2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebişleriniz yataklarını aldınız mı? Alanlar ebatlar hakkında bilgi verebilirmi? Ben 5 yaşıma kadar yatabileceği birşeylar bakıyorum. Evim dar 2 büyüyen yatak 180 boyunda odama dığmayabilir.

Realmomy onu biliyorum cnm ama bnm sorduğum onların küçüğü oluyor... neyse artk mağza mağza gezicem yapcak bişy yok

Kızlar bebişleriniz yataklarını aldınız mı? Alanlar ebatlar hakkında bilgi verebilirmi? Ben 5 yaşıma kadar yatabileceği birşeylar bakıyorum. Evim dar 2 büyüyen yatak 180 boyunda odama dığmayabilir.
Bn park yapak aldım cnm kraft calipso elite 70x120 cm kurdum ölçüleri iyi geldi

Kızlar merhaba 5 gündür boğaz yanması ve yutkunamama sıkıntısı yasiyorum doktor parol dışında ilaç vermedi oda ise yaramıyor zaten. Ihlamur elma kabugu bal karabiber limon vs ne bulduysam denedim baska ne yapabilirim ? Gün içinde rahat yutkunuyorum ama akşama doğru tekrar başlıyor nasıl bişey anlamadım bi yardımcı olur musunuz ?

geçmiş olsun canım aslına bakarsan yapılacak herşeyi yapmışsın

geçmiş olsun canım aslına bakarsan yapılacak herşeyi yapmışsın
Çok sagol cnm hiç bu kadar uzun sürmemişti ne yapıcağımi sasirdim. Doktor bol bol su iç dedi zaten gün içinde 3.5 lt su tuketiyorum banamisin demedi, sirke ve suyla gargara yap dedi onuda bir iki yaptım midem bulandı kafayı yicem sürekli boğazımda bi kuruluk ozellikle akşamları.

Kızlar bebişime inst ten aldıklarım çok beğendim ben kumaşını kalitesini

Eki Görüntüle 2119909

Çok beğendim internettn mi aldın

Bende bugün ilaç yazdırmak için gittim sordum
Çünkü b3nde seninle aynı durumdayim boğaz spreyi var sikayim mi dedm hayır dedi doktor.
Ihlamur gibi sıcak içecekler tüket dedi ama ıhlamur da bir bardaktan fazla içme dedi.
Çok zorda kalırsan parol iç dedi.

Ben kendimi sıcak tuttum sadece burun tıkanıklığı kaldı.

Canımda hep dondurma istiyor.
Dondurma yedim bir güzel..

Kızlar bu ara da siz egzersiz yapıyonuz mu

Gecmis olsun cnm bende şimdi ıhlamur içtim yorganın altına girdim belki terlersem boğazım düzelir

Çok geçmiş olsun. Ben de bu kanama yüzünden 15 gündür evde yatıyorum. Bende bebeğin kesesinde ayrılma var ve plasenta aşağıda. Umarın çabuk atlatır çıkarsın hastaneden.

Canım merhaba. Sen de mi bebişin tüp bebek? Benimki de öyle. Eylül ayında ilk tedavi süremde 57 kilo ile başlamıştım sonra 4 kilo almıştım o ay tutmamıştı. Sonra ekimde tekrar denedik bu sefer çok şükür oldu. Hamile kaldığımda 61 kiloydum. 2 hafta öncesine kadar da 68 dim şimdi birden 71 oldum. Acayip kilo alıyorum tamam iştahım baya bi yerinde ama 10 günde 3 kilo almak normal mi bilemedim. Yani toplamda 14 kilo aldım tedaviye başladığımdan beri ve daha 4 ay var. Sen de mi çok kilo alıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…