2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 3-4 gün aynı sıkıntıyı yaşadım, yarım limonun içine 1 kaşık tuz döküp gargara yapmak faydalı oldu, mide de bulandırmıyor. Bir de doktorum mebucaine pastil önermişti, doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz.

Geçmiş olsun canımbende de şu sorun oluyor kramp
Ama çok şükür bu aralar yok

Sen en iyisi hmm et kendi bildigini et bakacaksin olar dedigini umursamadigini gorup ellerini ustunden cekecekler. Ay her wey yolunda hic uzulmeyin hic endiwelenmeyin gibi sozlerler isini baya bi hafiflete bilirsin. Tecrube konusuyorcok cektimde
En iyisi senin dedigin gibi yapmak canım çok haklısın. Kiyamam yaa o cektirenler gelin olmadimi acaba

Hastanede gozetim altında olman daha iyi canim hem dinlenmis olursun kafan da rahat olur .Tekrar gecmis olsun.

neden sana bu kadar çok karışıyorki anlam veremedim zaten dr herşeyin iyi olduğunu söylemiş, kayınvaliden ihtisasını nerede tamamladı acaba dr gibi mübarek
Normalde bişeye Karışmaz. Bana kaynanalik yapmadi şimdiye kadar. Ama bu bebek konusuna karismaya basladi. Kiloma taktı bebegimin kilo almadığını düşünuyo. Bebegin kilosunu az buluyo kendince. Eşime de dedim ben boşuna doktora gidiyorum annen profosör olmuş nasilolsa o daha iyi biliyor dedim.

İyi demişsin haketmiş

Kızlaar yardım.... kızımın adına dün akşam eşimle karar verdik derin...
Bugun ablam eminmisin herşeyi cok derin yaşar aşkı neferti neşeyi faln filan dedi.. bende düşünmüştüm ama biri ne kdr derin deyince elemiştim dedi.... içim bi öfke doldu...
geçen günde görümceme defne yada derin olabilir demiştim o da başka bulun bnce hoş deiller hümeyra koycaktm bn dedi... gıcık oldum...
Sizce nasıl bir inat uğruna koyar gibi hissediyorum bn kimsemin çocuğunun ismine karışmadım herkez bna bişey söylüyor.... fikirlerinizi söyleyin lütfen açıkça... kızım bir ömür kullanacak ismini...

NOT: defne yi uzunzmndır beğeniyordum ama derin daha ağır geldi... başka isim araştırırken bile derin hep bir köşedeydi

Canım neden söylüyorsunuz ki başkalarına. Başkalarına bişeyleri anlattıkça kendilerinde olaylara müdahil olma yetkisi görüyorlar. Benim için eşim ve ben dışındaki herkes başkası. Annem bile isim şunu koyun düşünmeyin falan diyor bende tabi babasının düşünmesine gerek yok akrabaları düşünür koyar adını diyorum yorum yapamıyorlar. Biz ne anneme ne kayınvalideme hiçbişey anlatmıyoruz detaylı. Sağlıklı diyoruz geçiyoruz. Kimse gelmeden herşeye yorum yapmasınlar diye eşyalarını da aldık. Yoksa şu iyi bu kötü kafa karıştıracaklar :). Eşinle düşünün karar verin ikinizin bebeği kime ne :)

Annem bn karışmam bana kimse karışmadı bnde karışmam dio.. ama ablalar sorup duruyor.. bnde aklmda bunlar var demiştim.. şimdi belirledik karar verdik yorum yapıyorlar... bn dedm eğer içime başka bir isim doğarsa yada rüyamda görürsem değiştirim die off çok kararsız kaldm

Canım bize de neler neler dediler ece koymak istiyoruz, çok kısa kuranda geçmiyor vs vs ama kimseyi dinlemedim şimdilik . Ayrıca çocuklar isminin anlamını taşıyor evet ama derinin anlamı kötü değil ki derin duygusal anlayışlı ince düşünen de olabilir hem o biraz karakterle ilgili isminin anlamıyla hiç alakalı olmayan nice insam var öyle olmasa tüm ayşeler emineler burcuların karakteri aynı olurdu. Hem duygularını derin yaşasa dahi bu kötü bişey değil Bence derin çok güzel huzurlu bi isim geldi bana.

GEcmis olsun Ek olarak portakal greyfurt suyu da icebilirsin bol C vitamini kivi tuket mesela ve bol bol limonlu ilik su..

Kızlar bebişleriniz yataklarını aldınız mı? Alanlar ebatlar hakkında bilgi verebilirmi? Ben 5 yaşıma kadar yatabileceği birşeylar bakıyorum. Evim dar 2 büyüyen yatak 180 boyunda odama dığmayabilir.

Ben de park yatak aldım oğluma 70x110 uygun ölçüydü,yatak odamıza koydum daha sonra oda yapınca ayrıca yatak eşyasını alıcam.

İsim işi eşler bile birbirine uyum sağlamaktadır zorlanıyor kaldı ki dıdının dıdısı :) ya sallayın gitsin.. Biz anne babası olarak karar vericez adıyla büyüsün diyeceksiniz çıkıcaksınız işin içinden. Kime ne herkesin sevmediği bir isim var zaten kimse de önemli değil. Eşinizle sizin bileceğiniz konu. Çocuk sizin kimseyi karıştırtmayın naçizanw tavsiyem.

@fatma_sibel geçmiş olsun canım tez zamanda geçer umarım.

Canım içinden ne geliyorsa onu koy. Bebekle bağı olan biziz ve kalbinden geçen doğrudur bence. Daha zaman var belki sonradan senin de başka isme gönlün kayar ama başkaları yorum yaptı diye kafanı karıştırma hiç.

Ayrıca Derin ismi çok çok güzel. Her isme ararsan kulp bulursun, o yüzden sakın canınızı sıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…