2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gece yattığım zaman benimde kaburgalarım batıyor. Bazı günler koltuğa bile oturamıyorum sırt ağrımdan destek koyuyorum hep. dediğin gibi işteyken yapılabilecek hiç birşey yok. arada kalkıp gezinmek dışında. skolyozum olduğu için bir fizik doktoruna görünmeyi bende düşünüyordum ama daha randevu almadım.Bakalım bana ne tavsiyede bulunacaklar.

ucmuşlar iyice valla

@Kizilcik123 canm neden rapor istemedn direk bir şekilde. Yada kadın doğum doktoruna söyle o versin sana rapor. Bende kötüyüm benimde kalça kemiğim çok ağrıo evde olsam en azından uzanırım fln işte oturmalı. Dayanamazsam ama rapor isticem doktorumdan

kızlar merhaba perşembe cuma rapor aldım h sonu ile birleştirip kafa izni yaptım haftaya pazartesi detaylı var inş iyi haberler alırım güzel haber alanların gözü aydın olsun hasta olanlara gecmiş olsun cok birikmiş ara ara okuyabildim

Eşler keşke bizim dediklerimize hemen tamam deseler bnde kandıramıyorum.. kendim zor beğeniyorum ztn birde onu ikna etmeye çalışıyorum :)

Aynn yıldızlı isimlerim ztn:))
Defne cok güzel bi isim ve hep cok güzel ve akılı oluyorlar benim adım da Pelin kendi ismimi de cok severim inş bende kızıma bulabilirim P ile istiyorum ama kız ismi cok az

Defne cok güzel bi isim ve hep cok güzel ve akılı oluyorlar benim adım da Pelin kendi ismimi de cok severim inş bende kızıma bulabilirim P ile istiyorum ama kız ismi cok az
Bnde hep ay'lı isimlere gidiyorm kendi ismime yakın olsun die :)
P ile pınar olabilir beğeniyorum yada selin olsun 1 harf farklı olur

Detaylı ultrasyon yaptıran oldu mu? Detaylı ultrasyondaki bilgilerle önlem alabiliyor muyuz?

Detaylı ultrasyon yaptıran oldu mu? Detaylı ultrasyondaki bilgilerle önlem alabiliyor muyuz?
Henüz yaptırmadm ama önümde o var 2hafta sonra yaptırıcam inşallah bişey çıkmaz...
Elbette bir çok dr ve kişi hiç bir testi yaptırmıyor ayrıntılı ultrasonu yaptırıyor.. herşey inceleniyor sorun varsa tespit edilip ona göre önlem alınıyor

Kızlar detaylı ultrasonumu yaptırdım allaha şükür iyi çıktı kızım 427 gr olmuş ama benim idrarimda kan çıktı daha oncede çıkmıştı drum normal demişti o yüzden ağrım oluyormuş tekrardan kan idrar testi verdim yine çıkarsa tedavi uygulanacakmış kendi Dr um dan soğudum

Gözün aydın canım. Bebeğin sanki kilo olarak azcıcık önde gibi :) inşallah tombiş bi bebek olur bende tombik olsun istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…