- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.181
canım inanırmısın bebeğim kaç gram bilmiorum önemsemiorun Allah a emanet ediyorum çünkü kişiden kişiye değişior ağırlıkları.birde her ayrıntıyı vermeyin derim.eşimle benden başka kimse bişi bilmior. ii dioruz o kadar.herkes çok bilioCanım benim bebeğimde seninki kadar son gittiğimde 20+2ydi 350 gr kadardı şimdi azıcık daha büyümüştür, kayınvaliden bilmiyordur belki kafasında hamilelik yarı oldu bebeğin kilosuda 1.5 kg olması gerekiyor falan diye düşünüyor olabilirboşver çok takılma cahillik olarak gör geç
canım cok gecmiş olsun acil şifalar Allah beterinden korusun cocuk işteCanım sanırım baskı yapıyorki her yediği Şeyden sonra kakaya çıkıyor doktorumuz aşağı indiğini görünce tamam artık çıkacak dedi zaten 7 gün müş bekleme süresi salı günü 7 gün doluyo inşallah çıkacak bakalım bekliyoruz
Ay çok sağolun çok sevindim valla Benimde kan değerlerim düşük çıkmıştı ondan demek ki iki gündür sabah kalktığımda halsiz oluyorum hemde bebeğim benden beslendiği için ben halsiz kaldım. Özellikle dün çok kötü oldum tansiyonum mu düştü kan şekerim mi anlayamadım ayakta durcak halim yoktu. Bu cumartesi randevum var doktoruma söyliyeyimSlm kızlar umarım herkes iyidir..internette bi sitede okumuştum hamilelikte alınan kilo doğumdan sonra emzirme döneminde bebeğe süt deposu oluyormuş aslında kilo almamız bi yerde iyi.chatlax arkadaşım yiyemiyorum diye üzülme bebek senin kanından her halukarda besleniyor yemezsen bebeğe değil sana zararı var bitkin düşersin halin olmaz ben vitamine başlamadan önce çok tansiyonum düşüyordu meğer kanım düşmüş bebek iyidir için rahat olsun kendine dikkat ama
Yok daha hiç kullanmadım zaten canım bekliyorum işte bakalım cumartesi randevum varAnladim cnm sen sormadan kullanma
aaa bak olabilir sag tarf cdden patlmaya hazir bomba gbi sut durumumuz nasil olcak bakalim :)Canim zaten erkek bebek bekleyenlerin sag gogusu buyurmusya ondan olabilir
Asya ve Ayla benim de listemde. Ama Defne de çok hoş.Kızlar nasılsınız??? İsimleri düşünüyorum aklmdaki isimleri yazıyorm.. yurt dışında da yaşadığımız için bazı harfleri kullanamıyorum... c,ü,ö,ya kullanamıyorum...
Derin **
Defne*
Ayşıl
Asya
Ayla
Beren
Berin
Derya
Ekin
Miray
Beğendiğinizi söylermisiniz
Kızlar nasılsınız??? İsimleri düşünüyorum aklmdaki isimleri yazıyorm.. yurt dışında da yaşadığımız için bazı harfleri kullanamıyorum... c,ü,ö,ya kullanamıyorum...
Derin **
Defne*
Ayşıl
Asya
Ayla
Beren
Berin
Derya
Ekin
Miray
Teşekkür ederim bnde o isimlerdeyim...Asya ve Ayla benim de listemde. Ama Defne de çok hoş.
Teşekkür ederim inşallah isim bulanlar çok şanslı :)A
merhaba :) asya'yı eskiden beri çok beğenirim ama listeden seçecek olsaydım sanırım defne ve asya arasında kalırdım :) umarım içine sinen ismi bulursun kolay gelsin :)
Kızlar nasılsınız??? İsimleri düşünüyorum aklmdaki isimleri yazıyorm.. yurt dışında da yaşadığımız için bazı harfleri kullanamıyorum... c,ü,ö,ya kullanamıyorum...
Derin **
Defne*
Ayşıl
Asya
Ayla
Beren
Berin
Derya
Ekin
Miray
Derin **
Defne*
Ayşıl
Asya
Ayla
Beren
Berin
Derya
Ekin
Miray
ben oğluma kullanıyorum lastikli carsaflarını nevresim bornoz cok memnun kaldımKızlar lcw tekstil ürünlerini kullanan var mı aranızda bebek nevresim takımı beğendim ama emin olamadım kullanan yada alan var mı aranızda
Eşler keşke bizim dediklerimize hemen tamam deseler bnde kandıramıyorum.. kendim zor beğeniyorum ztn birde onu ikna etmeye çalışıyorum :)kesinlikle favorim Miray... eşimi kandırabilirsem bende Miray ismini koymayı düşünüyorum
Aynn yıldızlı isimlerim ztn:))Defne ve Derya.
Bundan sonra bende öyle yapacam canım zaten pek detay vermiyorum da sorunca söylemek zorunda kaldımrica ederim ,hamile hamilenin halinden anlıyor :)ben muayenelrimden sonra dişe dokunur detayları onlara vermiyorum eşim ben ve doktorum arasında kalıyor ,her şey çok normal, olması gibiymiş diyorum sadece.
Aynen vallaSonrasında bide o kiloları vermek var. O zaman da fazla kilo aldın derler. Bi bitmediler.
Doğumdan sonrada çok karışırlarsa tepkimi koyacam. Biz çocuklarimizi onlardan daha iyi dusunuruz tabiki de. Hamilelik te daha da hassas olunuyomus bu konularda onu anladımBebek dogdukdan sonra da bebege kafayi takacaklar. İyi beslemiyosun. Soyle bak boyle bk ay doktor ne bilir,ay kim ne yazdi ne baiyosun. Ben boyle yaptim. Sen soyle yapiyosun yanlis. Ay bu bebek cok zayif,ustu cok ince usuyecek,cok kalin terleyecek. Falan da filasen simdiden takmayi ver kafana. Ay sinir oluyordum her kes cok biliyor. Bir annem karismadi birde hic. Kendi doktor biliyor ben karismam nasil ister oyle baksin. Yani sen kendi fizigine bakip hareket et. Yani zaten vucut eksik bildigi seyi ister. Bir de doktor ne dediyse yap kaao bosver
İşte bilmediginden konusuyo canım onlar böyle kontrole gitmedileri için. Ay bide sanki kendi dediği sadece doğruymuş gibi konusuyo. Bi daha konu açılırsa. Iyi bi cevap verecemHiç kafana takma canım ben de 21+3 te gittim 410 gramdı. Doktor herşey normal deyince kilosunu üstelemedim. Benim çevremden de birkaç kişi biraz az kilosu yemiyorsun sen falan dedi. İlk gün ben de moralman çöktüm bebeği besleyemedim mi acaba diye düşündüm. Doğum yapan arkadaşlarıma söyledim konuyu. Hiç kiloya takılma, bebek asıl doğduktan sonra kilo alacak o bir şekilde beslenip büyüyor şimdi dediler. Biraz rahatladım. Yani biz istediğimiz kadar yiyeyim çocuğun standart bir kilo artışı olacak çok yemeyle az yemeyle ilgili değil onun kilo alışı. Bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da gerisi bir şekilde hallolur. Biraz da araştırdım gerçekten de bu haftalarda bu kilo çok normal. Benim ki ilk başlarda hep geriden geliyordu. Ama doktor olur böyle bunlara hiç takılma demişti. Kısacası sen olumsuz yorumlara kulağını tıka, canını sıkma. Sanki kayınvaliden hamileyken bu aylarında bebeğinin kaç kilo olduğunu mu biliyormuş allah aşkına :) canı konuşmak istemiş konuşmuş. Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah. Bir daha öyle şeyler derse, sağlıkla doğsun da kiloyu sonradan alır gibi şeylerle söyle bir daha demez bence.
Sık sık ye az ye diyo. Bebeğe kilo aldiracak şeyler yemeliymişim. Pekmeze takmış kadın kafayı. Sanki bitek pekmez yarayacak bebeğe.Benimki de yemiyorum diye dertleniyor
Bir ogretmen olarak uzun yıllar Ela ismiyle karsilasmak istemiyorum . Ela,Lale el ele muhabbeti ve Ela popülasyonundan dolayiKızlar bende ELA ismini düşünüyorum ama kararsızım.
Sahra hoşuma gidiyor eşim istemiyor eşimde Cemre diyor ben beğenmiyorum
En ortak olduğumuz isim Ela ama onda da ikimizde de bi kararsızlık oluyoryardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?