2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ortopedik sırt yastığı mi? Bende işe yaramadı maalesef ama benim omurgamda zaten sorun var belki sizde ise yarar

Çok işine yarayacak o minderler ama tabi çoğunlukla kuyruk sokumu bölgede, uzun süre oturmalarda kalçalara pek de iyi gelmeye bilir sonuçta yumuşacık koltukta bile uzun süre oturunca kalça acimasa da uyuşuyor gibi oluyor ama yine de bir miktar daha rahat olacaksın o minderle

İstanbuldayım canım. Yani kısa kol çıtçıtlı bady giydirilir mi tek başına yoksa üstüne bişey giydirmek mi gerekir? En azından içine giydirmek için kısa kol yada sıfır kollu bady alsam mı?
Bu arada göğüs yaraları olmasın diye bişey kullandın mı canım?doğumdan bir ay önce lansinoh un kremini kullan dediler. Yara olmasından çok korkuyorum

Nasıl bi şey cnm yastık?

Kızlar Duha ismi nasıl sizce
Sure ismi ,kulaga hoş geliyor ama anlamini ve konulmasi uygun mu arastirmak lazim .Internette sacma yorumlar olabiliyor .Her kaynak da güvenilir degil .Aklima gelmisken soyleyim bir arkadas kizina isim ariyordu biri yazmis ki Efsa koy oteki demis ay ne güzel ne anlami ? Oneren kisi demis cennette irmakYahu büyü demek sihir demek

Efsun degil mi canim buyu sihir demek efsunlanmis derlerya

Efsun degil mi canim buyu sihir demek efsunlanmis derlerya
Canim efsa da ordan geliyor anlami ayni .Demek istedigim her önüne gelen isim muhendisi internette masallah cenneteki filan sey diyince hamile bayanlar bayiliyor .Sorgulamadan inaniyor denilene .

Ablamda bilir bu konuları onada sordum az önce uygun değil dedi maalesef halaaaa isimde kararsızım kura çekicem sonunda heralde gerçekten güzel içine sinen bir isim bulmak zormuş . Arkadaşın koymadı dimi o ismi

Ablamda bilir bu konuları onada sordum az önce uygun değil dedi maalesef halaaaa isimde kararsızım kura çekicem sonunda heralde gerçekten güzel içine sinen bir isim bulmak zormuş . Arkadaşın koymadı dimi o ismi
Topikte bir konuydu isim topiginde .Hemen inanmış cennet seyi deyince ama uyardik .Herhalde vazgecmistir.Koymak mesele degil herkes istedigi ismi koyar dogurdugu cocuga ama anlamini bilip ,bilincli koymak lazim .

Canim efsa da ordan geliyor anlami ayni .Demek istedigim her önüne gelen isim muhendisi internette masallah cenneteki filan sey diyince hamile bayanlar bayiliyor .Sorgulamadan inaniyor denilene .
Yeni isimleri duyup anlamini sorunca cennetteki ilk yagmur cennt irmagi vb. Seyler duyyorum valla haklisin

Topikte bir konuydu isim topiginde .Hemen inanmış cennet seyi deyince ama uyardik .Herhalde vazgecmistir.Koymak mesele degil herkes istedigi ismi koyar dogurdugu cocuga ama anlamini bilip ,bilincli koymak lazim .
aynen öyle canım birde derler ismini taşır bebek diye her yönüyle düşünmek lazım anneye babaya düşen önemli görevlerden

İsim konusu çok sıkıntı yaa bende hep lina diye seviyorul lina nur düşünüyorum ama bilemiyorum biri güzel diğeri pek manalı değil . Bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…