2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Temmuz annelerinin kızları defne oluyorr :) :)
Ben karar verdim çok büyük bir his doğmazsa içime yada rüyamda görmezsem derin olucak
:)) bir kaç sayfa okudum da defneye çok sıcak bakıo çoğunluk :) bir dönemde hira vardı herkeste adıyla yaşasın minnoşlarımız sağlıkla İnşallah

Kızlar dermoeczanem den alışveriş yapan varmı. Lierac ve bio oil fiyatı benim aldığım yere göre çok uygun. Böyle uygun oluncada bi şüpheye düşüyorum sahtemi acaba diye

Tecrubeli anneler lavman nasil yapılıyor zor bir islem mi ?

:)) bir kaç sayfa okudum da defneye çok sıcak bakıo çoğunluk :) bir dönemde hira vardı herkeste adıyla yaşasın minnoşlarımız sağlıkla İnşallah
Teşekkür ederim... çevremde olmadığı sürece sorun yok özellikle ailede... adaşları olur cocukların ne güzel kimse kimseyle dalga geçmez böylece :)

Bugun ilk defa kizima cisişler aldim ❤ bakalim begenecekmisiniz teyzeleri

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-05-22-39-01.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2018-03-05-22-38-45.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2018-03-05-22-38-12.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 93
  • Screenshot_2018-03-05-22-37-58.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2018-03-05-22-37-43.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 85
  • Screenshot_2018-03-05-22-37-14.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2018-03-05-22-36-53.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 84
  • Screenshot_2018-03-05-22-36-31.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_2018-03-05-22-36-07.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba subat ayı indiriminde mamaspapas armodillo xt2 2250 tlydi ana kucagı ile ebebekde.bence gene ole bir indirim olabilir bende yeniden indirim olmasını bekliyorum bu üründe.

Ayda bir açlık ve tokluk şekerine batırarak da doktorun anlayabilir,ben galiba öyle yapılmasını isteyeceğim

Kızlar dermoeczanem den alışveriş yapan varmı. Lierac ve bio oil fiyatı benim aldığım yere göre çok uygun. Böyle uygun oluncada bi şüpheye düşüyorum sahtemi acaba diye
Gruptan alan bi arkadaş vardı canım, barkodunu kontrol etmişti sahte değildi. Yanlış hatırlamıyorsam dermoeczanemden almıştı o da

Of çok sinirlendim.
Kayinvlaidemlerdeydik bugün.
Misafiri vardı.
Sağolsun bbek bakma konusuna geldi mevzu.

Bakan babannenlere para veriliyormuş dedi.
Bende butun is onun ustune olduguu icin vermezler dedim

Neyse kayinbabam da okul ne zaman bitiyor diyor. Bende bebek büyücek o zamana anca biticek dedim.
Olsun dedi. Bakma konusu açıldı. Kaynanam işte bana vermeslermis maaş dedi. Falancaya ne kadar veriyorlar diye bana sordu. Bende benim muhabbetim yok onunla sen daha iyi biliyorsundur dedim.

Kayinbabama sen bak diyor otur çalışma ben bakamam diyor.

Torun torun diye basimin etini yiyip herseyi gostermelik yapmalarina sinir oluyorum.

Sanki ona bak diyen oldu. Insanın halinden hiç anlamıyorlar. Bütün gün yorulmusum birde gidip onların misafirine sağlam insanlara hizmet ettim.
Giysiden dolayı ve yorgunluktan karnım kıpkırmızı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…