- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.321
Ben lcw bir pantolon ve penti hamile taytı ve külotlu çorabı aldım canımAzaltmaya çalış canım
Bende çok dokunuyorum.
Kızlar hamilelik giysilerini nerden alıyorsunuz.
Eteklerim çok sıkıyor artik
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yoktur.Çok saol canım. Doktorları bekliyorum. Acildeki genç kız nedenini kaynağını göremedi. Kan hala sızıltı şeklinde ama hafifledi.
İnsallah her sey yoluna dusecrk. Sakin stress falan yapma. Sakinligini tamkinini koru. Haberdar etmegi unutma . Dualarim seninle.Çok saol canım. Doktorları bekliyorum. Acildeki genç kız nedenini kaynağını göremedi. Kan hala sızıltı şeklinde ama hafifledi.
Umarım her şey yolundadır. Şöyle düşün, şuan olabileceğin en güvenli yerdesin. Dualarım sizinle...Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Bebekler iyi, arada tekmeliyolar. Ağrım sızım yok. Benim hamileliğim boyunca hiç ağrım olmadı zaten . 2 gün gaz acımı saymazsak. Enerjim yerindeydi hep gayet güzel bir hamilelik geçiriyordum. İkiz olmasına rağmen doktorlarım bir risk görmüyorlardı. Bakalım umarım nedeni hemen anlaşılır. Böyle beklemek çok zor.
canım zor bir işlem değil ben sezaryen olmuştum sezeryandan önce yapiyorlar
Canım normal doğumdada ıkınırken tuvaletini yapma diye yapılıyormuş. Ama gebe okulunda bize hergün düzenli tuvalete çılıyorsanız ve sancılarınızın olduğu gün tuvalete çıktıysanız yaptırmak istemiyorum diyebilirsinşz. Ama 2-3 güne bir tuvalete çıkıp birde o günde yap adıysanız yaptırın demişti.
Bana ameliyat öncesi yapılmıştı kişisel mahremiyet ben gerilmiştim.
Canım bana daha 4 sene önce ilk defa lavman yaptı hemşire hastaydım. Sulu dolu serim gibi bişey getirip arkadan takıyor bekle dedi suyun hepsi doluyo içeriye çıkardı 5 dk bekle dedi etki etsin diye o çıktı sonra bağırsakların bozulmuş gibi vc ye çıkıyosum çok kolay bişi acı sızı olmuyo utanıyosun o kadar :)
Canim gecmis olsun insallah korkulacak bir sey yoktur bize de haber verSelam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Bebekler iyi, arada tekmeliyolar. Ağrım sızım yok. Benim hamileliğim boyunca hiç ağrım olmadı zaten . 2 gün gaz acımı saymazsak. Enerjim yerindeydi hep gayet güzel bir hamilelik geçiriyordum. İkiz olmasına rağmen doktorlarım bir risk görmüyorlardı. Bakalım umarım nedeni hemen anlaşılır. Böyle beklemek çok zor.
Henuz göbeğim yeni cikiyor .Kısliklarim idare etti canim su ana kadar .Daha hamile pantolonu bile giymedim hic .Kapaliydin sen demi ? Gecen gun tesettur mağazaya girdim alt ust salaş takimlar gelmis su yeşili fuşya vs cok tatli renkleri vardi. Onlardan alcam .Bir de salas 2 tunik aldim .Işıl hamile dunyasi var oradan da kiyafet almayı düşünüyorum. LCWa nın online sayfasinda kot tunikler gördüm hosuna gidebilir.Azaltmaya çalış canım
Bende çok dokunuyorum.
Kızlar hamilelik giysilerini nerden alıyorsunuz.
Eteklerim çok sıkıyor artik
Canım çok geçmiş olsun, ikizler topiginde böyle kanamaları olup sonra normal hamileliği devam edenler okumuştum. Bebekler iyiymiş çok şükür bizede haber ver inşallah hiçbir sorun olmayacak.Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Acil şifalar diliyorum, umarım bir an önce güzel haber alırsınız..Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
çok geçmiş olsun canım umarım kötü bir şey yoktur Allah bebişlerini ve seni korusun ...Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Kadın doğum doktorumdan iş yerime karşı ağır işlerde calistirilmamam daya uygundur diye bişey yazabilir misiniz dedim yani onlar yardımcı olur aslında gibi şeyler söyledi pek yanaşmadı. Ben de bir önceki doktorum gibi bundan da sogumayayim diye hiçbir şey söylemedim. Ortopediye de ne yapabilirim bu ağrılara ve ilerde çok zorlanirsam rapor yazar mısınız zaten bir ay daha kesin çalışmak zorundayım işlerim nedeniyle dedim. Direkt hayir dedi. Prensip meselesi demek ki
Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Merhaba kızlar bebeğinizin hareketlerini nerenizde hissediyorsunuz benim kızım hala kasıklarımda hareket ediyor oğlumda bu aylarda göbek deliği hizasında hissederdim acaba cinsiyet farkı mı ? Bu arada kızımızın ismi Elif Mila olacak tekrar değişmezse oğlum zeynep olmasını çok istiyor ama kuzeninin adı zeynep koyamıyorum
Allah korusun meleklerini. Kanamanın nedeni anlaşılsmıyor bazen. Hayırlısı olsun inşallah sağ salim alırsın kucağına...Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?