- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- 173
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #24.521
bana bi sonrakini söylüyor cnm yaa yada gerek yok dior fln... öz geçmişinde yazıyor ama eminde olamadımKendi yapiyor yapmiyor ogren .Cunku disarda bir yere yonlendirirse randevuda sorun yasayabilirsin.Hafta onemli ya ayrintilida .Bana dr 16. Haftada soyledi .21 de gideceğim.
hadi hayırlısı inşallahayprensesii daha bizim cinsiyetimiz belli olmadi bir kjz bir oglan bir kiz dediler ve doktor detayliya kadar sabret kesin ogrenirsin dedi vir ogrensem sizlerle hemen paylasicam:)
Canim guzel haberler paylaşirsin İnşallah.
güzel haberlerini bekliyoruz biz senden
canm bak bende senin gibi her ay hamilemiyim diye beklerdim bekledikce gunum gecerdi olmazdi olsa az olurdu ama bunlarin hepsi kafaya taktigimdan olurdu ve sonuc hep husran olurdu biliyorm beklemek umud etmek cok zor ama inanki ne zaman biraktn amaann olursa olur olamzsa olmaz dedin o zaman rabbim kismet ediyo cunku vucud rahatliyo kasilmiyo sende rahat olmaya calis zor biliyorm yillarca bende oyle bekledim rabbim sanada tez zamanda insallah hayirli haberi aldirsin
Hayırlısiyla güzel haberler verirsin insallah bize canimm
BeyazOrkidem canım doktordan çıkınca mutlaka sonucu buraya yaz inşallah hayırlı haberler alırsın
Rabbim hepinizden razi olsunBeyazOrkidem canımmmm benimmm dualarım seninle en kısa sürede çokkk güzel haberlerini alıcaz senin Allahımın izniyle
cok cok gecmis olsun cnm Rabbim saglicakla kucagina almak nasip etsinHerkese merhaba:) 6 gündür sürekli ve yoğun şekilde devam eden kanamam bu sabah kesildi çoooook şükür. Ama ben psikopat oldum bu sürede. İnşallah bir daha başlamaz. Hem plasenta previa hem de kesede yırtık var. Bebeğin gelişimi yerinde çok şükür ama o kadar kötü günler yaşadım ki... artık ne isim bakıp beğeniyorum ne de bebeğime kıyafet... Ben bu mucize bebeği sağlıkla dünyaya getirmek için elimden geleni yapmaya kararlıyım. Sürekli yatıyorum . 7 Mart’ta doktor randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin.
Herkese merhaba:) 6 gündür sürekli ve yoğun şekilde devam eden kanamam bu sabah kesildi çoooook şükür. Ama ben psikopat oldum bu sürede. İnşallah bir daha başlamaz. Hem plasenta previa hem de kesede yırtık var. Bebeğin gelişimi yerinde çok şükür ama o kadar kötü günler yaşadım ki... artık ne isim bakıp beğeniyorum ne de bebeğime kıyafet... Ben bu mucize bebeği sağlıkla dünyaya getirmek için elimden geleni yapmaya kararlıyım. Sürekli yatıyorum . 7 Mart’ta doktor randevum var. Dualarınızı eksik etmeyin.[/QUOTE
Gecmiş olsun canim. İnşallah sag salim bebişine kavuşursun. Allah her ikinizi de korusun. Amin
Ben bübchenin pisik kremi ve sampuanini aldm canmKızlar ben yavaştan bebek bakım ürünlerini de almaya başlamak istiyorum ama markalar arasında kaldım çokta bilgim yok aslında sizce şampuan ve bebe yağı için bübchen markamı mustela markamı almalıyım yada başka bir markamı siz ne alacaksınız mesela?
Bende de varmış şikayetim yok ama manurol şase diye tek kullanımlık bir ilaç yazdi. Önümüzdeki ay tekrar bakcazKızlar idrar yollarında enfeksiyon çıktı.. sanırım burda bi kaç arkadaşın başına gelmişti antibiyotik kullandınız mı? Hiç şikayetim yok yanma ağrı gibi ama enfeksiyon oluşmuş canım sıkıldı
Demek ki güçleniyor senin minnak .Ben akşamları bir kac kez hissediyorum .Haftadan kaynakli sanirim.Kızlar sanki bebeğimin hareketleri tekmeleri biraz güçlendi gibi 2-3 gündür daha böyle hissediyorum. Sizler ne durumdasnz.
Sanırım herşey sırayla yok kalp yok ikili test yok cinsiyet derken şimdide dört gözle hareketlerinin güçlenmezini hatta başkalarınında elini koyunca bu tekmeleri hissedecwgi günleri bekliyorumDemek ki güçleniyor senin minnak .Ben akşamları bir kac kez hissediyorum .Haftadan kaynakli sanirim.
Valla canım benm akıntılar baştan beri var. Sanirim bu akintilar zamanla articak azalmicakKizlar akintiniz var mi benim bugun yogun geldi beyaz kivami krem gbi kokusuz normal mi
Hamileliğin başından beri beyaz yoğun akintim var canım. Normal gebelik akintisiymiş o.Kizlar akintiniz var mi benim bugun yogun geldi beyaz kivami krem gbi kokusuz normal mi
Bugun temizlik yaptim normalde vardi akintim ama bugun biraz yogun gelince temizlige bagladimValla canım benm akıntılar baştan beri var. Sanirim bu akintilar zamanla articak azalmicak
Saol canim sevindim normal olmasinaHamileliğin başından beri beyaz yoğun akintim var canım. Normal gebelik akintisiymiş o.
Ben de bugun 19 u doldurdum .Gecen hafta esim dua okuyordu uyumadan tam o an hareket etti hissetti .Nasil mutlu oldu .Her aksam deniyor hissetmeyi ama tekrar nasip olmadiSanırım herşey sırayla yok kalp yok ikili test yok cinsiyet derken şimdide dört gözle hareketlerinin güçlenmezini hatta başkalarınında elini koyunca bu tekmeleri hissedecwgi günleri bekliyorumyarın tam 21 haftalık oluyo canım
Canim benim de adet gunlerimde kasik agrisi ve tarif ettigin gibi akintim oluyo bir iki gune geciyo ama normal zamanlarda hic olmuyoKizlar akintiniz var mi benim bugun yogun geldi beyaz kivami krem gbi kokusuz normal mi
Kızlar kafam dünden beri çok bulanık çok depresif bi haldeyim. Oğlumun böbreklerindeki genişlemeyi doktor direk down sendromu riskine yordu acaba nift testindeki yüzde 0,01 lik yanılma payına denk gelmiş olabilirmiyim diye kafayı yemek üzereyim. Sonuçta yüzde 100 doğruluk payına sahip değil yüzde 99.9 gibi bir oran veriyor. Hatta iki hafta sonraki ayrıntılı ultrasonu beklemeyip amniyosentez bile yapmayı düşünür oldum. Malum ayrıntılı ultrasonu çok iyi olup down lu Doğan birçok çocuk var.
Canim niftysi saglikli olup downlu olan hic duymadim ben. Kendini hirpalama bebisini dusun. Amniyosentezi hic dusunme 300 de 1 kayip orani gercekten kimsenin almak istemeyecegi bir risk. Doktorlar sanirim hep en kotuye yoruyolar. Benim 2li 4lu ayrintili hepsi iyi olmasina ragmen perinatolog bunlar hep istatistik kesin bilgiyi amniyosentez verir fln diye beni yonlendirmeye calisti. Bunlarin hepsi bi degisik.Kızlar kafam dünden beri çok bulanık çok depresif bi haldeyim. Oğlumun böbreklerindeki genişlemeyi doktor direk down sendromu riskine yordu acaba nift testindeki yüzde 0,01 lik yanılma payına denk gelmiş olabilirmiyim diye kafayı yemek üzereyim. Sonuçta yüzde 100 doğruluk payına sahip değil yüzde 99.9 gibi bir oran veriyor. Hatta iki hafta sonraki ayrıntılı ultrasonu beklemeyip amniyosentez bile yapmayı düşünür oldum. Malum ayrıntılı ultrasonu çok iyi olup down lu Doğan birçok çocuk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?