- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #25.461
Koyacagin ismi hic paylaşma en güzeli düşünüyoruz de gecKızlaar yardım.... kızımın adına dün akşam eşimle karar verdik derin...
Bugun ablam eminmisin herşeyi cok derin yaşar aşkı neferti neşeyi faln filan dedi.. bende düşünmüştüm ama biri ne kdr derin deyince elemiştim dedi.... içim bi öfke doldu...
geçen günde görümceme defne yada derin olabilir demiştim o da başka bulun bnce hoş deiller hümeyra koycaktm bn dedi... gıcık oldum...
Sizce nasıl bir inat uğruna koyar gibi hissediyorum bn kimsemin çocuğunun ismine karışmadım herkez bna bişey söylüyor.... fikirlerinizi söyleyin lütfen açıkça... kızım bir ömür kullanacak ismini...
NOT: defne yi uzunzmndır beğeniyordum ama derin daha ağır geldi... başka isim araştırırken bile derin hep bir köşedeydi
Canım bize de neler neler dediler ece koymak istiyoruz, çok kısa kuranda geçmiyor vs vs ama kimseyi dinlemedim şimdilik . Ayrıca çocuklar isminin anlamını taşıyor evet ama derinin anlamı kötü değil ki derin duygusal anlayışlı ince düşünen de olabilir hem o biraz karakterle ilgili isminin anlamıyla hiç alakalı olmayan nice insam var öyle olmasa tüm ayşeler emineler burcuların karakteri aynı olurdu. Hem duygularını derin yaşasa dahi bu kötü bişey değil Bence derin çok güzel huzurlu bi isim geldi bana.
Ben de park yatak aldım oğluma 70x110 uygun ölçüydü,yatak odamıza koydum daha sonra oda yapınca ayrıca yatak eşyasını alıcam.
İsim işi eşler bile birbirine uyum sağlamaktadır zorlanıyor kaldı ki dıdının dıdısı :) ya sallayın gitsin.. Biz anne babası olarak karar vericez adıyla büyüsün diyeceksiniz çıkıcaksınız işin içinden. Kime ne herkesin sevmediği bir isim var zaten kimse de önemli değil. Eşinizle sizin bileceğiniz konu. Çocuk sizin kimseyi karıştırtmayın naçizanw tavsiyem.
@fatma_sibel geçmiş olsun canım tez zamanda geçer umarım.
Canım içinden ne geliyorsa onu koy. Bebekle bağı olan biziz ve kalbinden geçen doğrudur bence. Daha zaman var belki sonradan senin de başka isme gönlün kayar ama başkaları yorum yaptı diye kafanı karıştırma hiç.
Çoook teşekkür ederim kızlar ya iyi ki varsınız içten içe bnde sizin gibi düşünüyorum ama etkileniyorum gibi de geliyor... yorum yapana ben karar verdim der geçerim dimi :) karışmasın kimseAyrıca Derin ismi çok çok güzel. Her isme ararsan kulp bulursun, o yüzden sakın canınızı sıkmayın.
Aynen öyle hıh onlaraKoyacagin ismi hic paylaşma en güzeli düşünüyoruz de gecSanki kendileri yapiyor çocuğu isim koyma hakki anne babanindir .Elestiri yapmak kimsenin haddine değil.
Bana açık açık ece ismi güzel değil ne modern isimler var dediler ama hiç umursamadım. Benim kızımın ismi olunca güzel olur dedim geçtim. Belki çoğuna güzel gelmiyor olabilir biz sevdik ama eşimle biz taa sevgiliyken kızımız olursa ece olsun prensesimiz olsun diyorduk hiçte değişmedi, düşünmedik bile. Belki farklı bi isim koyarız belli olmaz ama yine biz istersek olur. Sende umursama hiç benim kızıma çok yakışacak de geç.Çoook teşekkür ederim kızlar ya iyi ki varsınız içten içe bnde sizin gibi düşünüyorum ama etkileniyorum gibi de geliyor... yorum yapana ben karar verdim der geçerim dimi :) karışmasın kimse
Ben de aldiklarimin fotosunu ablama atıyorum .Uzak oldugu icin hamileyken hic gormedim bile. Yeter artik alma diyor .Ben de dedim hic yeni dogan almadim ki nasil yetsin .Aldiklarimin hepsi 3 6 ay .Aynen öyle hıh onlara
Limonla gargara yapmıştım ama tuz ilave etmemiştim bide öyle deniyeyim tesekkurlerBen de 3-4 gün aynı sıkıntıyı yaşadım, yarım limonun içine 1 kaşık tuz döküp gargara yapmak faydalı oldu, mide de bulandırmıyor. Bir de doktorum mebucaine pastil önermişti, doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz.
Doll (markasimi yada bi markanin urunumu pek cozemedm bunu ama cok begendm) 1V1Y den aldim canmÇok tatlıymış canım güle güle kullan :) markası ne acaba birde nerden aldın merak ettim :)
Aynen öyle dicemBana açık açık ece ismi güzel değil ne modern isimler var dediler ama hiç umursamadım. Benim kızımın ismi olunca güzel olur dedim geçtim. Belki çoğuna güzel gelmiyor olabilir biz sevdik ama eşimle biz taa sevgiliyken kızımız olursa ece olsun prensesimiz olsun diyorduk hiçte değişmedi, düşünmedik bile. Belki farklı bi isim koyarız belli olmaz ama yine biz istersek olur. Sende umursama hiç benim kızıma çok yakışacak de geç.
Alma demelerine de anlam veremiyorm parasını onlarmı veriyorlar istediğini gönlünce alırsın hele ki ilk çocuksa hevesimizi almayalımmı allah allaBen de aldiklarimin fotosunu ablama atıyorum .Uzak oldugu icin hamileyken hic gormedim bile. Yeter artik alma diyor .Ben de dedim hic yeni dogan almadim ki nasil yetsin .Aldiklarimin hepsi 3 6 ay .
Kimseyle bisey paylaşmayacaksın annen dışında bunu anladim .Guya tecrube sahibi olduklari icin yardimci oluyorlar ama eleştirmekten oteye gecmiyor konuşmaları.Aynen öyle dicemece ismi de güzel bnde göbek adını eda koydum
Alma demelerine de anlam veremiyorm parasını onlarmı veriyorlar istediğini gönlünce alırsın hele ki ilk çocuksa hevesimizi almayalımmı allah alla
At at canım merak ettim çok cici duruyor :)Doll (markasimi yada bi markanin urunumu pek cozemedm bunu ama cok begendm) 1V1Y den aldim canm
Kargoda yarin dagitima cikicak kurarsam hemen foto atarm:)
Valla ya en iyi üç maymunu oynamak..Kimseyle bisey paylaşmayacaksın annen dışında bunu anladim .Guya tecrube sahibi olduklari icin yardimci oluyorlar ama eleştirmekten oteye gecmiyor konuşmaları.
Kizlarrr ben napcam yaSelam kızlar kafam karistti akil verin bana dun doktordan geldik.herşeyi inceledi şurası su burası sole herşey yolunda dedi.ayrıntılı ultrasona nezmn gireyim dedim.gerek yok benim baktigimdan farkli olmucak resimmi iston 4boyutlu dedi.napim şimdi ya bilemedim.
Kızlar bebişleriniz yataklarını aldınız mı? Alanlar ebatlar hakkında bilgi verebilirmi? Ben 5 yaşıma kadar yatabileceği birşeylar bakıyorum. Evim dar 2 büyüyen yatak 180 boyunda odama dığmayabilir.
Druna güveniyorsan bişey yapma cnm ama aklında soru işareti varsa git yaptır sonuçta başka bi merkede yapılıyor genellikle.. 19 ila 23 hafta arasında gidiliyor 22.haftada gitKizlarrr ben napcam ya
Canm icine sinmiyosa kendin bi yerden randevu alip git yaptr ayrintiliniKizlarrr ben napcam ya
Yok yaa ne alaka canim derin cok guzelll bi isim yani adi buse olanlarr opuolar mi herkesi veya adi damla olan damliyo mu her konuyaa ya da beste olanlarr sarkilar mi yazio filann ay cok guldumm yaaKızlaar yardım.... kızımın adına dün akşam eşimle karar verdik derin...
Bugun ablam eminmisin herşeyi cok derin yaşar aşkı neferti neşeyi faln filan dedi.. bende düşünmüştüm ama biri ne kdr derin deyince elemiştim dedi.... içim bi öfke doldu...
geçen günde görümceme defne yada derin olabilir demiştim o da başka bulun bnce hoş deiller hümeyra koycaktm bn dedi... gıcık oldum...
Sizce nasıl bir inat uğruna koyar gibi hissediyorum bn kimsemin çocuğunun ismine karışmadım herkez bna bişey söylüyor.... fikirlerinizi söyleyin lütfen açıkça... kızım bir ömür kullanacak ismini...
NOT: defne yi uzunzmndır beğeniyordum ama derin daha ağır geldi... başka isim araştırırken bile derin hep bir köşedeydi
Teşekkür ederim cnm her isme bişy bulunur elbet ama acba mı dedim yani saolun:)Yok yaa ne alaka canim derin cok guzelll bi isim yani adi buse olanlarr opuolar mi herkesi veya adi damla olan damliyo mu her konuyaa ya da beste olanlarr sarkilar mi yazio filann ay cok guldumm yaacanimnn sen aklini ikileme cok guzel hos bi isim
Hic deme acaba filan cokk begendim ben :)Teşekkür ederim cnm her isme bişy bulunur elbet ama acba mı dedim yani saolun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?