2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamile kadina karsi yapilan bu tutumu anlamiyorum hamile hormonlar ucmus uyku halsizlik bel agrisi benm gibi kalca agrisi vs vs busuru sorunlari oluyo istemeden veriyimmi diye sormalari lazm bence. Ne is yapiosun sen canm

Berin yeğenimin adı çok güzel bence benimde kız isim bakıyorum

İyi akşamlar kızlar.
Bugün aile hekimliği aradı tetanoz aşımı ilk doz oldum. İkinci doz da 1 ay sonra olacakmışım. Yarın sabah da kan ve idrar testi vericem 1.5- 2 ayda bir bakıyorlar. İnşallah temiz çıkar. Bu arada şeker yüklemesi hala yaptırmadım, doktor istemesine rağmen yaptırmazsam sıkıntı olur mu sizce?

Bir sıkıntı olmaz yani doktor açısından olmaz zorlayamaz seni. Ama bak haziran annelerinden birisinin hamilelik şekeri çıktı ailesinde hiç olmamasına rağmen. öyle ihtimaller de var. Benim de ailemde olmasına rağmen temiz çıktı çok şükür

Kizlar yarin benimde detayli insallah benimkide cinsiyetini yarin gostericeek ve ogrenicez cokk heycanliyim inanamazsiniz yani tam bit aydir doktorada gitmedim l
Ilk defa Allahim insallah hersey yolundadir bebisim cok hareketli cok sukur yarinda guzel guzel haberlerle cinsiyetiyle icimizi rahatlaticak bugun uyuyamam artik ben :)

Bende bugün yaptırdım şükür iyi çıktı
Inşallah sende güzel sonuçlarla gelirsin :)

Bn hamile kalmadan önce defne yada ayşıl dşünüyordum.. ayşılı eşim istemiyor die derin dedim şimdi derin ve defne arasındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…