2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben lena lina tarzı isimleri nedense bir türlü sevemedim. Çok fazla var etrafımda koyan ama bana kuru gürültü gibi geliyor. Benim de kızım olucak allah nasip ederse Bergüzar istiyordum ama yurtdışında yaşıyorum söylemesi zor olacağından vazgeçtik. Şimdi Ahu Hilal yada Ahu Gökçen düşünüyoruz sizce nasıl?

Kizim olsaydi hayalimdeki isim Gokcen di. Baska bebeklerde de duyunca cok hosuma gidiyor.

İşte bende erkekte geleneksel isim çok seviyorum ama kızda geleneksel pek sevmiyorum biraz farklı arıyorum napıvaz bilemiyorum Rabbiminde seveceği manalı bi isim olmalı

İsim konusunda bende bunları düşündüm eşimle karar vermeye çalışıyoruz

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-27-03-17-29-2.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 63
benimde hoşuma gitmişti fakat pek uygun değilmiş canım o yüzden vazgeçtim

Günaydın hanımlar bu haftada Dr kan tahlili yaptı ama T4 referans araligindan düşük çıktı drum guatr çıkmış dedi dahiliyeye yonlendirdi başına böyle bir durum gelen oldumu

Günaydın kızlar..herkese hayırlı günler olsun.detaylıya gidenler mutlu haberler alın inşallah.. Belki konuşulmuştur ama birşey sorcam göbek için yağ kullanmaya başlayan var mı? Ne kullanıyorsunuz?hangisi iyi kafam karıştı

ben de henüz kullanmaya başlamadım ama araştıramlarıma göre piyasada bir sürü ürün ve alternatif var denemek için lierac veya earth mama angel alacağım sanırım.

Benimde belimin sağ tarafı ve sağ bacağım çok ağrıyordu. Biraz yorulunca sağ tarafım kitleniyodu basamıyodum bacağımın üstüne. Bir ara kuyruk sokumum da ağırmaya başlamıştı. Magnezyum kullanmak bana iyi geldi. Kuyruksokumu ağrısı gitti bel ağrım da hafifledi çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…