2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok saol canım. Doktorları bekliyorum. Acildeki genç kız nedenini kaynağını göremedi. Kan hala sızıltı şeklinde ama hafifledi.
İnsallah her sey yoluna dusecrk. Sakin stress falan yapma. Sakinligini tamkinini koru. Haberdar etmegi unutma . Dualarim seninle.

Umarım her şey yolundadır. Şöyle düşün, şuan olabileceğin en güvenli yerdesin. Dualarım sizinle...

canım zor bir işlem değil ben sezaryen olmuştum sezeryandan önce yapiyorlar

Bilgilendirme icin tesekkur ederim kizlar

Canim gecmis olsun insallah korkulacak bir sey yoktur bize de haber ver

Azaltmaya çalış canım

Bende çok dokunuyorum.

Kızlar hamilelik giysilerini nerden alıyorsunuz.
Eteklerim çok sıkıyor artik
Henuz göbeğim yeni cikiyor .Kısliklarim idare etti canim su ana kadar .Daha hamile pantolonu bile giymedim hic .Kapaliydin sen demi ? Gecen gun tesettur mağazaya girdim alt ust salaş takimlar gelmis su yeşili fuşya vs cok tatli renkleri vardi. Onlardan alcam .Bir de salas 2 tunik aldim .Işıl hamile dunyasi var oradan da kiyafet almayı düşünüyorum. LCWa nın online sayfasinda kot tunikler gördüm hosuna gidebilir.

Canım çok geçmiş olsun, ikizler topiginde böyle kanamaları olup sonra normal hamileliği devam edenler okumuştum. Bebekler iyiymiş çok şükür bizede haber ver inşallah hiçbir sorun olmayacak.

Acil şifalar diliyorum, umarım bir an önce güzel haber alırsınız..

çok geçmiş olsun canım umarım kötü bir şey yoktur Allah bebişlerini ve seni korusun ...

Canım başka ortopedi doktoruna git bence. Bazı doktor vermek istemiyor. Ufak bir araştırma yap çevrene falan sor yani rapor veren bir ortopedici bulursun bence. Benim arkadaşın hamileyken varisleri çıkmıştı. Ama baya çoktu. Doktor istediğin zaman gel ben sana rapor veririm demişti. Bi hafta çalışıp bi hafta rapor alıyordu.

Çok geçmiş olsun canım.
Benimde hiç riskim yokken 3. ayda öyle kan boşalmıştı ama 1 litre falan gitmiştir sular seller gibiydi. Temizlik yapmıştım mutfak dolaplarımı falan sildim çok yoruldum. Ondan olduğunu düşünmüştüm. Yorulmak, ilişki falan tetikliyor canım.
İnşallah hiç sıkıntısız geçer bu günler canım. Allah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin hepimize.

Ben kasıklarımın çok altta hissediyorum, camaşır lastiğinin bile altında. Doktor olumsuz birşey söylemedi.

Allah korusun meleklerini. Kanamanın nedeni anlaşılsmıyor bazen. Hayırlısı olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına...

Ay canım çok geçmiş olsun. Hayvanlar hissediyormu acaba? Gelişmelerden bizi haberdar et şükürki bebişler ve sen iyisin. İnş bi kerelik bişeydir gelir geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…