2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar babynest halkında bilginiz varmı? Kullanışlı mı yoksa sadece ev tipi ana kucagı alsam yeterlimi?

Kızlar babynest halkında bilginiz varmı? Kullanışlı mı yoksa sadece ev tipi ana kucagı alsam yeterlimi?
Ordan sipariş vercem yatağını alir miyim bilmiyorum hamak alcam cunku .Ama puset örtüsü emzirme minderi ve uyku seti olarak kombin yapabilirim.

Son düzenleme:
Kızlar sanki bebeğimin hareketleri tekmeleri biraz güçlendi gibi 2-3 gündür daha böyle hissediyorum. Sizler ne durumdasnz.
Eveet büyüdükçe güçleniyorlar. 14 şubatta ilk kez hissetmiştim seğirmesi gibi. Şimdilerde sanki tekme atıyor. Pıt pıt . Dışardan bile anlaşılıyor artık. Dün babasına gösterdi bizimki hünerlerini .

Canim tersini düşün downlu denilip saglam dogan cocuklar da var .Down bir örnek sadece bilmedigimiz dogumdan once tespit edilemeyen o kadar cok anomali var ki klinefelter sendromu ,kizlarda redd sendromu vs vs . Down un sadece adi var .Ayrintilidaki dr iyiyse zaten doğru yorumlamistir.Cunku down un tipik yuz sekilleri var gozler burun ense gibi.

Saolun kızlar eşim geldi önce kadın doğum doktorumu aradı çok üzüldüğümü yapılabilecek başka bir tetkik olup olmadığını sordu doktor nifty yaptırmışsınız ve sonucu iyi çıkmış yapmasanız ben yaptırırdım dedi down ile ilgili başkaca hiçbirşeye gerek olmadığını söyledi. Ardından nifty yaptırdığımız yerdeki danışman doktorumu aradı oda aynı şekilde konuştu dün dediği gibi birçok erkek bebekte böbrek genişlemesi olduğunu çoğunun doğum öncesi düzeldiğini 32. Haftaya kadar birçok doktorun bu durumu anneye aktarmadığını düzelme ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi biraz rahatladım. Çok kafaya takıyorum sanırım ama elde değil.

Seninle zevklerimiz çok benziyor vallahide bende bunu beğendim ama daha almadım güle güle kullan.

Evet cnm, bebek arabalarımız da senle aynıydı dimi, yanlış mı hatırlıyorum:)

Saol cnm, kraftın e bebekte indirimini bekle, en ucuz ordan bulunuyor, 500e aldım ben.

Evet cnm ama onlar genelde visco, visco da tavsiye etmiyorlar yenidoğanlarA pek.
İşbir yatağın bir modeli var ince ve sünger. Kılıfı yıkanıyor fln. Ben onu düşündüm ama sormadım uyar mı diye. Ama gerçekten maddi olarak yorulduk. Daha uygun bir şeyler de bakıyorum.

Evet cnm, bebek arabalarımız da senle aynıydı dimi, yanlış mı hatırlıyorum:)

Saol cnm, kraftın e bebekte indirimini bekle, en ucuz ordan bulunuyor, 500e aldım ben.
Evet doğru hatırlıyorsun. :) park yatağı sonlara bırakacam zaten ne zaman indirim olursa artık. Ben ahşap yatakta aldım onlar hazır ama ilk aylar odama koymak için, ikisininde sığabileceği bir park yatak almam lazım.

İşbir yatağın bir modeli var ince ve sünger. Kılıfı yıkanıyor fln. Ben onu düşündüm ama sormadım uyar mı diye. Ama gerçekten maddi olarak yorulduk. Daha uygun bir şeyler de bakıyorum.

Yaa aynen cnm ben aslında yatağa çok önem veriyorum, kendim için de, hele ki bebek tüm gününü yatakta geçirecek, sağlıklı, güzel bi şey almak istiyorum ama dediğin gibi maddi olarak zorluyor artık.

Birde park yatağın üst kısmı zaten 9 kg taşıyor, o yüzden ince yatak almak lazım e onu da çok uzun kullanmam, aşağı geçer 6 aydan sonra. Park yatağın alt katında incce yatak kullanmak istemiyorum, yerden soğuk alır gibi bir korkum var. Hal böyleyken 6 ay kullanacağım ince bi yatağa çok para vermek istemiyorum poff

Ben kendime arada sebamed bebek yağ kullanıyorum bebeğime de onu kullanırım sanırım belkide dalinin kokusu daha güzel diye dalin de olabilir
Ben kendime johnsons baby nin bebek yagini aldim kokusu guzel ama bebegime kokulu bir ürün kullanmayi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…