2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende düzensiz kalp atışı var bir de, tansiyon ölçerken görüyorum ayrıca hissediyorum da zaman zaman. Yarın kan ve idrar testi veeicem bakalım inşallah ciddi bişey yoktur canım sana da geçmiş olsun.

Eşler keşke bizim dediklerimize hemen tamam deseler bnde kandıramıyorum.. kendim zor beğeniyorum ztn birde onu ikna etmeye çalışıyorum :)

Aynn yıldızlı isimlerim ztn:))

Defne ismini çok severim bende, kibar isim :) ismiyle büyüsünler inşallah.

Sık sık ye az ye diyo. Bebeğe kilo aldiracak şeyler yemeliymişim. Pekmeze takmış kadın kafayı. Sanki bitek pekmez yarayacak bebeğe.
Pekmez arada 6e canım ama kiloyu sana aldırır kaloriden dolayı.. Ben de soğuk sıkım almıştım doktora sordum pekmezi, kalorisi çok kilo alırsın, arada yersin dedi,zaten vitamin ilaçlarını alıyorsun gerek yok dedi. Ben de ayda yılda bir canım isterse yiyorum :))
Defne cok güzel bi isim ve hep cok güzel ve akılı oluyorlar benim adım da Pelin kendi ismimi de cok severim inş bende kızıma bulabilirim P ile istiyorum ama kız ismi cok az

Pera ismini verdi bir akrabamız kızına, bence çok güzel eğer düşünürseniz.:)

Son düzenleme:
Kaç haftalıkken yaptırıyorsun?

Çok takip etmedim şimdiye kadar ama bulunur heralde. Bir an heyecan yapıp alacak oldum, biraz daha bekleyeyim bari Nisanı falan :)

Kizlar chicco yeni bir urun getiriyomus. Sizce kullanisli olur mu? Tecrubeli anneler ne dersiniz? İlk 6 ay besik ve ana kucagi sonrasinda da mama sandaylesi ve koltuk oluyor.Eki Görüntüle 2119671
Ilk 3 kullanim rahat gibi 4.yu bilemedim cocuk hareketli olursa onda oturmayabilir arkadasi full kapali ya bilemedim .

Çok takip etmedim şimdiye kadar ama bulunur heralde. Bir an heyecan yapıp alacak oldum, biraz daha bekleyeyim bari Nisanı falan :)

Canım bende aslında bu seti babymall de 2750 tl ye görüp, bi heyecanla aldım. Ertesi gün mamas papas e bebek te indirime girdi, bebek arabası ana kucağı, 2190 tl ye geliodu. Benim tabi içime oturdu, ertesi gün gittim babymall e iade etmek istedim, iade aldılar ama para iadesi yapmak istemediler. Ben kabul etmediğimi söyledim. Sonra başka türlü nasıl çözeriz dedi müdür, tahmin etti herhalde, e bebek te ki fiyatına verirseniz alırım dedim. Baktı sisteminden, dip fiyat 2290 tl idi, bu fiyata veririz dedi. E bebekte ki sette zaten ana kucağının takılması için gerekli bağlantı ünitesi yoktu, o eklenince aynı fiyata geliyordu, bende o şekilde aldım.

Şubatta ki indirimin, en iyi indirim olduğunu söylediler ama nisan dan da umutluyum ben, inşllah daha iyi fiyata alırsın sende. Çok iyi bi araba bence, kalite kokuyor.

Asya ve defne isimlerini çok beğeniyorum :)

Ben de gittim gördüm çok beğendim gerçekten. Ben Mamas Papas derken eşim Peg Perego dediği için Şubatta indirim varken almadan çıktık Bir de oradaki satıcı aslında çok ısrar etti iyi indirim diye falan inanmadık
Sen maşallah çok çok iyi almışsın. Bir de azmini takdir ettim :)
Ben de Nisan'ı bekleyeyim olmadı ondan sonra netten bakarım artık. Gönlümden geçen bu araba. Alabilirim umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…