2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hangi d vitaminini içiyorsunux bana da sağlık ocağından verdiler doktoruma sormadan içmeye başlamadım zaten içinde gerek kalmadıkça gebelikye kullanmayınız yazıyordu
devit3 ampül, değerlerim düşünce arada bir tane veriyor doktorum.

Benim hiç bir değerime bakmadan verdi sağlık ocağındakiler bende ondan doktoruma sormayı bekliyorum. Bende iki gündür bir şey yiyemiyorum bebeğim kilo alıyo mudur diye korkuyorum küçük kalcak diye. Benim de bu cumartesi randevum doktor ne dicek merak ediyorum

ben de hala emin olamıyorum doktorum tüm gebelerime öneriyorum ama sen bilirsin dedi,şeker hastalığımın olacağını sanmıyorum zayıfım ailelde de yok başka türlü nasıl ölülebilir dedim açlık ve tokluk baklıabilr dedi

Canim bebegin kilosu gayet iyi normal sakin cok akilli kaynanan yuzunden deli gibi yemege sarma. Bu kaynanalar eltiler gorumcelerin hepsi yuksek tip ihtisasi yapmis herhalde her halti cok iyi biliyolar.
Haklısın canım galiba. Yememe de karıştı zaten. Meyve sebze ve süt ürünleri ağırlıklı beslenecekmisim. Karbonhidrat yemeyecekmişim. Beslenme uzmani oldular başima

benim doktorumda vermedi,multivitamin verdi.korkmayın bebbekler anne karınında göbek kordonu yoluyla bizden her türlü besleniyorlarmış aç kalmıyorlarmış, giden bizden olduğu için bize kötü,neden birşey yiyemiyorsun bulantın mı var

Aynen canım. Cahillik. Kendinin zamaninda doktor kontrolü filan yokmuş tabi. Bilmiyor ki bebek son aylarda kilo alıyo

Haklısın canım galiba. Yememe de karıştı zaten. Meyve sebze ve süt ürünleri ağırlıklı beslenecekmisim. Karbonhidrat yemeyecekmişim. Beslenme uzmani oldular başima
dengeli beslenmek en iyisi hepsinden kararında tüketmek,karbonhidrat hiç tüketmemek de olmaz enerji ve yağ depoları da gerekli vücuda, bebek anne karınında kendisi için gereklş olanı zaten alıyor

dengeli beslenmek en iyisi hepsinden kararında tüketmek,karbonhidrat hiç tüketmemek de olmaz enerji ve yağ depoları da gerekli vücuda, bebek anne karınında kendisi için gereklş olanı zaten alıyor
Doktorum bana yemek listesi verdi. Orda da senin yazdığın gibi. Herşeyden yemek lazim ama ölçülü. Çok sağol canım ya konuşmak iyi geldi. Iyi ki burasi varda konuşarak rahatliyoruz :)

Doktorum bana yemek listesi verdi. Orda da senin yazdığın gibi. Herşeyden yemek lazim ama ölçülü. Çok sağol canım ya konuşmak iyi geldi. Iyi ki burasi varda konuşarak rahatliyoruz :)
rica ederim ,hamile hamilenin halinden anlıyor :)ben muayenelrimden sonra dişe dokunur detayları onlara vermiyorum eşim ben ve doktorum arasında kalıyor ,her şey çok normal, olması gibiymiş diyorum sadece.

Oh içim rahatladı sabah sadece meyve yiyebildim öğlende çok az yemek. Evet iki gündür bulantım var neden anlayamadım bende çok acıksamda iştahla yiyemiyorum yemeği

rica ederim ,hamile hamilenin halinden anlıyor :)ben muayenelrimden sonra dişe dokunur detayları onlara vermiyorum eşim ben ve doktorum arasında kalıyor ,her şey çok normal, olması gibiymiş diyorum sadece.
Ayni ya bende kimseden bir wey almayib kimseyede bir rapo vermiyorum. Her weye kariwiliyor mawallah.

Laf anlatamıyorum ki zaten canım ama kaynanayla ne zaman bir araya gelsek kilo konusu açılıyor. Kullandığım vitamin hapina bile karıştı. Güya o hap sadece bana kilo aldiriyomus bebege değil
Sonrasında bide o kiloları vermek var. O zaman da fazla kilo aldın derler. Bi bitmediler.

Slm kızlar umarım herkes iyidir..internette bi sitede okumuştum hamilelikte alınan kilo doğumdan sonra emzirme döneminde bebeğe süt deposu oluyormuş aslında kilo almamız bi yerde iyi. chatlax arkadaşım yiyemiyorum diye üzülme bebek senin kanından her halukarda besleniyor yemezsen bebeğe değil sana zararı var bitkin düşersin halin olmaz ben vitamine başlamadan önce çok tansiyonum düşüyordu meğer kanım düşmüş bebek iyidir için rahat olsun kendine dikkat ama

Anladim cnm sen sormadan kullanma

D vitamini kullanan anneler, ekmeğe mi damlatıp içiyorsunuz?
Benim sprey. Akşamları 3-4 fıs dil altına. Ama geçen sene aşırı düşmüştü D vitaminim o zaman başak br doktor ampul şeklinde vermişti o zaman ekmeğe döküyordum sıvıyı. Üzerine de bir kaç tane zeytin yiyordum diyetisyenim tavsiye etmişti.

Bebek dogdukdan sonra da bebege kafayi takacaklar. İyi beslemiyosun. Soyle bak boyle bk ay doktor ne bilir,ay kim ne yazdi ne baiyosun. Ben boyle yaptim. Sen soyle yapiyosun yanlis. Ay bu bebek cok zayif,ustu cok ince usuyecek,cok kalin terleyecek. Falan da filasen simdiden takmayi ver kafana. Ay sinir oluyordum her kes cok biliyor. Bir annem karismadi birde hic. Kendi doktor biliyor ben karismam nasil ister oyle baksin. Yani sen kendi fizigine bakip hareket et. Yani zaten vucut eksik bildigi seyi ister. Bir de doktor ne dediyse yap kaao bosver

Hiç kafana takma canım ben de 21+3 te gittim 410 gramdı. Doktor herşey normal deyince kilosunu üstelemedim. Benim çevremden de birkaç kişi biraz az kilosu yemiyorsun sen falan dedi. İlk gün ben de moralman çöktüm bebeği besleyemedim mi acaba diye düşündüm. Doğum yapan arkadaşlarıma söyledim konuyu. Hiç kiloya takılma, bebek asıl doğduktan sonra kilo alacak o bir şekilde beslenip büyüyor şimdi dediler. Biraz rahatladım. Yani biz istediğimiz kadar yiyeyim çocuğun standart bir kilo artışı olacak çok yemeyle az yemeyle ilgili değil onun kilo alışı. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi bir şekilde hallolur. Biraz da araştırdım gerçekten de bu haftalarda bu kilo çok normal. Benim ki ilk başlarda hep geriden geliyordu. Ama doktor olur böyle bunlara hiç takılma demişti. Kısacası sen olumsuz yorumlara kulağını tıka, canını sıkma. Sanki kayınvaliden hamileyken bu aylarında bebeğinin kaç kilo olduğunu mu biliyormuş allah aşkına :) canı konuşmak istemiş konuşmuş. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. Bir daha öyle şeyler derse, sağlıkla doğsun da kiloyu sonradan alır gibi şeylerle söyle bir daha demez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…