- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.341
Cinsiyet kız mıBen kasıklarımın çok altta hissediyorum, camaşır lastiğinin bile altında. Doktor olumsuz birşey söylemedi.
hadi rabbim gonlune gore versin insallh vnmKızlar iyi akşamlar ne zamandır giremedim misafirlerim var hepiniz iyisinizdir inşallah, ben yarın kısmetse ayrıntılıya gireceğim biliyorsunuz cinsiyet için kesin olsun diye ayrıntılıyı bekledim ne zamandır dua edin bize artık yarın hem sağlığını öğrenmek hem de cinsiyetini kesinleştirmek istiyorum ilk hamileliğimde doktorum yanılmıştı diye ağzım sütten yanmış misali bu defa garantiye almak istedim inşallah bu bebeğimi de doğururken cinsiyet şoku yaşamam bizim buraların en iyi doktoruna gideceğim USG aletleri de çok iyi inşallah her şey yolunda gider yarın akşam üstü girip sonucu yazacağım hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın inşallah
İki erkek, ikiz benimki.Cinsiyet kız mı
Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Bebekler iyi, arada tekmeliyolar. Ağrım sızım yok. Benim hamileliğim boyunca hiç ağrım olmadı zaten . 2 gün gaz acımı saymazsak. Enerjim yerindeydi hep gayet güzel bir hamilelik geçiriyordum. İkiz olmasına rağmen doktorlarım bir risk görmüyorlardı. Bakalım umarım nedeni hemen anlaşılır. Böyle beklemek çok zor.
Kızlar aşı oldunuz mu ?
Çok geçmiş olsun canım umarım kötü bişey yoktur.Selam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Bebekler iyi, arada tekmeliyolar. Ağrım sızım yok. Benim hamileliğim boyunca hiç ağrım olmadı zaten . 2 gün gaz acımı saymazsak. Enerjim yerindeydi hep gayet güzel bir hamilelik geçiriyordum. İkiz olmasına rağmen doktorlarım bir risk görmüyorlardı. Bakalım umarım nedeni hemen anlaşılır. Böyle beklemek çok zor.
benimde kasik kisminda ama artık hareketleri uykudan uyandırıyor sağdan sola dönerken karnımda sertleşiyor elimi koyuyorum tekmelemeye başlıyor çok güzel bir duygu :)Merhaba kızlar bebeğinizin hareketlerini nerenizde hissediyorsunuz benim kızım hala kasıklarımda hareket ediyor oğlumda bu aylarda göbek deliği hizasında hissederdim acaba cinsiyet farkı mı ? Bu arada kızımızın ismi Elif Mila olacak tekrar değişmezse oğlum zeynep olmasını çok istiyor ama kuzeninin adı zeynep koyamıyorum
Pera isminin bi anlamı yok Beyoğlunun eski adı cıkıyor sadeceBende düzensiz kalp atışı var bir de, tansiyon ölçerken görüyorum ayrıca hissediyorum da zaman zaman. Yarın kan ve idrar testi veeicem bakalım inşallah ciddi bişey yoktur canım sana da geçmiş olsun.
Defne ismini çok severim bende, kibar isim :) ismiyle büyüsünler inşallah.
Pekmez arada 6e canım ama kiloyu sana aldırır kaloriden dolayı.. Ben de soğuk sıkım almıştım doktora sordum pekmezi, kalorisi çok kilo alırsın, arada yersin dedi,zaten vitamin ilaçlarını alıyorsun gerek yok dedi. Ben de ayda yılda bir canım isterse yiyorum :))
Pera ismini verdi bir akrabamız kızına, bence çok güzel eğer düşünürseniz.:)
canım suan nasılsın çok üzüldüm inşallah korkulacak birsey yoktur ama niye hemen yatış verdiler hayırlı haberlerini bekliyoruz canimSelam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Benim adım da Lale ismimi seviyorum ama çocuğu okula giden anneler bıkmış durumdabenim de bu sene oğlum 1.sınıd Ela ve Lale den bööö geldi yoksa cok severdim Ela ismini
Henuz göbeğim yeni cikiyor .Kısliklarim idare etti canim su ana kadar .Daha hamile pantolonu bile giymedim hic .Kapaliydin sen demi ? Gecen gun tesettur mağazaya girdim alt ust salaş takimlar gelmis su yeşili fuşya vs cok tatli renkleri vardi. Onlardan alcam .Bir de salas 2 tunik aldim .Işıl hamile dunyasi var oradan da kiyafet almayı düşünüyorum. LCWa nın online sayfasinda kot tunikler gördüm hosuna gidebilir.
bende bu sabah oldum tetonos aşısını ağrı yapar dedi 3 gün inş zor olmaz ise geldim şimdi nazlanıcam valla :)İyi akşamlar kızlar.
Bugün aile hekimliği aradı tetanoz aşımı ilk doz oldum. İkinci doz da 1 ay sonra olacakmışım. Yarın sabah da kan ve idrar testi vericem 1.5- 2 ayda bir bakıyorlar. İnşallah temiz çıkar. Bu arada şeker yüklemesi hala yaptırmadım, doktor istemesine rağmen yaptırmazsam sıkıntı olur mu sizce?
:) ay kusura bakma ama gercekten 1.sınıf ilk dönem cok zormuş ve bu iki isimde cok zorlandıkBenim adım da Lale ismimi seviyorum ama çocuğu okula giden anneler bıkmış durumda
Bizde Alin Mila ve Melis arasında kaldık :)Bn hamile kalmadan önce defne yada ayşıl dşünüyordum.. ayşılı eşim istemiyor die derin dedim şimdi derin ve defne arasındayız
Canim elbise al daha rahat edersin kumas etek normalde bile rahat degil hamilelikte hic rahat edemezsin .Kışlıklar benide idare etti gibi ama artık almam lazım
Kıyafetler oluyor rahat hareket edemiyorum özellikle kumaş eteklerle
Diğer üstlerim vs oluyor zaten
Kumaş etekler şık duruyor ama bakalım inşallah düzgün bişey bulurum
Olmadı bir kaç etek alıp hamile eteğine ceviririm
cok gecmiş olsun inş bi daha tekrarlamaz bebekler iyimiş cok şükürSelam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
ben bu sabah oldım diğeride 6 nisan dediKızlar aşı oldunuz mu ?
çok geçmiş olsun cnm umarım her şey yolundadır,iyisinizdirSelam kızlar. Buraya yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım. Moralinizide bozmak istemiyorum. Gece kedimin dürtmesiyle uyandım. Kalkmışken tuvalete gideyim dememle kan boşaldı. Acile geldim yatış verdiler. Şimdi doktorların vizitelerinin başlamalarını bekliyorum.
Pera isminin bi anlamı yok Beyoğlunun eski adı cıkıyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?