- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #24.281
benim de masa başı işim akşamları şişiyorum ayaklarım hele arada ofis içi dolaşıyorum ama o da cok verimli olmuyor :) gün içinde 3 lt içiyorum zorla bide bunun sıcakları var
Bende şuan hiç şişlik yok cnm tuz fln da kullandirmiyor doktor ins böyle gider
Yaaa valla sorma canim allah onlarada bize de yardim etsin yaa :)bizim 2. ilkin cok tepki verdi kime sordunuz da kardeş geliyor dedi :) şimdi daha iyi bana cok düşkün bakalım inş doğunca kötü hissetmez kendini evde senle izinli olucam bu yaz beraber geciricez falan diyorum alışsın die o yüzden bebeğe daha bi sey almadım son zamanlar alıcam etkilenmesin die
Kızlar park yatak bakıp duruyorumda bunu çok begendm sizce nasilEki Görüntüle 2116761
saolsunlar idare ediyorlar ofisin ortasında deli gibi dolanıyorum bazen :) bilgisayar kasasını cektim ayaklarımı ona uzatıyorum bazen :)Geçen sene haziran çıkana kadar çok sıcaklar başlamamıştı, ama tabi bu sene kuraklık var görünüyor 1 ay sıcaklık çekebiliriz belki. Yürüyüş iyi de havalar çok soğuk ben 2 günde bir filan çıkıyorum dışarı hasta olmayayım diye evin içinde turluyorum. :) çalışırken daha zor inşallah anlayışlı insan dostu iş arkadaşlarınız vardır :)
Tuz aksine kesmek değilde az da olsa kullanmak gerekiyormuş canım tabi ki doktorun daha iyi bilir. iyota da ihtiyacımız var çünkü,bulabiliyorsan kaya tuzu al onu az kullanırsın bol mineralli.
Tuz şöyle kullanıyorum cnm günde 1 çay kaşığı kadar doktorum öyle demisti tabi ben bol kepçeden tuzlu yediğim için o beni kesmiyor tuzsuz yani bildiğin. Markete bakarım cnm varsa alirim kaya tuzuGeçen sene haziran çıkana kadar çok sıcaklar başlamamıştı, ama tabi bu sene kuraklık var görünüyor 1 ay sıcaklık çekebiliriz belki. Yürüyüş iyi de havalar çok soğuk ben 2 günde bir filan çıkıyorum dışarı hasta olmayayım diye evin içinde turluyorum. :) çalışırken daha zor inşallah anlayışlı insan dostu iş arkadaşlarınız vardır :)
Tuz aksine kesmek değilde az da olsa kullanmak gerekiyormuş canım tabi ki doktorun daha iyi bilir. iyota da ihtiyacımız var çünkü,bulabiliyorsan kaya tuzu al onu az kullanırsın bol mineralli.
Ben avent düşünüyorumKızlar biberon ve emzik markası olarak ne düşünüyorsunuz?yada memnun kaldığınız hangisi oldu?
Philips avent ve dr browns çok duydum ben.
ben valla o kendini kötü hissetmesinde ben kendimden gectim artık yoruluruz biraz ne yapalım :) annem kayınvalide dedeler bizde kalır dio sen bebekle ilginince ama hiç bi yere bırakmaya niyetim yok valla ben biraz aşırı düşkünüm kızıyorlar biraz banaYaaa valla sorma canim allah onlarada bize de yardim etsin yaa :)
Ben aventin kolik karsiti olan setinden aldim. Ama tecrubeli degilim ins rahat kullanir.Kızlar biberon ve emzik markası olarak ne düşünüyorsunuz?yada memnun kaldığınız hangisi oldu?
Kısa kollu veya atlet tipi giydirdim tabi icine ama hava sıcaklığı nasıl olacak pek kestirmek mümkün değil.lasinoh kullandım çok memnun kaldımİstanbuldayım canım. Yani kısa kol çıtçıtlı bady giydirilir mi tek başına yoksa üstüne bişey giydirmek mi gerekir? En azından içine giydirmek için kısa kol yada sıfır kollu bady alsam mı?
Bu arada göğüs yaraları olmasın diye bişey kullandın mı canım?doğumdan bir ay önce lansinoh un kremini kullan dediler. Yara olmasından çok korkuyorum
Kızlar park yatak bakıp duruyorumda bunu çok begendm sizce nasilEki Görüntüle 2116761
Muhammed ya da x ismi onceden düşünüp yine aynisini yasar miyim diye düşünmek kuruntu canim .Her bebegin kaderi kendine özgüdür. Ama cocuguna seslenirken onceki acin aklina gelecekse degistirebilirsin .Bir de Muhammed ismi uzun oldugu icin ikinci isimle beraber daha da uzun oluyor .Hangi şekilde icine sinecekse onu yapKızlar bugün doktora gittim cinsiyeti erkek dedi ben de eşimle hep evlendiğimizden beri eğer oğlumuz olursa ismini Muhammed Ali koymayı düşünüyorduk hep ama geçen sene de öyle düşünmüştük hamile olduğumda sonra bebeğimi kaybettim bu sene de hala aynı isme kayıyor gönlümüz acaba ismin konulması uygun değilmiş diye mi geçen sene kaybettik bu sene düşünürsek yine bebeğime boyle bir şey olur mu yoksa sadece tesadüf mü , ya da hani diyorlar ya eğer oğlum olursa ismini mutlaka Muhammed koyarım diyenlerin oğlu olur biz de Muhammed Ali düşünüyorduk diye mi oğlum olacak bu zaman da mutlaka o ismi mi koymamiz gerek koymazsak bebegimize bir şey mi olur falan filan diye icimde bir tedirginlik var siz ne düşünüyorsunuz yersiz bir endişe mi ?Afilim92 senin fikrin nedir canım saçmaladım mi ?
Çok tatlı bence çok güzel. Bazı park yataklar kaba duruyo ama bu hiç öyle görünmüyorKızlar park yatak bakıp duruyorumda bunu çok begendm sizce nasilEki Görüntüle 2116761
Canim cocugun kac yasinda bilmiyorum ama cocuk daha abilik ablalik vasfina alismadan onu korumak senin gorevin gibi sorumluluk yuklemek ciddi sorunlara yol açabilir. Çocuk psikolojisi bunu kaldiracak duzeyde degildir .Bunu yapma nacizane bir egitimci olarak onermiyorum .Evet canim ben orasini duwundum dogumdan once kocaman hediye sepeti hazirlayacagim,icinde hem yiyecek hem oyuncak olucak. Hastaneden eve dondugumde bak kardewin sana getirmiw adiyla vercem. İwte seni seviyor seni duwunmuw sana hediye getirmiw kendisiyle falan filan. Bu kiskancligi baya bi gideriyor. Bide sen onun buyuyusun. Onu korumak senin vazifen. Sen daha ozelsin ve s bu gibi ona daha cok onemli oldugunu anlatmak lazim.
Ben avent in ikili emzigini aldim henüz biberon almadim .Alirsam da sütü ,mamayi muhafaza amaçlı kullanmayi düşünüyorum .Direk biberona karsiyim.Kızlar biberon ve emzik markası olarak ne düşünüyorsunuz?yada memnun kaldığınız hangisi oldu?
Canım Rahim ağzı ikiz olduğunda mı ölçülüyor? Benim detaylım vardı bugün ama hiç Rahim ağzına bakılmadı. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah. İçini ferah tutSelam kızlar nasılsınız? Dün detaylı ultrasona girdik.Bebekler iyi şükür.Rahim ağzı 26mm çıktı yine.Doktor bu hafta için az olduğunu ilerki haftalarda bebekler icin risk olacağını söyledi.Cuma sabah serklaj yapılacak.bize dua edin inşallah kazasız belasız atlatırız operasyonu.sağ salim zamanında doğar benim ufaklıklar.
Haklısın canım kuruntu galiba benimki ya da çok korktuğum için ne düşüneceğimi şaşırdım hem daha çok var doğuma zaten belki daha da düşünürüz başka isim inşallah çok teşekkür ederim canım cevap içinMuhammed ya da x ismi onceden düşünüp yine aynisini yasar miyim diye düşünmek kuruntu canim .Her bebegin kaderi kendine özgüdür. Ama cocuguna seslenirken onceki acin aklina gelecekse degistirebilirsin .Bir de Muhammed ismi uzun oldugu icin ikinci isimle beraber daha da uzun oluyor .Hangi şekilde icine sinecekse onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?