2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyiyim canımcım, bu aralar yine iş güç koşturuyorum. Çok uykusuzum keyfim yok, yinede paşamla çok mutluyuz. Sen nasılsın cnm, paşan nasıl?
Iyi olmaniza sevindim canim hepimizde bi hayat telasi iste bizde iyiyiz cok sukur bugun 3lu testin sonucunu aldim cok sukur temiz cikti :)

Ben tutan tevavi suresinde 2 kilo aldm 58 idim suan 65 im toplam 7 kilo aldm canm

Selam kızlar kafam karistti akil verin bana dun doktordan geldik.herşeyi inceledi şurası su burası sole herşey yolunda dedi.ayrıntılı ultrasona nezmn gireyim dedim.gerek yok benim baktigimdan farkli olmucak resimmi iston 4boyutlu dedi.napim şimdi ya bilemedim.

Iyi olmaniza sevindim canim hepimizde bi hayat telasi iste bizde iyiyiz cok sukur bugun 3lu testin sonucunu aldim cok sukur temiz cikti :)

Evet cnm biriken sayfaları okurken gördüm, çok sevindim:) geçmişler olsun, sırada ayrıntılı ultrasonun mu var, yaptıracak mısın onu?

hadess canım geçmişler olsun, sen iyi ol, bebişler iyi olsun da inşallah, bi gece yat canın saolsun. Haberdar et bizleri de sebebini söylerlerse

Bende ocak ayında çok dondurma yemiştim, sonra çok hasta oldum antibiyotik bile kullandırmıştı doktorum.

Bu arada saat 14:00 gibi evden çıkıp Kadıköye doğru biraz yürüyeyim dedim ve saat 16:15 te geldim, egzersiz olarak bu bana yeter bence. Çok yürümekten midir bilemiyorum sağ bacağım uyuşmaya başladı. Şimdi dinleniyorum.

Kızlar bebişleriniz yataklarını aldınız mı? Alanlar ebatlar hakkında bilgi verebilirmi? Ben 5 yaşıma kadar yatabileceği birşeylar bakıyorum. Evim dar 2 büyüyen yatak 180 boyunda odama dığmayabilir.
Canım ben büyüyen beşik aldım 80x180 cm, bir de anne yani aldım yatak odamda yer olmadığından küçük birşey tercih etmek istedim. o da sanırım 85x50 idi.

Kızlar dermoeczanem den alışveriş yapan varmı. Lierac ve bio oil fiyatı benim aldığım yere göre çok uygun. Böyle uygun oluncada bi şüpheye düşüyorum sahtemi acaba diye
Bildiğim kadarıyla Son kullanma tarihi yakın oluyor ben de alacaktım da bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…