- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #24.241
hayırlı olsun siz atlatmıssınız cok şukur sırada biz bekleyenler varız :) sey soracaktım sıze bebeğinizin ağırlığı burdaki ortalamaya uyuyor mu acabaTünaydın kızlar
Dün ayrıntılı ultrasonu yaptırdık çok şükür her şey yolunda. Sadece ileriki zamanda yüksek tansiyon olabileceğini söyledi doktorum risk olarak gördü ama sıkıntı yok , olmayadabilir diye ekledi.
Ve ben de erkek annesi olacağım inşallah dün tamamen netleşti. Yavrum nihayet saklayamadı :) bu ara eneejim çok az dedim doktora, ne yapsak ki acaba enerji içeceği mi versek diyor espri yapıyor..Gayet doğal hamileliğin doğal hali dedi. Yetişebildiğiniz kadar yapacaksınız işlerinizi yapamıyorsanız normal dedi.
Böyle işte... Allah a şükür...
Detaylıya giren arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz..hayırlısınla.
Bende sadece bana mı oluyor acaba diyordum bende aynı şekildeyim sola yatmaktan kolumda ayağımda uyuşuyor hepYaa valla sol tarafa yatmakkk benide mahvedio bildigin kolun uyusuo bi sure hissetmiorum elimi yaaa
Bende sabah kolumu hiss etmiyordumBende ole canim bi sol agriyinca donuorum saga ama uykuda kaliorum oleee solda veyaa nerde daldiysam uykuya kolum mahvoluo
Ben uykumu sana yollayayim sen iykusuzlugunu bana yollcaim uykusuz kalip ders caişmam lazim ama yok gozler gidyiorAllah seninde yardımcın olsun cnm keşke bendede uyku düzeni olsa ama nerdeee :))
Evet canim ben orasini duwundum dogumdan once kocaman hediye sepeti hazirlayacagim,icinde hem yiyecek hem oyuncak olucak. Hastaneden eve dondugumde bak kardewin sana getirmiw adiyla vercem. İwte seni seviyor seni duwunmuw sana hediye getirmiw kendisiyle falan filan. Bu kiskancligi baya bi gideriyor. Bide sen onun buyuyusun. Onu korumak senin vazifen. Sen daha ozelsin ve s bu gibi ona daha cok onemli oldugunu anlatmak lazim.2. Veya 3. Bebisi olacak anneler kiskanma durumu var mi benim oglum bana duskundu zaten ama dahada dustu bana esimin yanina oturayim kaldirio benim yanima gel dio kol kola gezioruz disarda elimden tutuo cekio birak babami birlikte gidelim dio bebis tekme atinca seviorum ay senin minik ayaklarini seveyin filan diorum uffff sunu sevip durmaa yaaa dionapicammm bebek doguncaaa
O hediye getrme olayini annemler bana kardesim dogunca yapmislar ama annem dioki her firsatta cimdiriyordun dioEvet canim ben orasini duwundum dogumdan once kocaman hediye sepeti hazirlayacagim,icinde hem yiyecek hem oyuncak olucak. Hastaneden eve dondugumde bak kardewin sana getirmiw adiyla vercem. İwte seni seviyor seni duwunmuw sana hediye getirmiw kendisiyle falan filan. Bu kiskancligi baya bi gideriyor. Bide sen onun buyuyusun. Onu korumak senin vazifen. Sen daha ozelsin ve s bu gibi ona daha cok onemli oldugunu anlatmak lazim.
Merhabalar kızlar ben uzun zamandır girmiyorum ama takip ediyorum sizi okuyarak.. Fakat size bir sorum olacak hastane çıkışı almaya başladınız mı bir de nerden aldınız acaba ben karar veremedim marka konusunda bazı markalar yok yere pahalı geldi. Ama ebebek te bikaç tane gördüm hoşuma da gitti kullanan var mı hiç ordan bebek giyim
hayırlı olsun siz atlatmıssınız cok şukur sırada biz bekleyenler varız :) sey soracaktım sıze bebeğinizin ağırlığı burdaki ortalamaya uyuyor mu acaba
haftaya cuma gününe randevu aldım tam 20+0 da olacak tesekkür ederim insallahBen mothercare şubat indiriminden aldım 79 TL fiyatı gerçekten kaliteli ve çok hoş nakışları var incecik rahatsız etmeyecek şekilde bezenmiş, tavsiye edebilirim hala indirimdedir.
Teşekkür ederim, evet aynen uyuyor doktorun 408 gr olduğunu söyledi burayla da örtüşüyor.
Siz de hayırlı haberlerle döbün inşallah, ne zaman ayrıntılı yapılacak ?
Önüne isim eklenince sure isimleri be EsmaülHüsna dan isim eklenebiliyor diye biliyorum ben . Olsun yine de içimize sinen önemli en ğfak bir şüphemiz kalmasın . Hayatı boyunca kullanacak minik kuzularımız veballerini almayalımsure ismi diye pek önermiyorlar canım Ahmet Atahanda güzelmiş rüyalarıma giriyor artık bişey bulamadımhalaaaaa
abooo cbm Allah yardmcn olsun kac yasinda ufaklik :)2. Veya 3. Bebisi olacak anneler kiskanma durumu var mi benim oglum bana duskundu zaten ama dahada dustu bana esimin yanina oturayim kaldirio benim yanima gel dio kol kola gezioruz disarda elimden tutuo cekio birak babami birlikte gidelim dio bebis tekme atinca seviorum ay senin minik ayaklarini seveyin filan diorum uffff sunu sevip durmaa yaaa dionapicammm bebek doguncaaa
3.5 canim ama gorsen konusmasini hallerini filan 10 yasinda sanki yaaaabooo cbm Allah yardmcn olsun kac yasinda ufaklik :)
5 li mi bu aldığınız hastane çıkışı bende baktım da carters tan 4lüler 110 lira civariydı
Okuduğum bir psikoloğun yazısında, kesinlikle kardesin sana hediye getirmiş diye bir şey yapmayın diyordu, çocuk gerçek olmadığını anladığında kardeşiyle ilgili hayal kırıklığına uğrarmış. Baban ve ben sana abla/abi olma hediyesi aldık, diyerek verebilirsiniz.2. Veya 3. Bebisi olacak anneler kiskanma durumu var mi benim oglum bana duskundu zaten ama dahada dustu bana esimin yanina oturayim kaldirio benim yanima gel dio kol kola gezioruz disarda elimden tutuo cekio birak babami birlikte gidelim dio bebis tekme atinca seviorum ay senin minik ayaklarini seveyin filan diorum uffff sunu sevip durmaa yaaa dionapicammm bebek doguncaaa
Keşke öyle bişey olsa cnm ya seve seve yollardım uykusuzlugumu zaten minikler doğunca uykusuz kalıcaz bari şimdiden uyuyabileyimBen uykumu sana yollayayim sen iykusuzlugunu bana yollcaim uykusuz kalip ders caişmam lazim ama yok gozler gidyior
Oglun da sana benzedi her halO hediye getrme olayini annemler bana kardesim dogunca yapmislar ama annem dioki her firsatta cimdiriyordun dioneler solemiorum ki sen ona herseyi ogreticeksin parkta elinden tutcaksin top oynuycaksimiz senden izin alicak bise yapmak icin falan filannn amaaa benim ki sevio gibi yapio fakattt cocuktan sora beni paylasamamaya basladi
5 li mi bu aldığınız hastane çıkışı bende baktım da carters tan 4lüler 110 lira civariydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?