2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim çok geçmiş olsun kıyamam ya ama sen şimdi sadece sonuca odaklan tmm mi önemli olan sonucun iyi olması sen o süt kokulu bebişleri kucağına al da inşallah varsın bir kaç ay yatarak geçsin zaten yarısını geride bıraktık yarıdan da az zaman kalmış bolca dinlenmene bak canım Allah yardımcın olsun

Nasıl ameliyat anlamadım ben canım ?

Tedavi edilmesse cocukta zeka geriligi ve baska turlu anomalilere sebep olabiliyor, oglumda cok korktum arastirdim, dr larda sagolsunlar cok korkuttular o zaman, boyun ultrasonu cekildim nodul vs varmi diye ve kanda anti tpo gibi degerlere bakildi ona gore teshis kondu, ilacini ictigin surece Allahin izniyle birsey olmuyor ben cok aglamistim kendimi yipratmistim o yuzden sen ayni seyi yapma hamileligini kendine zehir etme cnm...

Ben hamak alcam canim tasimasi kolay yan duvari yuksek hamaklar var .

İns bir skinti olmaz cnm kendine stress yapmamaya calis zor biliyorum ama caresi var riskli gebelik uzmanlari var yonlendirirler, ins hayirlisiyla,saglikla tamamlariz su hamilelikleri

Cok teşekkür ederim hepimiz sağ salim doğuralım inşallah

Insallah sorunsuzca atlatirsin canim. Acaba rahim agzi nasil olculuyor vajinal mi yoksa karindanmi merak ettim. Benim detayli da 2 hafta sonra ona gore kendimi hazirlayim
Benim her muayenemde ilk bakılan şey rahim ağzı, şimdilik karından bakıyor ama eğer bir açılma görürse vajinal bakacakmış.

Umarım anlık bir şeydir geçmiş olsun Allah şifa versin

Canım böbreklerde idrar birikiyor o yüzden böbrekler genişliyor. Bu durum yüzde doksanbeş doğumda doktorun bebeğin pipisini gerip açmasıyla geçiyormuş. Son aşama idrar yolları ameliyatı oluyormuş.
Ama ameliyat hem zararsız hem de ameliyattan sonra hiç bir sorun kalmıyor d'mi yani hiç bir tehlikesi falan yok d'mi ?

Ama ameliyat hem zararsız hem de ameliyattan sonra hiç bir sorun kalmıyor d'mi yani hiç bir tehlikesi falan yok d'mi ?
Yokmuş canım bi zararı ama bunu konuşmak için erken diyip çok bilgi vermedi. Ayrıntılı ultrason sonuçlarına bakıcaz dedi. Nifty yaptırıp sonucunun temiz çıktığını görmeseydik down sendromu riski derdik dedi. İyiki nift yaptırmışım yoksa çok yıpranırdım

Canim insallah her sey guzel olur .Gecici bir durumdur gonlunu ferah tut

Hadi inş sağlıkla sorunsuz devam eder herşey.geçmiş olsun

Canım böbreklerde idrar birikiyor o yüzden böbrekler genişliyor. Bu durum yüzde doksanbeş doğumda doktorun bebeğin pipisini gerip açmasıyla geçiyormuş. Son aşama idrar yolları ameliyatı oluyormuş.
banada böbrekleri geniş dedi ama genel olarak erkek bebeklerden oluyor doğumdan sonra 5 6 gün içinde normale dönüyor dedi takip edicez dedi.ikilimde down sendromu riski var dediler bu muayene de gayet normal downluya benzemiyor içiniz rahat olsun dedi . kafam karıştı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…