2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim Allah yardimcin olsun Allah kuzularını korusun kolay atlatirsin inşallah .

Kızlar ben de yarınki e bebek indirimden bunu almak istiyorum. Sallanabiliyor olması hoşuma gitti.
Park yatak arayan arkadaşlar jokerde indirimde bir kaç model vardı ve çok uygundu fiyatları bilginiz olsun.

Eklentiler

• 0F9758C2-4469-47AB-9A51-6359395CF576.webp
    10 KB · Görüntüleme: 74
kizlar herkese iyi aksamlar:) ayrintili uktrason haberleriniz iyi geldikce okudukc mutlu oluyorum. benimde yarin ayrintili ultasonum var ama aklima takilan soru ac yada tok olmamiz farkeder mi ve alttan muayne yapiliyor mu?

3.5 canim ama gorsen konusmasini hallerini filan 10 yasinda sanki yaaa
Canım benide kızım 3.5 yaşında ve kardeşi olacağı için çok mutlu inşallah doğunca da böyle olur hergun kardeşim ne zaman gelsin artık çok özledim çok seviyorum ben kardeşimi diyor inşallah sonrası da böyle devam eder

kizlar herkese iyi aksamlar:) ayrintili uktrason haberleriniz iyi geldikce okudukc mutlu oluyorum. benimde yarin ayrintili ultasonum var ama aklima takilan soru ac yada tok olmamiz farkeder mi ve alttan muayne yapiliyor mu?
Bana mutlaka tok gel ve idrara sıkışık olma dediler. Muayeneden önce asistan lavaboya girin içeri girmeden diye uyardı. Karından bakılıyor. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah.

Ac gidersen bebegin hareket etmez uyur

Cnm oglumda hasimoto oldugumu ogrendim bende tsh cok yuksekti t4 te cok dusuk o zamandan beri ilac kullaniyorum, bir zarari yok sorun yapma dr gorun o sana yapman gerekenleri soyler
Canim guatr değeri bebeğin zekasıni etkiliyormus internetten baktım baya ilaç tedavisi uygulaniyormus ama değeri çok düşük olmadığı için çokta korkulacak bir durum değilmiş randevu aldım gidicem inşallah çok teşekkür ederim :)

Daha once yoktu canim

Canım Rahim ağzı ikiz olduğunda mı ölçülüyor? Benim detaylım vardı bugün ama hiç Rahim ağzına bakılmadı. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah. İçini ferah tut
Benim gittiğim 2 doktor var canım. Biri özel hastahanede(hic bakmadı rahim ağzına)Diğer doktorum özel muaynehanede (başından beri rahim ağzını ölçüyor)Ayrintiliya gittiğim 3.doktor Izmirde. Ölçülmese belki haberim olmayacaktı sıkıntı olacaktı daha çok

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Yeni doktorumla başladım oğluma doğum yaptığım doktor. İyiki başlamışım.ultrasonu açar açmaz buda erkek biliyorsunuz değil mi dedi. Maalesef böbreklerde genişleme hidronefroz var gibi iki hafta sonra renkli dopler yapalım tam net belli olur anlık bi durumda olabilir dedi. Eğer nifty test yapmasaydınız yapmanızı isterdim böbrek genişlemesi down sendromu belirtisidir dedi. İki hafta sonra ayrıntılım var inşallah hidronefroz yoktur varda yüzde beş ihtimal bizi doğum sonrası ameliyat bekliyor

Eklentiler

• IMG_2139.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 87

Insallah sorunsuzca atlatirsin canim. Acaba rahim agzi nasil olculuyor vajinal mi yoksa karindanmi merak ettim. Benim detayli da 2 hafta sonra ona gore kendimi hazirlayim

Bende aynı senin gibiyim aslında sırt üstü en rahat ettiğim şekil ama doktorum sen ilk uyurken sol ile başla sonra uykuda nereye dönersen dön o kadar zorlama kendini dedi.

Kızlar civilimde bu tarz hafif beşikler var anneanne babaanne evine koymalık ve ya salona falan koymaya mobilya beşikten ilave uygun fiyatlı isterseniz indirimde şu an 99tl ben böyle bir şey düşünüyorum geçenlerde avm de görmüştüm 179 TL diyordu bunun gibilere burda ama indirimde

Eklentiler

• Screenshot_20180227-205738.webp
    20 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…