2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın kızlar
Dün ayrıntılı ultrasonu yaptırdık çok şükür her şey yolunda. Sadece ileriki zamanda yüksek tansiyon olabileceğini söyledi doktorum risk olarak gördü ama sıkıntı yok , olmayadabilir diye ekledi.

Ve ben de erkek annesi olacağım inşallah dün tamamen netleşti. Yavrum nihayet saklayamadı :) bu ara eneejim çok az dedim doktora, ne yapsak ki acaba enerji içeceği mi versek diyor espri yapıyor..Gayet doğal hamileliğin doğal hali dedi. Yetişebildiğiniz kadar yapacaksınız işlerinizi yapamıyorsanız normal dedi.
Böyle işte... Allah a şükür...

Detaylıya giren arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz..hayırlısınla.

Merhabalar kızlar ben uzun zamandır girmiyorum ama takip ediyorum sizi okuyarak.. Fakat size bir sorum olacak hastane çıkışı almaya başladınız mı bir de nerden aldınız acaba ben karar veremedim marka konusunda bazı markalar yok yere pahalı geldi. Ama ebebek te bikaç tane gördüm hoşuma da gitti kullanan var mı hiç ordan bebek giyim

hayırlı olsun siz atlatmıssınız cok şukur sırada biz bekleyenler varız :) sey soracaktım sıze bebeğinizin ağırlığı burdaki ortalamaya uyuyor mu acaba

2. Veya 3. Bebisi olacak anneler kiskanma durumu var mi benim oglum bana duskundu zaten ama dahada dustu bana esimin yanina oturayim kaldirio benim yanima gel dio kol kola gezioruz disarda elimden tutuo cekio birak babami birlikte gidelim dio bebis tekme atinca seviorum ay senin minik ayaklarini seveyin filan diorum uffff sunu sevip durmaa yaaa dio napicammm bebek doguncaaa

Evet canim ben orasini duwundum dogumdan once kocaman hediye sepeti hazirlayacagim,icinde hem yiyecek hem oyuncak olucak. Hastaneden eve dondugumde bak kardewin sana getirmiw adiyla vercem. İwte seni seviyor seni duwunmuw sana hediye getirmiw kendisiyle falan filan. Bu kiskancligi baya bi gideriyor. Bide sen onun buyuyusun. Onu korumak senin vazifen. Sen daha ozelsin ve s bu gibi ona daha cok onemli oldugunu anlatmak lazim.

O hediye getrme olayini annemler bana kardesim dogunca yapmislar ama annem dioki her firsatta cimdiriyordun dio neler solemiorum ki sen ona herseyi ogreticeksin parkta elinden tutcaksin top oynuycaksimiz senden izin alicak bise yapmak icin falan filannn amaaa benim ki sevio gibi yapio fakattt cocuktan sora beni paylasamamaya basladi

Ben mothercare şubat indiriminden aldım 79 TL fiyatı gerçekten kaliteli ve çok hoş nakışları var incecik rahatsız etmeyecek şekilde bezenmiş, tavsiye edebilirim hala indirimdedir.

hayırlı olsun siz atlatmıssınız cok şukur sırada biz bekleyenler varız :) sey soracaktım sıze bebeğinizin ağırlığı burdaki ortalamaya uyuyor mu acaba

Teşekkür ederim, evet aynen uyuyor doktorum 408 gr olduğunu söyledi burayla da örtüşüyor.
Siz de hayırlı haberlerle dönün inşallah, ne zaman ayrıntılı yapılacak ?

haftaya cuma gününe randevu aldım tam 20+0 da olacak tesekkür ederim insallah

sure ismi diye pek önermiyorlar canım Ahmet Atahanda güzelmiş rüyalarıma giriyor artık bişey bulamadımhalaaaaa
Önüne isim eklenince sure isimleri be EsmaülHüsna dan isim eklenebiliyor diye biliyorum ben . Olsun yine de içimize sinen önemli en ğfak bir şüphemiz kalmasın . Hayatı boyunca kullanacak minik kuzularımız veballerini almayalım

abooo cbm Allah yardmcn olsun kac yasinda ufaklik :)

5 li mi bu aldığınız hastane çıkışı bende baktım da carters tan 4lüler 110 lira civariydı

5 li değil 8 olması lazım sadece penye battaniyesi eksik onu da ayrıca alırım zaten. ( zıbın+ body+tulum+patikli alt + önlük +şapka+eldiven)

ama şu an baktım da outlet ürünlerde bulamadım aldığım ürünü. İndirimdekilere bakmak lazım belki orada vardır.

Son düzenleme:
Okuduğum bir psikoloğun yazısında, kesinlikle kardesin sana hediye getirmiş diye bir şey yapmayın diyordu, çocuk gerçek olmadığını anladığında kardeşiyle ilgili hayal kırıklığına uğrarmış. Baban ve ben sana abla/abi olma hediyesi aldık, diyerek verebilirsiniz.

Oglun da sana benzedi her halya canim her wey yoluna duwcek inwallah. sabirli olmakta fayda var belki de bebek gelince bebegi sizden cok sevecek

8 parçaymış :)
5 li mi bu aldığınız hastane çıkışı bende baktım da carters tan 4lüler 110 lira civariydı

Bu arada baktım da aynı üründen kalmamış malesef. Benim aldıklarım gerçekten iyi fiyatlardı. Unisex almıştım cinsiyet belli değildi henüz, ama şimdi oğluma çok yakışıcak inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…