2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Laf anlatamıyorum ki zaten canım ama kaynanayla ne zaman bir araya gelsek kilo konusu açılıyor. Kullandığım vitamin hapina bile karıştı. Güya o hap sadece bana kilo aldiriyomus bebege değil

neden sana bu kadar çok karışıyorki anlam veremedim zaten dr herşeyin iyi olduğunu söylemiş, kayınvaliden ihtisasını nerede tamamladı acaba dr gibi mübarek

Slm kızlar bişey sormak istiyorum.. uzun uzun arardım ama bulamdım mağazalarda gördüm joker e bebek ve toyzz da ama nette çıkmıyor... oyuncak hışırdıyor diş kaşm yeri flnda var minik fiyatı 10-20tl arasında ismini biliyormusunuz... fotodakine benzer ama daha küçük

Eklentiler

• 20180219_233424.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 43

kalman daha iyi canım çok şükür ki ne sende ne bebişlerde bişi yok... dinlenmene bak sen

hiç bir fikrim yok canım ya

Çok sevindim sabahtan beri aklım sendeydi, iyi olsunlar da kal bir geceden bir şey olmaz.

Fisher price eglenceli elmaymis ismi canim

bunlar güzel gelince hafta sonu çarşıda bakıp çok beğendiğim ama fiyatı çok olduğu için alamadığım bir set daha vardı onu da buldum mağazadan daha uygun onuda aldım gelince atarım onu da

H hades çok sevindim dualarımız seninle şükürki herkes iyi. Allah yavrularımızı ağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Sıkılırsın belki ama gözlem altında olman daha iyi, evde yatmıyoruz hep kendimize iş buluyoruz. İçim rahatladı valla, benimde ikiz çok üzülmüştüm.

Çok güzel maşallah,güle güle giysin bebeğin inşlh.hangi siteden aldın paylaşır mısın lütfen

Kızlar merhaba ben ve oğlum Da şükür 21. Haftaya girdik.serklajlı olduğum İçin sürekli yatıyorum Ve malesef çarşı pazar gezip alışveriş yapamayacağım.Zaruri olanları netten alıp,eksikleri Allah nasip ederse doğduktan sonra tamamlayacağım.O yüzden internetten yaptığınız alışverişleri site ismiyle paylaşabilir misiniz?

aman iyi olsunlar da kal canım acil şifalar inş bir daha böyle bi olay yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…