- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #24.261
Keşke öyle bişey olsa cnm ya seve seve yollardım uykusuzlugumu zaten minikler doğunca uykusuz kalıcaz bari şimdiden uyuyabileyim
Umarim canim arkadasin 8 aylik bebegi var kalkicaklardi kalkmayin oturun dedi gitmelerini istemedi ben bebegi aldim kucagimaaa cocugun elbiseyi tuttu al annesi cocugunu hadi gitmeniz gerekk dedi :) insallah cok severde kiskanmaz onunda uzulmesinden korkuorumOglun da sana benzedi her halya canim her wey yoluna duwcek inwallah. sabirli olmakta fayda var belki de bebek gelince bebegi sizden cok sevecek
Annemlerrr banaaa hatayi orda yapmislarrr :) dogdugu gunu hatirliorum kardesimin kardesin sana almis dedi verdilerrr getire getire bunu mu getrmis hic begenmedim diorum 4 yasindaydim ozamann demekki onun dogumu hayatimda buyuk bi etki birakmis ki hatirliorum baska bise hatrlmaiorum ama :)Okuduğum bir psikoloğun yazısında, kesinlikle kardesin sana hediye getirmiş diye bir şey yapmayın diyordu, çocuk gerçek olmadığını anladığında kardeşiyle ilgili hayal kırıklığına uğrarmış. Baban ve ben sana abla/abi olma hediyesi aldık, diyerek verebilirsiniz.
Yok canim ya ne guzel isim efendimizin ismi evet niet ettiysen koy o ismi benim bi akrabamda bi sahabenin hayatindan cok etkilenmis icinden oglum olursa bu ismi koycam demis oglu oldu ve o ismide koydu adiyla yasasinlar insallahKızlar bugün doktora gittim cinsiyeti erkek dedi ben de eşimle hep evlendiğimizden beri eğer oğlumuz olursa ismini Muhammed Ali koymayı düşünüyorduk hep ama geçen sene de öyle düşünmüştük hamile olduğumda sonra bebeğimi kaybettim bu sene de hala aynı isme kayıyor gönlümüz acaba ismin konulması uygun değilmiş diye mi geçen sene kaybettik bu sene düşünürsek yine bebeğime boyle bir şey olur mu yoksa sadece tesadüf mü , ya da hani diyorlar ya eğer oğlum olursa ismini mutlaka Muhammed koyarım diyenlerin oğlu olur biz de Muhammed Ali düşünüyorduk diye mi oğlum olacak bu zaman da mutlaka o ismi mi koymamiz gerek koymazsak bebegimize bir şey mi olur falan filan diye icimde bir tedirginlik var siz ne düşünüyorsunuz yersiz bir endişe mi ?Afilim92 senin fikrin nedir canım saçmaladım mi ?
Evet vazgeçemiyoruz o isimden eşimin ailesi de Muhammed ismi ağırdır diyor her çocuk taşıyamaz diyor hem çok beğeniyoruz hem de çok tedirginizYok canim ya ne guzel isim efendimizin ismi evet niet ettiysen koy o ismi benim bi akrabamda bi sahabenin hayatindan cok etkilenmis icinden oglum olursa bu ismi koycam demis oglu oldu ve o ismide koydu adiyla yasasinlar insallah
Evet cnm uykusuzluk yaşıyorum yastıkta koyuyorum ama olmuyor belkide tv karşısında 2 saat uyuduğum içindir. Agrim yok cnm Allaha sukurler olsun. Detayliyi nerde cektirdin:))Selam fatma_sibel 'cim uykusuzluk mu çekiyorsun? Bacak arası yastık kullanıyor musun çok rahat oluyor ayrıca öyle kalktığın zaman uykun açılmış mı hissediyorsun? Bazen sabahın köründe (5-6 gibi)bana da oluyor 1 saat oturuyorum bişeyler okuyorum gözüm yorulunca tekrar uykum geliyor. Ağrın var mı bu arada magnezyum kullanıyor musun?
Dün ayrıca ayrıntılı fiyatı için 295 TL ödedim. Senin de kulağını hafiten çınlattım. :)
Oğlun kaç yaşında canımO hediye getrme olayini annemler bana kardesim dogunca yapmislar ama annem dioki her firsatta cimdiriyordun dioneler solemiorum ki sen ona herseyi ogreticeksin parkta elinden tutcaksin top oynuycaksimiz senden izin alicak bise yapmak icin falan filannn amaaa benim ki sevio gibi yapio fakattt cocuktan sora beni paylasamamaya basladi
Evet cnm uykusuzluk yaşıyorum yastıkta koyuyorum ama olmuyor belkide tv karşısında 2 saat uyuduğum içindir. Agrim yok cnm Allaha sukurler olsun. Detayliyi nerde cektirdin:))
Bizimki 2,5 yasinda cnm ama suan bi kiskanma yok karnimi seviyor opuo, pist kardesim die konusmaya calisiyor ama dogunca durum ne olur bilmiyorum, oglum benden cok babasina duskun hatta asik diyebilirim, yanina otursam delirir,kalk der vurur vs babaci fena kardesini de sanirim babasindan kiskanabilir gibi geliyor2. Veya 3. Bebisi olacak anneler kiskanma durumu var mi benim oglum bana duskundu zaten ama dahada dustu bana esimin yanina oturayim kaldirio benim yanima gel dio kol kola gezioruz disarda elimden tutuo cekio birak babami birlikte gidelim dio bebis tekme atinca seviorum ay senin minik ayaklarini seveyin filan diorum uffff sunu sevip durmaa yaaa dionapicammm bebek doguncaaa
Cd olan ultrason fiyatları yüksek oluyor cnm benimkinde cd yoktu mesela. Bebisler iyi olsunda biz uykusuz kalalım onlar için değer:))Uykuyu tamamlıyorsan sorun yok canım biz de yeni doğan gibi olmaya başladık heralde 2 saat uyu 3 saat uyu öyle tamamlıyoruz uykuları :) İyi ağrın olmaması bazen ondan da uyuyamıyoruz ya sorayım dedim.
Delta Hospital Hakan Bey yaptı 3 boyutlu da baktı CD de aldım, hepsi bu. önümüzdeki ay gideceğiz artık rutin kontrole.
Cd olan ultrason fiyatları yüksek oluyor cnm benimkinde cd yoktu mesela. Bebisler iyi olsunda biz uykusuz kalalım onlar için değer:))
maşallah bizim ki de 7 yaşında hadi ne zaman gelecek canım cok sıkılıyor dio bana :)3.5 canim ama gorsen konusmasini hallerini filan 10 yasinda sanki yaaa
benim de masa başı işim akşamları şişiyorum ayaklarım hele arada ofis içi dolaşıyorum ama o da cok verimli olmuyor :) gün içinde 3 lt içiyorum zorla bide bunun sıcakları varaynen öyle :)
Benim bacaklar da şişlik var sizler de böyle şeyler oldu mu ? Doktor buna da normal dedi bol bol sıvı al dedi.
Günde 3 Lt su içiyorum ama kan artışından dolayı vücut daha yoğun kan taşıdığından ödem yapıyormuş bunları da okuyorum bu kadar detay bilgi alamam doktordan :) normal diyor en kısa yoldan :)
3.5 canimOğlun kaç yaşında canım
Bende şuan hiç şişlik yok cnm tuz fln da kullandirmiyor doktor ins böyle gideraynen öyle :)
Benim bacaklar da şişlik var sizler de böyle şeyler oldu mu ? Doktor buna da normal dedi bol bol sıvı al dedi.
Günde 3 Lt su içiyorum ama kan artışından dolayı vücut daha yoğun kan taşıdığından ödem yapıyormuş bunları da okuyorum bu kadar detay bilgi alamam doktordan :) normal diyor en kısa yoldan :)
Kaldiramaz dedikleri konu biraz yaramaz oluo afacan oluolar mustafa muhammed isimli cocuklar ama inan okadar merhametli oluolar ki benim tanidiklarim hep oleEvet vazgeçemiyoruz o isimden eşimin ailesi de Muhammed ismi ağırdır diyor her çocuk taşıyamaz diyor hem çok beğeniyoruz hem de çok tedirginiz
Canim sana ne zaman erkek demisti ilkEvet vazgeçemiyoruz o isimden eşimin ailesi de Muhammed ismi ağırdır diyor her çocuk taşıyamaz diyor hem çok beğeniyoruz hem de çok tedirginiz
bizim 2. ilkin cok tepki verdi kime sordunuz da kardeş geliyor dedi :) şimdi daha iyi bana cok düşkün bakalım inş doğunca kötü hissetmez kendini evde senle izinli olucam bu yaz beraber geciricez falan diyorum alışsın die o yüzden bebeğe daha bi sey almadım son zamanlar alıcam etkilenmesin die2. Veya 3. Bebisi olacak anneler kiskanma durumu var mi benim oglum bana duskundu zaten ama dahada dustu bana esimin yanina oturayim kaldirio benim yanima gel dio kol kola gezioruz disarda elimden tutuo cekio birak babami birlikte gidelim dio bebis tekme atinca seviorum ay senin minik ayaklarini seveyin filan diorum uffff sunu sevip durmaa yaaa dionapicammm bebek doguncaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?