2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben nift yaptırdığım yeri aradım böbreklerde genişleme varmış buda anomali belirtisi olabilirmiş dedim. Doktor bebeğin erkek olduğunu bilmeden bebeğiniz erkek ise çok normal bi durum erkek bebeklerde sık rastlanan bi durum dedi. Herhangi bir anomali olsa yapılan testte çıkardı dedi. Sağlıcakla gelsinler tek temennim

umarım öyledir canım valla sağ salim doğduklarını görmeden rahat yok bize Allah'ım sağlıklı sorunsuz şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Oyy çok geçmiş olsun canım inşallah ayrintili da çok iyi gecer de hiç ameliyata falan gerek kalmaz , ayrıntılı randevun ne zaman peki ?

canım benim arkadasimdada çıktı şimdi maşallah bebeği çok sağlıklı oyüzden çok endişe etmiyorum ama tedavi olmam lazım

Kızlar ben de yarınki e bebek indirimden bunu almak istiyorum. Sallanabiliyor olması hoşuma gitti.
Park yatak arayan arkadaşlar jokerde indirimde bir kaç model vardı ve çok uygundu fiyatları bilginiz olsun.
Canım ben bunu geçen gün e bebekte biraz elledim baktım hoşuma gitti. Almayı düşünüyordum ama eltim park yatak verdi bana vazgeçtim o yüzden. Yoksa bunu alacaktım yani anne yani olarak 360 çok iyi fiyat.

Son düzenleme:
Kızlar kaburgalarim ağrıyor karnım son kaburganin bittigi yerden itibaren bombe yapmış resmen. Minyon olmanin dezavantajı resmen bebek sığmıyor içime. Daha 17 hafta var doğuma ayrıca gobegim aşağı çekiyor beniii

çok güzel olmuş :)
Teşekkür ederim cnm
Teşekkür ederim içimden geleni yazdm tam istediğim gibi de olmadı ama kısa ve öz olsun istedim..
2.bebek için evet olabilir öyle yaptınmı yoksa ?

Zaten buyk buyuk demicem ki )))) tam olarak oyle degil yani yaziliw weklim oyle gostere bilir iwte bawa bir soz aklima gelmedi. Bilmem daha bebek olsunda ))) kardewine aliwtiricam artik bir yolla.

İnwallah sag salim kucagina lirsin canim. Rabbim seni ve bebişlerini korusum.

Henüz bebğin cinsiyetini bildirmeyenler var... sanırım artık çoğu kişi öğrenmiştir... lütfen özel mesaj olarak bildirin

Teşekkür ederim cnm

Teşekkür ederim içimden geleni yazdm tam istediğim gibi de olmadı ama kısa ve öz olsun istedim..
Bir resim buldum anne baba ortada erkek cocuk anne hamile bunu paylasicam cnm yaziya tam karar veremedim kisa ve oz bisi yazip bende ilan edicem ins

Gercekten guzel olmus canim yaaa hisselerini anlatma tarzini cok begendim sayfaya ilk yazdigin yaziyida cok begenmistim bende temmuz annesi olucam "ANNE" olucam cokk duyguluuu
Teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…