2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar. Benim arkadaşım hindistan cevizi yağını önermişti ama daha kullanmadım bende

Günaydın hanımlar bu haftada Dr kan tahlili yaptı ama T4 referans araligindan düşük çıktı drum guatr çıkmış dedi dahiliyeye yonlendirdi başına böyle bir durum gelen oldumu
Canim tsh degerin nasil o ikisine bir arada bakilir genelde. Bi de dahiliye yerine endakrinolog daha hakimdir bu hormon islerine. Ben de tam tersi t4 ve tsh yuksek cikar, normal olsun diye ilac kullaniyorum ve duzenli endkrinlg kontrolune gidiyorum.

Günaydın kızlar....

canım doktor baştan beri önde gidiyorsa erken doğar dedi... o yüzden 30 haziranı baz alıcam artık... raporda da zaten o tarih yazıyor

Günaydın kızlar :) ayrıntılıya gidiyorum bana da dua eder misiniz

güzel haberlerle gel inşallah

Merhaba gobişli guzeller. Bu gun Azerbaycanda su carşanbasi kutlaniyor. ( Sali gunu bizde çarşanba akşami değiliyor). Carşanbalar 20 marttan - Novruz bayrami( turkiyede kutlaniyor.u bilmiyorum bahar bayramidir.)onceki dort sali gunu kutlanir. Her biri bir unsuru gosterir. Su,ocak,hava,yer- toprak.bu gun ilk sali yani ilk carwanba su carwanbasi. İlk yazi karwilayan su unsurudur. Bende hepinizin su carşanbasini tebrik ediyorum. Hayatiniz su gibi saf olsun. Bebiwleriniz sag salim gelsin. Omrunuz su gibi uzun olsun.

Doktora gidenler hepiniz guzel haberler alirsiniz inwallah. Bebiwlerinizde sizde sag salim olun amin

Canim tsh degerin nasil o ikisine bir arada bakilir genelde. Bi de dahiliye yerine endakrinolog daha hakimdir bu hormon islerine. Ben de tam tersi t4 ve tsh yuksek cikar, normal olsun diye ilac kullaniyorum ve duzenli endkrinlg kontrolune gidiyorum.
TSH normal canım sadece t4 referans araligindan düşük

güzel duaların için teşekkür ederiz....

Biz de istanbulda bahar gelsin yaz gelsin beklerken kar yagiyor.

Benimde sol tarafım aynı şekilde soluma yatıyorum diye heralde tutuluyor hep uyuşuyor. Bende haftaya doktorumdan magnezyum için takviye isteyeyim en iyisi

Gunaydin anneler..gebeligin tum yan etkilerini yasiyorum galiba :) bu seferde cildim kurudu hemde ne kuruma. Yuzume nemlendirici suruyorum 2 saat sonra yine ayni hatta soyulacak gibi deri
Hamilelige uygun iyi bir yuz nemlendirici tavsiyeniz varmi acaba

Ben vucudum icin hindistan cevizi yagi ,bebek yagi ve zeytin yagini dönüşümlü kullaniyorum canim ama haftada 2 veya 3 kez

Bnde aynıyım 1haftafır ne yatabiliyorum ne oturabiliyorun... nereye dönsem ağrı illa oluyor.. dra sormadım ama görümcem kalçan genişliyor hazırlıyor kendini dedi

Enteresan yaaa basim agrio ne demek :) Allahim nasil aliolar o diplomayi anlamiorum ki bazi doktorlar :)
Aslinda baya bi kişi vardi ben her halde untrason yapdıüı 50-60 cı kişi olmüş ola bilirim bunun coğunuğu kültaj için geşmişdi. Dr bide böle diyor kültaj için gelenlerin untrason fiyati ucuz olduğu için diğer unyrasonu benim odama koyalim bakmiş gibi yapip göderelim diye konuşuyor benim yanimda be o dr nasıl güveniyım şimdi. Sadice para para para düşünce o

Tsh normalse ciddi problem yoktur bence. Sende guatr var demek icin tshin da ciddi dusuk olmasi lazim diye biliyorum. Gene de tahlillerini goster dra icin rahatlar
Evet doktorum guatr dedi randevu aldım Dr ilaç veriyormus bakalım ..çok sağol canim:)

Ainn yaaa canim bazi doktorlarin para icin. Ne yapacaklarini sasiorlar saglik ıkinci planda valla

Canim bende ayni durumdayim. Yuzum kabuk veriyor bazen. Sık sık su icmek gerekli. Bende oyle bir nemlendirici ariyorum. Wimdilik nivea kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…