştırırım bunu araştırmadım
Sorun olacağını sanmam canım ben hamile kalmadan 3 ay önce olmuştum tek doz o yüzden direk 2.dozu yapıcaz dedi ebe bana. Önemli olan koruma süresidir diye düşünüyorum.
Umarım sorun olmaz ya akşam bir arkadaşımda ben 20den sonra yaptırdım 18de düşüğe neden olabiliyormuş dedi çok korktum niye araştırmadan gittiysem
Bende dün telefon ettim ben 20den sonra arayacağım sizi dedi hemşire. Yalnız doktorum boğmaca tetanoz bir yaptır dedi. Bende anlamadım pzartesi soracağım.
Benim haftamı falan mı yanlış hesapladı hemşire anlamadım ki 18de çağırdı herkes 20den sonra olmuş umarım bir şey olmaz akşam doğum yapan arkadaşımda benide 18 de çağırmışlardı gitmemiştim 18de düşüğe neden olabiliyormuş dedi 20de gitmiştim dedi çok pişman oldum kimseye sormadığıma doktoruma sormayı da unuttum of umarım bir şey olmaz

Ins güzel haberlerle gelirsin cnm.

Hayırlı haberlerle dön canım okudum ben.

Kızlar şeker yüklemesi yaptırıyorum hastanedeyim. Tek başımayım maalesef. O gazozu içip bu şekilde aç beklemek çok zor geldi bana daha 2 saatim var
Zaman su gibi akıp geçsin :) gazozu içmek zorladımı normalde çok şeker kullanan biri değilimde ieker yüklemesinde tek korkum o gazozu içememek

Şu toplu taşımada daha 1 gün yer veremi görmedim. 7 kg aldım gebeliğimin anlaşılmaması mümkün değil, gerçekten hayret birşey. Nasıl insanlar olduk böyle
Kimsede insanlık kalmamış artık ki bir kaç kişi kalmış artık bence onlarada denk gelmek şans işi

Zaman su gibi akıp geçsin :) gazozu içmek zorladımı normalde çok şeker kullanan biri değilimde ieker yüklemesinde tek korkum o gazozu içememek
İçmek zorlamadi canım ben şekerli şeyleri severim zaten ama iceli yarım saat oldu baygınlık hissi var. Yaptiracaklar tek gitmesin hastaneye bence...

Şu toplu taşımada daha 1 gün yer veremi görmedim. 7 kg aldım gebeliğimin anlaşılmaması mümkün değil, gerçekten hayret birşey. Nasıl insanlar olduk böyle
Canim nezaket bekleme gozune birini kestireceksin ve yer istiyeceksin .Bunu yaparken utanma .Senin o aracta zaten öncelik hakkin var .

İçmek zorlamadi canım ben şekerli şeyleri severim zaten ama iceli yarım saat oldu baygınlık hissi var. Yaptiracaklar tek gitmesin hastaneye bence...
Özellikle benim hiç gitmemem gerekiyor ozaman şeker sevmeyen biri olarak :) canım rice etsem tetanoz aşısını doktoruna sorar mısın 18.hafta sakıncalı mı diye

Özellikle benim hiç gitmemem gerekiyor ozaman şeker sevmeyen biri olarak :) canım rice etsem tetanoz aşısını doktoruna sorar mısın 18.hafta sakıncalı mı diye
Sonucum iyi cikarsa doktora gorunmeyecegim canım. İki hafta sonra bir dahaki randevum. İçine sinmiyorsa gitme aşıya 20. Haftada git ben tarihi kaçırdım de o zaman yapsınlar.

Kolay gelsin canım bende dün yaptırdım aç karnına o gazozu içip 2 saat durunca insanın midesi bulanıyor cidden. Benim eşim geldi bende gelme demiştim ilk başta ama iyiki ısrar edip kendisi gelmiş diyorum. Inşallah sekerinde çıkmaz halledersin bu aşamayı.

Canim nezaket bekleme gozune birini kestireceksin ve yer istiyeceksin .Bunu yaparken utanma .Senin o aracta zaten öncelik hakkin var .

Keşke diyebilsem.. ben utangacım ve 18 yaşımdan beri hep kendi işlerimi kendim halletmeye çalışırım, hallemezsemde kabullenir susarım. Dün kalça ağrımdan yürüyemedim yinede eşime bana 1 bardak su getir demedim. Anne olunca daha bencil olurum inş

Sonucum iyi cikarsa doktora gorunmeyecegim canım. İki hafta sonra bir dahaki randevum. İçine sinmiyorsa gitme aşıya 20. Haftada git ben tarihi kaçırdım de o zaman yapsınlar.
Anladım canım inşallah bir sorun çıkmaz. Bende aradım bugün doktorum yokmuş şansıma. Dün oldum zaten canım ben yani olan oldu da benim ki içimi rahatlatmak için sadece

Dr uma sormustum ben cagirirlarsa hemen gideyim mi diye .Gitme 20 gecsin ayrintilidan sonra git demisti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…