2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsubn Allah ım korusun İnşallah bişi yoktur

Kızlar popo agrım bitmeden bide bacak agrilarim başladı dizkapagmda ayaklarim arasindaki yerler agrio kaslarmmı desem kemiklerimmi desem bilemiyorum. Sizde varmı böyle ağrilar. Çok kilo aldımda ondanmı oluyo. Tüp bebekle olunca o donemde almstm toplam bugun dabah tartldim 7 kilo almsm oyuzdenmi acaba

Canim ben 2 kilo aldim benim de agriyor cok ayakta kaliyorum dinlenemiyorum gun icinde onun da etkisi var

Magnezyum kullanıyor musun. Bende 7 kilo aldım ciddi ağrım vardı kullandığımdan beri hafifledi.

O kişiye göre değişir benim için anlamı var. Sadece bir öneriydi

Tetanos aşısında abartılacak bir durumum yok, ertesi gündeyim fena veya dayanılmaz bir ağrı yok.

Teşekkür ederim cok yakın arkadaşımın kızınında adı Pera aşıda şimdilik bi sıkıntı yok inş olmaz

Canım çok geçmiş olsun, allah şifa versin, sağ sağlim çocuklarını kucağına Alman dileğiyle..

İyi dilekleriniz için çok teşekür ederim. Tek tek alıntılayamadım. İyiyim hastanede yatıyorum. Kızlarda iyi. İçe kanama yok, rahimde açıklık yok. Ağrı yok. Ama neden kanadı belli değil. İkiz riskli gebelik tek açıklama bu. Bir gece hastanede kalmamı istiyorlar. Eve gidesim var ama kalıcam heralde.

geçmiş olsun canım sen yine kal hastanede 1 gün ne olur ne olmaz

Kızlar son aylarda daha çok kilo alınıyormuş, o yüzden ben dikkat etmeye çalışıyorum. Doktorum ilk 5 ay kilo almasan bile normal demişti bana o yüzden kilo yapacak şeylerden kendimi uzak tutmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…