2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Koyacagin ismi hic paylaşma en güzeli düşünüyoruz de gec Sanki kendileri yapiyor çocuğu isim koyma hakki anne babanindir .Elestiri yapmak kimsenin haddine değil.

Ayrıca Derin ismi çok çok güzel. Her isme ararsan kulp bulursun, o yüzden sakın canınızı sıkmayın.
Çoook teşekkür ederim kızlar ya iyi ki varsınız içten içe bnde sizin gibi düşünüyorum ama etkileniyorum gibi de geliyor... yorum yapana ben karar verdim der geçerim dimi :) karışmasın kimse

Çoook teşekkür ederim kızlar ya iyi ki varsınız içten içe bnde sizin gibi düşünüyorum ama etkileniyorum gibi de geliyor... yorum yapana ben karar verdim der geçerim dimi :) karışmasın kimse
Bana açık açık ece ismi güzel değil ne modern isimler var dediler ama hiç umursamadım. Benim kızımın ismi olunca güzel olur dedim geçtim. Belki çoğuna güzel gelmiyor olabilir biz sevdik ama eşimle biz taa sevgiliyken kızımız olursa ece olsun prensesimiz olsun diyorduk hiçte değişmedi, düşünmedik bile. Belki farklı bi isim koyarız belli olmaz ama yine biz istersek olur. Sende umursama hiç benim kızıma çok yakışacak de geç.

Aynen kızlar ne kadar bilirse başkaları o kadar yorum yapıyor. O yüzden hiiç takmıyoruz. Bebişlerimize gönlümüzden geçenleri alıp istediğimiz isimleri koyuyoruz

Limonla gargara yapmıştım ama tuz ilave etmemiştim bide öyle deniyeyim tesekkurler

park yatak alan anneler, prego cosmos modeli nasıl? 25 kg taşıma kapasiteliymiş. 75x110 ebatlarında. Ben ikiz için salonda kullanıcam ekstra olarak.

Çok tatlıymış canım güle güle kullan :) markası ne acaba birde nerden aldın merak ettim :)
Doll (markasimi yada bi markanin urunumu pek cozemedm bunu ama cok begendm) 1V1Y den aldim canm
Kargoda yarin dagitima cikicak kurarsam hemen foto atarm:)

Aynen öyle dicem ece ismi de güzel bnde göbek adını eda koydum
Ben de aldiklarimin fotosunu ablama atıyorum .Uzak oldugu icin hamileyken hic gormedim bile. Yeter artik alma diyor .Ben de dedim hic yeni dogan almadim ki nasil yetsin .Aldiklarimin hepsi 3 6 ay .
Alma demelerine de anlam veremiyorm parasını onlarmı veriyorlar istediğini gönlünce alırsın hele ki ilk çocuksa hevesimizi almayalımmı allah alla

Kimseyle bisey paylaşmayacaksın annen dışında bunu anladim .Guya tecrube sahibi olduklari icin yardimci oluyorlar ama eleştirmekten oteye gecmiyor konuşmaları.

Kizlarrr ben napcam ya

Kızlar bebişleriniz yataklarını aldınız mı? Alanlar ebatlar hakkında bilgi verebilirmi? Ben 5 yaşıma kadar yatabileceği birşeylar bakıyorum. Evim dar 2 büyüyen yatak 180 boyunda odama dığmayabilir.

Henuz almadım ama Meltem Mondo modelini beğendim, kalitesi güzeldi. 120x60 cm anneyanı da olan bir beşik. 3 yaşına kadar yatabilir deniyor. Ben önce kendi yanıma sonra odasına taşımayı planlıyorum. Sonrasında ise montessori tarzı doğal ahşap alacağız. Büyüyen yatakları satıcı kendisi tavsiye etmedi elinde olmasına rağmen.

Yok yaa ne alaka canim derin cok guzelll bi isim yani adi buse olanlarr opuolar mi herkesi veya adi damla olan damliyo mu her konuyaa ya da beste olanlarr sarkilar mi yazio filann ay cok guldumm yaa canimnn sen aklini ikileme cok guzel hos bi isim

Yok yaa ne alaka canim derin cok guzelll bi isim yani adi buse olanlarr opuolar mi herkesi veya adi damla olan damliyo mu her konuyaa ya da beste olanlarr sarkilar mi yazio filann ay cok guldumm yaa canimnn sen aklini ikileme cok guzel hos bi isim
Teşekkür ederim cnm her isme bişy bulunur elbet ama acba mı dedim yani saolun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…