2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi yapiyor yapmiyor ogren .Cunku disarda bir yere yonlendirirse randevuda sorun yasayabilirsin.Hafta onemli ya ayrintilida .Bana dr 16. Haftada soyledi .21 de gideceğim.
bana bi sonrakini söylüyor cnm yaa yada gerek yok dior fln... öz geçmişinde yazıyor ama eminde olamadım
ayprensesii daha bizim cinsiyetimiz belli olmadi bir kjz bir oglan bir kiz dediler ve doktor detayliya kadar sabret kesin ogrenirsin dedi vir ogrensem sizlerle hemen paylasicam:)
hadi hayırlısı inşallah

Tecrübeli annişler, çocuk doktoru seçerken neye dikkat etmemiz gerekiyor?

Ben devlet memuruyum ama özel hastane için tamamlayıcı sağlık sigortası yada özel sağlık sigortası düşünüyorum. Bu yüzden doktor ve hastane araştırmasına başladım, ama neye göre seçeceğim bilmiyorum..

Yardımmmm

Canim guzel haberler paylaşirsin İnşallah.

güzel haberlerini bekliyoruz biz senden

Hayırlısiyla güzel haberler verirsin insallah bize canimm

BeyazOrkidem canım doktordan çıkınca mutlaka sonucu buraya yaz inşallah hayırlı haberler alırsın

BeyazOrkidem canımmmm benimmm dualarım seninle en kısa sürede çokkk güzel haberlerini alıcaz senin Allahımın izniyle
Rabbim hepinizden razi olsun

@ch
cok cok gecmis olsun cnm Rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsin

Ben bübchenin pisik kremi ve sampuanini aldm canm

Bende de varmış şikayetim yok ama manurol şase diye tek kullanımlık bir ilaç yazdi. Önümüzdeki ay tekrar bakcaz

Kızlar sanki bebeğimin hareketleri tekmeleri biraz güçlendi gibi 2-3 gündür daha böyle hissediyorum. Sizler ne durumdasnz.
Demek ki güçleniyor senin minnak .Ben akşamları bir kac kez hissediyorum .Haftadan kaynakli sanirim.

Demek ki güçleniyor senin minnak .Ben akşamları bir kac kez hissediyorum .Haftadan kaynakli sanirim.
Sanırım herşey sırayla yok kalp yok ikili test yok cinsiyet derken şimdide dört gözle hareketlerinin güçlenmezini hatta başkalarınında elini koyunca bu tekmeleri hissedecwgi günleri bekliyorum yarın tam 21 haftalık oluyo canım

Ben de bugun 19 u doldurdum .Gecen hafta esim dua okuyordu uyumadan tam o an hareket etti hissetti .Nasil mutlu oldu .Her aksam deniyor hissetmeyi ama tekrar nasip olmadi

Kızlar kafam dünden beri çok bulanık çok depresif bi haldeyim. Oğlumun böbreklerindeki genişlemeyi doktor direk down sendromu riskine yordu acaba nift testindeki yüzde 0,01 lik yanılma payına denk gelmiş olabilirmiyim diye kafayı yemek üzereyim. Sonuçta yüzde 100 doğruluk payına sahip değil yüzde 99.9 gibi bir oran veriyor. Hatta iki hafta sonraki ayrıntılı ultrasonu beklemeyip amniyosentez bile yapmayı düşünür oldum. Malum ayrıntılı ultrasonu çok iyi olup down lu Doğan birçok çocuk var.

Boşuna endişe ediyorsun canım bence, hem nifty de çıkmadı, hem ense kalınlığı, burun kemiği vs. De bir sorun yok. Genişleme erkek bebeklerde oluyormuş zaten. Anlıyorum endişeni ama üzme kendini de bebeğini de..

Canim niftysi saglikli olup downlu olan hic duymadim ben. Kendini hirpalama bebisini dusun. Amniyosentezi hic dusunme 300 de 1 kayip orani gercekten kimsenin almak istemeyecegi bir risk. Doktorlar sanirim hep en kotuye yoruyolar. Benim 2li 4lu ayrintili hepsi iyi olmasina ragmen perinatolog bunlar hep istatistik kesin bilgiyi amniyosentez verir fln diye beni yonlendirmeye calisti. Bunlarin hepsi bi degisik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…