2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugüne kadar hep ortopediye gittim skolyoz için korseler takipler hep onlar yapti. Fizik tedavi napabilir acaba en önemlisi rapor verebiliyor mu bi git bakalım ne dicekler

Kadın doğum doktorumdan iş yerime karşı ağır işlerde calistirilmamam daya uygundur diye bişey yazabilir misiniz dedim yani onlar yardımcı olur aslında gibi şeyler söyledi pek yanaşmadı. Ben de bir önceki doktorum gibi bundan da sogumayayim diye hiçbir şey söylemedim. Ortopediye de ne yapabilirim bu ağrılara ve ilerde çok zorlanirsam rapor yazar mısınız zaten bir ay daha kesin çalışmak zorundayım işlerim nedeniyle dedim. Direkt hayir dedi. Prensip meselesi demek ki

Kızlar şimdi detaylıdan geliyorum çok şükür bi sıkıntı çıkmadı bizim bebişte 430 gr olmuş bide renkli ultrason verdi tıpkı babasına benzettik daha şimdiden darısı bekleyenlerin başına inşallahh sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi

Sen de çok bahtsiz ciktin bu konuda kuzum ya .Sanki ne olacak hamilelere karsi aşırı zorlastiriyor isi bazıları

Sen de çok bahtsiz ciktin bu konuda kuzum ya .Sanki ne olacak hamilelere karsi aşırı zorlastiriyor isi bazıları
Ay evet ben de kendimi sucluyorum ya mızmız çıktım diyorum. Sonra düşünüyorum hamilelikten önce apandisit ameliyatı dışında hiccc rapor kullanmamışim iki yıldır. Demek ki mızmız degilim kiminin zor geçiyor yani hamileliği.
9 mayısı iple çekiyorum 32 hafta doluyor

bende işimden dolayı öyle bir rapor istemiştim biiirsürü doktordan ..oşekilde bir rapor olması için heyet raporu olması gerekiyormuş.ben senin işi nasıl yaptığını bilemem diyor ben doktorum bana göre benimde işim ağır iş diyor..illa düşük riski olmalıymış,düşük riskinimi oluşturmam lazım illa dedim çıktım odadan sinirle.Sonra müdür ücretsiz izne çık dedi çıkmadım Şükür işimi hafiflettiler şimdi.Darısı başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…