2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben göbeğime çok dokunuyorum hatta sağ kaburgama sürekli baskı yapıyor diye oraya pıt pıt yavaş yavaş vuruyorum bişey olur mu ki ya
 
Yaa bu anlayışsız insanlar ne olacak hiç bilmiorum. Hamilelik döneminde anlayışlı olmaları gerekirken iyice çekilmez oldular. En güzeli takmamak ama oda elde değil, sen yine de boşver canım bebeğini büyütür okulu bitirirsin.
 
Tecrubeli anneler lavman nasil yapılıyor zor bir islem mi ?
Canım normal doğumdada ıkınırken tuvaletini yapma diye yapılıyormuş. Ama gebe okulunda bize hergün düzenli tuvalete çılıyorsanız ve sancılarınızın olduğu gün tuvalete çıktıysanız yaptırmak istemiyorum diyebilirsinşz. Ama 2-3 güne bir tuvalete çıkıp birde o günde yap adıysanız yaptırın demişti.
Bana ameliyat öncesi yapılmıştı kişisel mahremiyet ben gerilmiştim.
 
Kızlar iyi akşamlar ne zamandır giremedim misafirlerim var hepiniz iyisinizdir inşallah, ben yarın kısmetse ayrıntılıya gireceğim biliyorsunuz cinsiyet için kesin olsun diye ayrıntılıyı bekledim ne zamandır dua edin bize artık yarın hem sağlığını öğrenmek hem de cinsiyetini kesinleştirmek istiyorum ilk hamileliğimde doktorum yanılmıştı diye ağzım sütten yanmış misali bu defa garantiye almak istedim inşallah bu bebeğimi de doğururken cinsiyet şoku yaşamam bizim buraların en iyi doktoruna gideceğim USG aletleri de çok iyi inşallah her şey yolunda gider yarın akşam üstü girip sonucu yazacağım hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın inşallah
 
Ben göbeğime çok dokunuyorum hatta sağ kaburgama sürekli baskı yapıyor diye oraya pıt pıt yavaş yavaş vuruyorum bişey olur mu ki ya
Canım vurma rahatsız etme çocuğu. Hafif dokunmadan bile rahatsız oluyorlar. Karnımızı severken bile çok okşayarak sevmek gerekmiş. Geçen ultrasondan doktor cihazı gezdirirken nasıl kaçıyordu. Boynunu geriye ata ata kaçıyordu oğlum. Çok duygulanmıştım öyle görünce.
 

Aynen öyle.
Gına geldi artık.
Gitsek kabaahat gitmesek kabahat.
Moral bozukluğu sadece
 
Merhaba kızlar bebeğinizin hareketlerini nerenizde hissediyorsunuz benim kızım hala kasıklarımda hareket ediyor oğlumda bu aylarda göbek deliği hizasında hissederdim acaba cinsiyet farkı mı ? Bu arada kızımızın ismi Elif Mila olacak tekrar değişmezse oğlum zeynep olmasını çok istiyor ama kuzeninin adı zeynep koyamıyorum
 
Tecrubeli anneler lavman nasil yapılıyor zor bir islem mi ?
Canım bana daha 4 sene önce ilk defa lavman yaptı hemşire hastaydım. Sulu dolu serim gibi bişey getirip arkadan takıyor bekle dedi suyun hepsi doluyo içeriye çıkardı 5 dk bekle dedi etki etsin diye o çıktı sonra bağırsakların bozulmuş gibi vc ye çıkıyosum çok kolay bişi acı sızı olmuyo utanıyosun o kadar :)
 
:)) bir kaç sayfa okudum da defneye çok sıcak bakıo çoğunluk :) bir dönemde hira vardı herkeste adıyla yaşasın minnoşlarımız sağlıkla İnşallah

Allah allah gercekten bende hira ve defne arasinda kaldim. Hira yi sectim esim hira cok kisa bari yanina naz koyalim dedi simdilik degismezse hira naz geliyor bizede :)
 
Ya canım bak bu saat oldu kaburgamın ağrısı belime vurdu uyuyamıyorum kalktım şimdi ağrı kesici aldım aşağıya indi ama belimdeki ağrı uyutmuyor şimdide Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de katlanırım ben her ağrıya yeterki iyi olsun
 
Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.

Bebekler iyi, arada tekmeliyolar. Ağrım sızım yok. Benim hamileliğim boyunca hiç ağrım olmadı zaten . 2 gün gaz acımı saymazsak. Enerjim yerindeydi hep gayet güzel bir hamilelik geçiriyordum. İkiz olmasına rağmen doktorlarım bir risk görmüyorlardı. Bakalım umarım nedeni hemen anlaşılır. Böyle beklemek çok zor.
 
Doğumdan sonrada çok karışırlarsa tepkimi koyacam. Biz çocuklarimizi onlardan daha iyi dusunuruz tabiki de. Hamilelik te daha da hassas olunuyomus bu konularda onu anladım
Sen en iyisi hmm et kendi bildigini et bakacaksin olar dedigini umursamadigini gorup ellerini ustunden cekecekler. Ay her wey yolunda hic uzulmeyin hic endiwelenmeyin gibi sozlerler isini baya bi hafiflete bilirsin. Tecrube konusuyorcok cektimde
 
Allah allah gercekten bende hira ve defne arasinda kaldim. Hira yi sectim esim hira cok kisa bari yanina naz koyalim dedi simdilik degismezse hira naz geliyor bizede :)
Bende hiranur istiyorum kizimin adina uygunluk olsun diye)))) hayirli gelsin sagsalim adlarini tasisinler amin
 
Canim cok uzuldum. Ya iyilik olsun insallah. Bir sey olmaz korkma. Allah buyuk. Allah bebeklerini sana bagislasin. Allah korusun. Her ucunuzude. İnsallah sag slim kavusursun bebeciklere. Nedeni belli oldumu canim. Kanin dayandimi simdi?
 
Canim cok uzuldum. Ya iyilik olsun insallah. Bir sey olmaz korkma. Allah buyuk. Allah bebeklerini sana bagislasin. Allah korusun. Her ucunuzude. İnsallah sag slim kavusursun bebeciklere. Nedeni belli oldumu canim. Kanin dayandimi simdi?
Çok saol canım. Doktorları bekliyorum. Acildeki genç kız nedenini kaynağını göremedi. Kan hala sızıltı şeklinde ama hafifledi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…