2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım inanırmısın bebeğim kaç gram bilmiorum önemsemiorun Allah a emanet ediyorum çünkü kişiden kişiye değişior ağırlıkları.birde her ayrıntıyı vermeyin derim.eşimle benden başka kimse bişi bilmior. ii dioruz o kadar.herkes çok bilio

canım cok gecmiş olsun acil şifalar Allah beterinden korusun cocuk işte

Ay çok sağolun çok sevindim valla Benimde kan değerlerim düşük çıkmıştı ondan demek ki iki gündür sabah kalktığımda halsiz oluyorum hemde bebeğim benden beslendiği için ben halsiz kaldım. Özellikle dün çok kötü oldum tansiyonum mu düştü kan şekerim mi anlayamadım ayakta durcak halim yoktu. Bu cumartesi randevum var doktoruma söyliyeyim

Kızlar nasılsınız??? İsimleri düşünüyorum aklmdaki isimleri yazıyorm.. yurt dışında da yaşadığımız için bazı harfleri kullanamıyorum... c,ü,ö,ya kullanamıyorum...
Derin **
Defne*
Ayşıl
Asya
Ayla
Beren
Berin
Derya
Ekin
Miray
Beğendiğinizi söylermisiniz

Asya ve Ayla benim de listemde. Ama Defne de çok hoş.

Forse cnm benm de extrasistolum var nabiz normal cikiyor ama ektra atimlar oluyor kalbimde oglumda da vardi hasimoto hastasiyim, tiroid hormon yetersizligim var ondan oldugunu solediler ama hamilelikten sonra bende bir kardiyolojiye gorunucem eger gecmesse, aile hekimim panik atakta bunu tetikler bilgin olsun demisti

A

merhaba :) asya'yı eskiden beri çok beğenirim ama listeden seçecek olsaydım sanırım defne ve asya arasında kalırdım :) umarım içine sinen ismi bulursun kolay gelsin :)

Asya ve Ayla benim de listemde. Ama Defne de çok hoş.
Teşekkür ederim bnde o isimlerdeyim...
A

merhaba :) asya'yı eskiden beri çok beğenirim ama listeden seçecek olsaydım sanırım defne ve asya arasında kalırdım :) umarım içine sinen ismi bulursun kolay gelsin :)
Teşekkür ederim inşallah isim bulanlar çok şanslı :)

kesinlikle favorim Miray... eşimi kandırabilirsem bende Miray ismini koymayı düşünüyorum

Defne ve Derya.

rica ederim ,hamile hamilenin halinden anlıyor :)ben muayenelrimden sonra dişe dokunur detayları onlara vermiyorum eşim ben ve doktorum arasında kalıyor ,her şey çok normal, olması gibiymiş diyorum sadece.
Bundan sonra bende öyle yapacam canım zaten pek detay vermiyorum da sorunca söylemek zorunda kaldım

Doğumdan sonrada çok karışırlarsa tepkimi koyacam. Biz çocuklarimizi onlardan daha iyi dusunuruz tabiki de. Hamilelik te daha da hassas olunuyomus bu konularda onu anladım

İşte bilmediginden konusuyo canım onlar böyle kontrole gitmedileri için. Ay bide sanki kendi dediği sadece doğruymuş gibi konusuyo. Bi daha konu açılırsa. Iyi bi cevap verecem

Bir ogretmen olarak uzun yıllar Ela ismiyle karsilasmak istemiyorum . Ela,Lale el ele muhabbeti ve Ela popülasyonundan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…