2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence Derin çok sevimli bir isim.
Ama bundan daha önemli olan bir kararımı paylaşmak istiyorum. İnsanlara bana fikir sormadıkları sürece fikir beyan etmemeyi düstur edindim. Aynı şekilde ben fikir sormadığım halde fikir beyan edenleri de doğrudan görmezden geliyorum, sinirlenmiyorum da hiç. Ben de aileme bir isim listesi gösterip bunların arasından favorilerinizi söyleyin dedim . Ben öyle dememişim gibi kendileri sıfırdan isim önerenler, nerdeyse 15 isimlik listeyi görünce daha üzerinde çalışmalısın diyen falan oldu. tuhaf birşey evet, ama sanırım onların kararını beklediğimizi sanıyorlar. Özetle sen onlara kararını belirtmişsin, fikir sormamışsın, gönlün rahat biçimde canının istedği ismi koy bence. Çekmek isteyen zaten her ismi bir yere çeker. Adı Ebru olan bir arkadas vardı lisede gıcık bir grup Erkan diye lakap takmıştı ki çıtı pıtı bir kızdı, erkeği andıran bir yanı da yoktu. Millet abuk subuk espri anlayışına sahip diye güzel bir isimden vazgeçmezdim ben olsam.

Kizlarrr ben napcam ya
Ben 2 li test 3 lu vs yaptirmadim ama ayrıntılı usg nin onemli olduğunu düşünüyorum .Bir de kim istemez ki bebegini en gerçek şeffaf haliyle görmeyi .O dr a bagli kalmadan yaptırabilirsiniz. Zaten herkes farkli yerlerde yaptırıyor .Bizim gittigimiz dr larin cogunun cihazi olmuyor .Baska yere yonlendiriyor.

Hic deme acaba filan cokk begendim ben :)
Valla burası da olmasa kafayı yerdim.. teşekkür ederim...
Banda yaptılar aynısını 10 isimlik listeye rağmen başka isimler teklif edildi en iyisi içimdeki his dedim derine karar verdim.. saol gerçektn tek olmadığımı bilmek bile yetiyor..

park yatak alan anneler, prego cosmos modeli nasıl? 25 kg taşıma kapasiteliymiş. 75x110 ebatlarında. Ben ikiz için salonda kullanıcam ekstra olarak.

Pregonun da modelleri güzel ama pahalı geldi bana, ben sunny baby tiamo aldım 499 :) TL turkuaz renk.geldi ve çok beğendim açıkçası...
prego da güzel ama kurulum videolarını izleyin daha iyi karar verirsiniz.

Ben tutan tevavi suresinde 2 kilo aldm 58 idim suan 65 im toplam 7 kilo aldm canm
Senin bence normal canım. Ben ebeyle görüştüm yurtdışındayım bana 7 kilo normal demişti 2 hafta evvel. Bundan sonra sanırım daha hızlı alıcaksın ama bebek artık birden hızlancak büyümesi

Aynennn ayni kaderi paylasiyoruz 2.ismini ben koycam.

Çoook teşekkür ederim kızlar ya iyi ki varsınız içten içe bnde sizin gibi düşünüyorum ama etkileniyorum gibi de geliyor... yorum yapana ben karar verdim der geçerim dimi :) karışmasın kimse
Canım benim tayzemin kızı çocuğuna çilek koydu tutturdu da çilek olcak herkes dalğa geçti biz bile alay etmiştik güldük eğlendik ama kadın kimseyi dinlemedi ve çilek koydu gayet mutlu benca içinden geleni koy güzel isim

Bir haftadır annemdeyim çok iyi güzel ablamda var almanyadan misafirler geldi erkek kardeşimin sevğilisi annesi kardeşim evlenip almanyala gitcek stres sardı bizi çok giremedim burayada çok yoruldum ama dinlenemiyorum.

Parşembeye ayrıntılı randevusu aldım ama hiç bilmediğim yabancı dr ne olcak bilmiyorum yorum da bulamadım nette

hadess canın çok geçmiş olsun bende yaşadım aynılarını ileriki haftalarda daha iyi olursun inşş kızlarımız çok nazlı :)

Valla benide güldürdün

Kızlar biz geldik ayrıntılıdan çok şükür bebeğim iyi hiç bir sorunu yok maşallah , darısı ayrintiliya girecek olan bütün annelerin başına bu arada cinsiyeti artık kesin erkek Allah hepimizin bebeklerini ameli salih kul , hayırlı evlat , ve her iki cihanda mutlu mesut eylesin bahtlari güzel olsun , Rabbim her zaman iyilerle karşılaştırsın kötülerden korusun inşallah

İki isim dusunmediniz mi ikincisi dede ismi olsun en azindan

Kızlar bebeğimin cinsiyeti ne sizceelütfen bakarmısınız

Eklentiler

• 133DD2F9-4BEA-45E1-9612-202DAB92AEEE.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 59
ayprensesii canım önemli olan senin ve eşinin beğenmesi görümce falan da kim oluyormuş , ben afedersin tınlamam bile etrafın ne düşündüğünü kendim ve eşim beğendiysek hiç insanlara şu isim nasıl falan da sormam bazıları isim öneriyorlar güya ama emreder gibi şu olsun ismi bu olsun ismi ben de " ya ya " diyorum , bence Derin çok zarif bir isim annesi sen beğendikten sonra kimseyi dinleyip üzülme isim işine karışan olsa de ki " gel sen doğur benim bebeğimi acısını eziyetini sen çek ondan sonra sen ne isim istersen benim kabulüm "

Kizlarrr ben napcam ya
Canım ayrıntılı ultrasonu kendi doktorundan ilave bir başka doktorun bakması lazım doktorlar ona kendi aralarında ikinci göz diyorlar bence bir başka doktora daha git sadece ayrıntılı için hem senin doktorun ne haberi olacak ki keyfine bak tadını çıkar hem de başka bir doktorun yorumu çok iyi geliyor bir düşün istersen canım

Kızlar bebeğimin cinsiyeti ne sizceelütfen bakarmısınız
Çok küçük ki canım daha 12.haftada çıkıntılar oluşuyor ondan sonra kız ve ya erkek organlarına dönüşüyor birazcık daha sabret az kaldı zaten yakında öğrenirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…