2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim de masa başı işim akşamları şişiyorum ayaklarım hele arada ofis içi dolaşıyorum ama o da cok verimli olmuyor :) gün içinde 3 lt içiyorum zorla bide bunun sıcakları var

Geçen sene haziran çıkana kadar çok sıcaklar başlamamıştı, ama tabi bu sene kuraklık var görünüyor 1 ay sıcaklık çekebiliriz belki. Yürüyüş iyi de havalar çok soğuk ben 2 günde bir filan çıkıyorum dışarı hasta olmayayım diye evin içinde turluyorum. :) çalışırken daha zor inşallah anlayışlı insan dostu iş arkadaşlarınız vardır :)

Bende şuan hiç şişlik yok cnm tuz fln da kullandirmiyor doktor ins böyle gider

Tuz aksine kesmek değilde az da olsa kullanmak gerekiyormuş canım tabi ki doktorun daha iyi bilir. iyota da ihtiyacımız var çünkü,bulabiliyorsan kaya tuzu al onu az kullanırsın bol mineralli.

Yaaa valla sorma canim allah onlarada bize de yardim etsin yaa :)

saolsunlar idare ediyorlar ofisin ortasında deli gibi dolanıyorum bazen :) bilgisayar kasasını cektim ayaklarımı ona uzatıyorum bazen :)

Kızlar biberon ve emzik markası olarak ne düşünüyorsunuz?yada memnun kaldığınız hangisi oldu?
Philips avent ve dr browns çok duydum ben.

Tuz şöyle kullanıyorum cnm günde 1 çay kaşığı kadar doktorum öyle demisti tabi ben bol kepçeden tuzlu yediğim için o beni kesmiyor tuzsuz yani bildiğin. Markete bakarım cnm varsa alirim kaya tuzu

Yaaa valla sorma canim allah onlarada bize de yardim etsin yaa :)
ben valla o kendini kötü hissetmesinde ben kendimden gectim artık yoruluruz biraz ne yapalım :) annem kayınvalide dedeler bizde kalır dio sen bebekle ilginince ama hiç bi yere bırakmaya niyetim yok valla ben biraz aşırı düşkünüm kızıyorlar biraz bana

Kısa kollu veya atlet tipi giydirdim tabi icine ama hava sıcaklığı nasıl olacak pek kestirmek mümkün değil.lasinoh kullandım çok memnun kaldım

Muhammed ya da x ismi onceden düşünüp yine aynisini yasar miyim diye düşünmek kuruntu canim .Her bebegin kaderi kendine özgüdür. Ama cocuguna seslenirken onceki acin aklina gelecekse degistirebilirsin .Bir de Muhammed ismi uzun oldugu icin ikinci isimle beraber daha da uzun oluyor .Hangi şekilde icine sinecekse onu yap

Canim cocugun kac yasinda bilmiyorum ama cocuk daha abilik ablalik vasfina alismadan onu korumak senin gorevin gibi sorumluluk yuklemek ciddi sorunlara yol açabilir. Çocuk psikolojisi bunu kaldiracak duzeyde degildir .Bunu yapma nacizane bir egitimci olarak onermiyorum .
Kızlar biberon ve emzik markası olarak ne düşünüyorsunuz?yada memnun kaldığınız hangisi oldu?
Philips avent ve dr browns çok duydum ben.
Ben avent in ikili emzigini aldim henüz biberon almadim .Alirsam da sütü ,mamayi muhafaza amaçlı kullanmayi düşünüyorum .Direk biberona karsiyim.

Selam kızlar nasılsınız? Dün detaylı ultrasona girdik.Bebekler iyi şükür.Rahim ağzı 26mm çıktı yine.Doktor bu hafta için az olduğunu ilerki haftalarda bebekler icin risk olacağını söyledi.Cuma sabah serklaj yapılacak.bize dua edin inşallah kazasız belasız atlatırız operasyonu.sağ salim zamanında doğar benim ufaklıklar.

M miracefe benimki hep buradakine göre biraz düşük çıkıyor canım. Ama doktor normal diyor. Kiminin önde gidiyor kiminin geri kalıyor bazen. Onlar sorun değil dedi doktorum bazen hızlı bazen yavaş ilerleyebilirmiş. Allah sağlık sıhhat versin de :)
Bu arada iyi dileklerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim ayrıntılı ultrasonu da atlattık, çok şükür ki görünen bir sorun yok. Darısı diğer herkesin başına inşallah.

Canım Rahim ağzı ikiz olduğunda mı ölçülüyor? Benim detaylım vardı bugün ama hiç Rahim ağzına bakılmadı. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah. İçini ferah tut

Haklısın canım kuruntu galiba benimki ya da çok korktuğum için ne düşüneceğimi şaşırdım hem daha çok var doğuma zaten belki daha da düşünürüz başka isim inşallah çok teşekkür ederim canım cevap için

Realmomy
Evet canım öyle haklısın
İlk 17.haftada benziyor demişti bugün de erkek dedi ama ben yine de her ihtimale karşı bir de ayrıntılıyı bekliyorum o da aynini derse artık kesin gözüyle bakarım :) ayrıntılı da 6 Mart'ta olacak inşallah

C cigdemmm26 canım ben Philips Avent meme ucuna benzeyen ikili emzikten almayı planlıyorum. Biberon almayacağım ilk etapta. Yine aynı markanın elektrikli süt sağma makinesini almayı istiyorum onun içinde de biberon zaten var. Çok ihtiyaç duyarsam eğer daha sonra alırım diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…