2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar bu haftada Dr kan tahlili yaptı ama T4 referans araligindan düşük çıktı drum guatr çıkmış dedi dahiliyeye yonlendirdi başına böyle bir durum gelen oldumu
Benim hamileliğimin başında TSH sıfır t4 ve t3 biri yüksek biri dusuk çıkmıştı ultrasonla da bakıldı birsey çıkmadı değerleri dengelemek için tiroid ilacı kullandım iki ay,senin önceden değerlerin normalmiydi

Ainn yaaa canim bazi doktorlarin para icin. Ne yapacaklarini sasiorlar saglik ıkinci planda valla
Evet canim dr namuslusuda zor bulunuyor siz bulduysanız sakın ha byrakmayın.umarim bende bulurum abalam bu gün dr gidicek eğer memnun kalirsa bende ona gitmek isdiyorum bakalim hayırlisi.

Paraben içermeyen, temiz içerikli bir nemlendirici işini görür. Ben Burt's Bees markasını kullanıyorum.

Uykusuzluk cnm ya akşam tv izlerken 2 saat uyuyorum gece hep ayaktayım bide sol tarafa sürekli yatmak yoruyor alisicam artık yeterki bebeğim iyi olsun. Sizde yokmu uykusuzluk
Yok canim bende uykululuk var ))))yani elimde oldugu surece uykuya dala bilirim. Vakit olmiyor ama. Sinavlarimi bir versem bir uyurdum ki. Ara ara vakit buldukca 20 -30 dak uyuyuyorum. Malesef her gun elimde şansim olmuyor oyle.

Miss Ness cnm bnde netten bulduğum bi foto ile paylaştım dedğin gibi abartmadan minicik hislerimi de yazdm :)
Cnm cok guzel olmus duygu yuklu harika bir yazi ve resim, bende boyle bisi yapabilirim, bizim 2. Bebis oldugu icin biraz farkli tabi, aklima aile resmimizin altina "aslinda biz artik 4 kisiyiz" gibi bisey geldi cok klasik olcak, insta anneleri genelde oyle yapior ama sennki harika olmus cnm

Günaydın hanımlar bu haftada Dr kan tahlili yaptı ama T4 referans araligindan düşük çıktı drum guatr çıkmış dedi dahiliyeye yonlendirdi başına böyle bir durum gelen oldumu
Cnm oglumda hasimoto oldugumu ogrendim bende tsh cok yuksekti t4 te cok dusuk o zamandan beri ilac kullaniyorum, bir zarari yok sorun yapma dr gorun o sana yapman gerekenleri soyler

Sola dönük yatıyorum ama gece tuvalet için uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi her seferinde. Doktorum nasıl rahat ediyorsan öyle uyu, vücudun seni yönlendirir dedi. 2 tane bebek olunca bir tarafta uyumak bir tanesini rahatsız ediyordur belkide.

Canım bizdede havaya suya toprağa cemre düşer bahar geldiğini gösterir. Bizde kutlarız türkiye de :)

Yok canim bende uykululuk var ))))yani elimde oldugu surece uykuya dala bilirim. Vakit olmiyor ama. Sinavlarimi bir versem bir uyurdum ki. Ara ara vakit buldukca 20 -30 dak uyuyuyorum. Malesef her gun elimde şansim olmuyor oyle.
Allah seninde yardımcın olsun cnm keşke bendede uyku düzeni olsa ama nerdeee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…